![]() |
فلسطین تا فلسطین(عکس) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: تصاویر دیدنی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=61) +---- موضوع: فلسطین تا فلسطین(عکس) (/showthread.php?tid=42986) |
RE: فلسطین تا فلسطین(عکس) - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 03-08-2013 راست میگه بابا به ما چه اصلاً زنده باد ایران ![]() RE: فلسطین تا فلسطین(عکس) - Moji Viper - 03-08-2013 حالا با حرفای ایدین قانع شدی یا من باز بگم RE: فلسطین تا فلسطین(عکس) - بووووق - 03-08-2013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: فلسطین تا فلسطین(عکس) - gomnam - 03-08-2013 این جواب همه ی اون هایی که می گن به ما ربطی نداره من مسلمونم نمی گم مسلمون واقعی ولی دلم می خواد مسلمون باشم و خودم رو مسلمون می دونم تو دین اسلام هم دفاع از مظلوم در برابر ظالم واجبه واجب (03-08-2013، 12:15)Moji Viper نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.می شه منابعش رو بگین والا ما از خدامونه ببرنمون فلسطین (03-08-2013، 11:57){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ناراحت نشین ها ولی فکر نمی کنم شما هم به جز یه سری سایت ها ی ضد جمهوری اسلامی و قلسطین این مطالب رو جای دیگه ای خونده باشین RE: فلسطین تا فلسطین(عکس) - AyDiN.S - 03-08-2013 (03-08-2013، 15:01)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چرا چرت و پرت میگی؟من هم اخبار ایران و هم اخبار اونوریارو نگاه میکنم و همشون هم از طرف مقابل بد میگن من چندتا کتاب خوندم البته چندسال پیش و همینطور از چندین نفر پرسیدم از شما که خیلی بهترم که بدون هیچ تحقیقی فقط میاید از رهبر دفاع میکنید 100هابار اخبار 20:30 اون رقم هارو و همچنین خیلی بیشتر از اون رو به صورت رسمی اعلام کرده و همچنین با افتخار حرف زده دیگه اونوریا رو که قبول نداری اخباره خودمون رو که قبول داری تو دین اسلام گفته شده اگه مردم کشوری دارن میمیرن باید از بیت المالش به کشورای مظلوم کمک شه؟حتی پیامبرتونم از بیت المال مکه و مدینه برای کشوره خودش استفاده میکرده نه برای کشورای بغلیش RE: فلسطین تا فلسطین(عکس) - gomnam - 03-08-2013 (03-08-2013، 13:35){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ما عکس امام رو پولمونه چون رهبر قانونی مون بودن و خیلی ها هم هستن که دوسشون دارن یه سری هم هستن که از ایشون خوششون نمی آد خوب نظرشونه نمی شه که همه دوسشون داشته باشن ولی یه مرجع رسمی هستن که نوش دهنده ی نوع حکومتمون هم هست پس اون ها هم بی علت اون علامت ها رو نمی زارن رو پولشون RE: فلسطین تا فلسطین(عکس) - AyDiN.S - 03-08-2013 (03-08-2013، 15:20)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یک سری نه خیلی ها قبولش ندارن ربطی نداره روی یک دلاری هم عکسه یکی از لردای قدیمیشون هستش {البته فکرکنم}این یعنی اینا دارن هنوز تو اون زمان زندگی میکنند؟خیلی از کشورا مناطق دیدنیشون رو روی اسکناسشون چاپ میکنند این رو چجور معنی میکنی؟ RE: فلسطین تا فلسطین(عکس) - M.barselona - 03-08-2013 اسراييليها انسان نيستن كه...واقعا چه جورى دلشون مياد؟مرگ براسراييل. RE: فلسطین تا فلسطین(عکس) - gomnam - 03-08-2013 من بدون علت از رهبرم دفاع نمی کنم این یک دو خوب جناب آقا آیدین من هم می دونم هر دو طرف از طرف مقابل بد می گن جمهوری اسلامی هم نمی آد قربون صدقه ی اون ها بره ولی می خوام بدونم فلسطینی ها از رو اختیار فروختن؟ اصلا شما مطمئنی که همشون فروختن؟یا یه سری هستن که فروختن اصلا همه هم فروخته باشن نوار غزه چی اون رو چرا همش بمب بارون می کنن ؟ من بدون علت حرفی نمی زنم اصلا هم خوشم نمی آد که بخوام الکی به دشمنم توهین کنم حتی سر این موضوع با خیلی ها هم دعوام شده ولی اهل این نیستم که بخوام بدون علت کسی رو محکوم کنم من هم شنیدم که تو اخبار کمک های دارویی و پزشکی یا حتی تسلیحات جنگی فرستادن واسه سوریه یا حماس یا حزب الله لبنان ولی راستش من نشنیدم که کمک مالی فرستاده باشن یا کمک انسانی نمی گم کمک انسانی نیست چون به قول شما رهبرم که من الکی ازش حمایت می کنم هم گفته که تو جبهه ی جنگ با اسرائیل ما تو خط مقدم هستیم و هیچ ترسی هم نداریم که بگیم ما کمک می کنیم ولی من نشنیددم یا ندیدم که به کسی که بره به فلسین کمک مالی کنن فقط یه سری شنیدم آأم می ره فلسطین یا این جور جاها اونهم از طریق سپاه قدس که به این راحتی ها نیرو نمی گیره تازه اون هم دستن و پا شکسته تکذیب شده ولی تو این یه مورد می شه حدس زد که یه خبر هایی باشه یعنی ایران فرستاده باشه ولی این پول هایی که شما می گیمن رو من نشنیدم (شاید باشه ولی می گم من نشنیدم )اگه منبعی هم دارین بگین من می بینم فقط لطفا فیلتر نباشه چون من متاسفانه فیلتر شکن ندارم ببین من از رهبرم حمایت می کنم چون دارم می بینم که مثل فقیر های جامعه داره زندگی می کنه وقتی بهش حق امام می دن پولی که می تونه واسه خوش خرج کنه می فرسته سیستان بلوچستان یا می ده واسه آزاد شدن زندونی ها وقتی همه واسه مسئولیتشون حقوق می گیرن من دارم می بینم که اون یه ریال هم حقوق رهبری نمی گیره و خرج زندگیش هم از اجاره ی یه خونه ی زمان قبل از رهبری داره در می آأ RE: فلسطین تا فلسطین(عکس) - جنیفر0098 - 03-08-2013 05:07:55 ![]() |