![]() |
فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34) +--- موضوع: فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان (/showthread.php?tid=3809) |
RE: فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان - FARID.SHOMPET - 25-02-2012 نقل قول: اینها هیچ کدوم به جز تخت جمشید مال هخامنشیان نیستند عزیز من برو مطالعه کناوه اوه. سواد تاریخ رو برم. هر جور دوست داری. می خوای همه چی رو پوچ و دروغ بدونی. باشه. تو مطالعه زیاد میکنی در مورد تاریخ. و من بی سواد و دروغ ګو و بدون اطلاعات. چیزی واسه ګفتن به تو ندارم. وقتی یکی نمی خواد یک چیزی رو بفهمه(با این که کتاب های مختلفی معرفی کردم و مستند های مختلفی معرفی کردم که مطمین هستم همه رو ندیدی و نخوندی که خودم خوندم و می دونم چی میګم) خوب نمی فهمه. مشکل از من که نیست. RE: فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان - اورمان - 25-02-2012 نقل قول: بد نقل قول میکنی چون من در مرود تخته جمشید زیاد خوندم و مشکل شما این جاست که قضیه رو نګرفتید. نصف کاخ های تخته جمشید و اطرفش مطلق به دوره های داریوش و کورش و چند پادشاه دیګر است. قسمت بزرګی رو هم خشایار شاه ساخته. البته به طور دقیق معلوم نیست کجا ها رو خشایار ساخته ولی یکی از کاخ ها ماله خشایار است.من همینجوری حرف نمیزنم در مورد یکی از کاخها (یادم رفته کدومه بعدا بهت میگم) دو تا کتیبه وجود داره که خشایا گفته من ساختم داریوش گفته من ساختم خودم دیدم کتیبه هارو به قران از خودم در نیاوردم RE: فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان - FARID.SHOMPET - 25-02-2012 نقل قول: من میدونم تو از خودت چیزی در نمیاری از کتاب میگی ولی کتابهای الکییک تاپیک معرفی کتاب ګذاشتم (بعید می دونم همه کتاب هایی رو که معرفی کرده باشم خونده باشی چون مدارک و این چیز ها توشون زیاده). RE: فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان - اورمان - 25-02-2012 یک سوال ازت میپرسم چغازنبیل مال هخامنشیانه؟ طفره نرو جواب بده RE: فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان - FARID.SHOMPET - 25-02-2012 نقل قول: من همینجوری حرف نمیزنمحتما جایی توی نقل قول و درک متن اشتباه کردی چون من ترجمه کتیبه ای رو خوندم که روشن میکنه برامون که قسمتی رو خشایار ساخته(که بیشترش شرق تخته جمشید میشه اګر اشتباه نکنم) و قسمت کوچکی رو کورش ولی پادشاهان دیګر هم سهم دارن. نقل قول: یک سوال ازت میپرسم چغازنبیل مال هخامنشیانه؟ طفره نرو جواب بدهخودش نه. کاخ کناریش و یک ارامګاه هخامنشی که یک کیلومتر اون ور ترش است. البته من چند جا متوجه شدم چغالزنبیل در زمان هخامنشیان هم استفاده می شده. ولی استفااده شدنش رو مطمین نیستم. RE: فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان - اورمان - 25-02-2012 نه اینجوری نیست مربوط به یک کاخه فعلا جواب سوالمو بده چغازنبیل مال هخامنشیانه؟ RE: فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان - SABER - 25-02-2012 نقل قول: راستي من يه سوالي دائما ذهنم رو مشغول مي كنه!خوب ولی در وحشی بودن چنگیز شکی نیست. RE: فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان - اورمان - 25-02-2012 چغازنبیل و آثار شوش و شوشتر مال ایلامیها و قبل از هخامنشیانه پل دختر مال ساسانیانه شهر سوخته و آثار باقی مونده اطراف آن اووووووووه چند هزار سال قبل از هخامنشیانه تو کرمانو یزدو شیراز هم آثار درخور توجهی از اون زمان وجود نداره (به جز تخت جمشید) البته منظورم از اون دورانه ها وگرنه هر 3 این شهرها از شهرهای تاریخی ما هستند RE: فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان - در جستجوی حقیقت - 25-02-2012 (25-02-2012، 15:58)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزيزم اين جواب شما ربطي به سوال من نداره از طرفي هم دوستان جوابي به من ندادند ![]() ![]() ![]() RE: فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان - FARID.SHOMPET - 25-02-2012 من ګفتم خود پل دختر؟؟؟ منظورم شهر پل دختر بود. اون جا چند تا مکان تاریخی مطلق به هخامنشاین است. شوش رو هم رد میکنی؟؟؟ موزه شوش و شوشتر هم رد میکنی؟؟؟ خیر سرم ګفتم خود چغالزنبیل نه. یک کاخ و ارامګاه حدود یک کیلومتر اون ور تر از چاغالزنبیل. اهان جالبه پس نزدیک شیراز و در کل استان فارس چیز مفید و قابل توجهی پیدا نمیشه؟؟؟ میګم ندیدی میګی دیدم فقط تخته جمشید است و بقیش کم و قابل توجه نیست. |