![]() |
عکس هایی از پنت هاوس 23 میلیارد تومانی در تهران - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: عکس هایی از پنت هاوس 23 میلیارد تومانی در تهران (/showthread.php?tid=4467) |
RE: عکس هایی از پنت هاوس 23 میلیارد تومانی در تهران - ^ali^ - 08-07-2012 (26-02-2012، 20:38)cute flower نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من 2 ملیون دارم تو بانک 1 و 800 دارم کلا 3و 800 دارم به هر حال یه پول داری پیدا میشه 200 ملیون داشته باشه اینجوری میتونیم اجارش کنیم ![]() RE: عکس هایی از پنت هاوس 23 میلیارد تومانی در تهران - تیناجون - 15-10-2012 ![]() ![]() ![]() ![]() RE: عکس هایی از پنت هاوس 23 میلیارد تومانی در تهران - REZA.N.A - 25-10-2012 (26-02-2012، 20:38)cute flower نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کل پولامونو که روی هم بذاریم و بهشون بدیم توش هم رامون نمیدن چه برسه اینکه بخریمش RE: عکس هایی از پنت هاوس 23 میلیارد تومانی در تهران - ♥♥negin♥♥ - 26-10-2012 خیلی باحاله کوفتشون بشه ![]() ![]() RE: عکس هایی از پنت هاوس 23 میلیارد تومانی در تهران - ~ ʀσᴢнɪηα ~ - 27-10-2012 (26-02-2012، 20:38)cute flower نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من اگه تموم خونه و زندگیمو بدم(منضور از وسایل اتاق*مبایل*پی اس پی*مینی لب تاب*طوطی)جمعا 5میلیونی بشه.پول تو جیبی و پول های عیدمم که تو بانکه حدود 1 میلیون که میشه 6 میلیون. RE: عکس هایی از پنت هاوس 23 میلیارد تومانی در تهران - برکه - 27-10-2012 واقعا اگه میخواین بخرینش منم هستم اما من میگم پولش رو از کجا بیاریم ![]() ![]() . . . . خوب لازم فکر کردن نداره ابتدا یه فیلم بانک زنی نگاه میکنی... بعد هر کاری اونجا کرد(داخل فیلم) ما هم همون کار رو میکنیم به همین سادگی فقط..... ![]() باید قبل از بانک زدن یه دعای کمیل بذاریم که تو بانکه 23میلیار باشه ![]() جهت مشاوره بیشتر بر روی پیام خصوصی کلیک کنید البته با وقت قبلی ![]() ![]() ![]() .....................................................متشکرم برکه........................................................... RE: عکس هایی از پنت هاوس 23 میلیارد تومانی در تهران - сÜтε Đévìł ツ - 27-10-2012 من دوست دارم این جا زندگی کنم. RE: عکس هایی از پنت هاوس 23 میلیارد تومانی در تهران - mohamad amin1377 - 27-10-2012 (سعي كنيد به سبك رپ بخونيدش) یکی فقط تو فکر پول و طلا زوره یکی واسه نون شبش نگران و هراسونه یکی رستورانش سی صد تا گارسون داره یکی جلو همون رستوران کارتون خوابه واسه میلیونرا ترک پول و کار دشواره تو که پولی نداری پیشرفتت لاکپشت واره چرا انگشتا رو سمت من میچرخونن همه من یه دیوونمو تو رو میخندونم مگه بده مثه تو نیستم نگرانی لباس من خزه وای ماشینم بده نه کار من سره ![]() eddie......pasho ![]() RE: عکس هایی از پنت هاوس 23 میلیارد تومانی در تهران - sadeg - 27-10-2012 هههه یاروو اره از گشنگی میمیره اینا دارن توی این خونه ها زندگی می کنند RE: عکس هایی از پنت هاوس 23 میلیارد تومانی در تهران - !!pegah!! - 27-10-2012 وای سینماشوووووووووووووووووووو ![]() ![]() |