انجمن های تخصصی  فلش خور
سوتی ها تونو وقتی تو مدرسه بودید بنویسید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تحصیلات دانش آموزی و دانشجویی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=64)
+--- موضوع: سوتی ها تونو وقتی تو مدرسه بودید بنویسید (/showthread.php?tid=52444)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: سوتی ها تونو وقتی تو مدرسه بودید بنویسید - ( lιεβ ) - 27-01-2014

مــَن سـوتی دوسـتَم و مـی گـَم..

کلـاس اول یــا دوم بودیم یکی از دوستـامم جلو میشست (کنار میز معلممون)

داشـت درس مــی داد اومد بشینــــه دید دوستـم خوابید ...

معلم خوبی بود گذاشت تـازنگ بخوره بخواب نیم سـاعت قبلــش خــانممون گوشی شو در آورد ازش عکس گرفتTongue

RE: سوتی ها تونو وقتی تو مدرسه بودید بنویسید - soshian - 04-02-2014

تقلب کردم معلون فهمید واز اون وقت با من چپ افتاده

RE: سوتی ها تونو وقتی تو مدرسه بودید بنویسید - marjan74 - 04-04-2014

داشتم با دوستام سرکلاس میرقصدم یکی از دوستامم داشت با چادر میرقصید یهو معاونمون اومد تو کلاس هممونو برد دفترBig Grin

RE: سوتی ها تونو وقتی تو مدرسه بودید بنویسید - -Edgar - 19-05-2014

تو کلاس یه دیسکو راه انداخته بودیم چند نفر رو هم انداختیم جلو میرقصیدیم خلاصه همین جوری قر میدادیم که معلم پروشیمون امد هیچی دیگه مخ این معلم رو زدیم انداختیمش که جلو برقصه همون لحظه مدیر مدرسه امد
دیگه خودتون فکر کنید....

RE: سوتی ها تونو وقتی تو مدرسه بودید بنویسید - Park Heun Ae - 24-05-2014

تو کلاس داشتیم میزدیم میرقصیدیم حسابی جو گیر شده بودیم یه معلم داشتیم فامیلیش کاوه بود ماهم میخوندیم کاوه کاوه کاوه کاوه گاوه یهو اومد حساابمون رسید دهن منم .......... کرد cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

یه بارم داشتیم سر کلاس نامه ردوبدل میکردیمو معلم و مسخره میکردیم که یهو نامه رو گرفت خوند منم اب شدم رفتم تو هسته زمینcryingSad

یه بارم داشتیم سر کلاس نامه ردوبدل میکردیمو معلم و مسخره میکردیم که یهو نامه رو گرفت خوند منم اب شدم رفتم تو هسته زمینcryingSad

RE: سوتی ها تونو وقتی تو مدرسه بودید بنویسید - Brooklyn Baby - 30-05-2014

هیم/: ..

سر کلاس دینی بودیم ..

بعد ما داشتیم با بچه ها میخندیدم ..

معلممون میخواست امتحان بگیره بچه ها منو فرستادن گفتن سرشو گرم کن ..

بلند شدم گفتم ببخشید مامان ..|:

بعد منو انداخت بیرون گُف مگه من مسخره ی توام-_-

RE: سوتی ها تونو وقتی تو مدرسه بودید بنویسید - بهنود82 - 05-06-2014

یه روز لیوان آب دستم بود کلاس دوم.معلم تنبه م کرد چون سر کلاس آب خورم.
بعد خواستم معذرت خواهی کنم لیوان آب ریخت به معلم.
تازه با جنبه بود من و معلم و بچه ها کلی خندیدیمBig Grin

RE: سوتی ها تونو وقتی تو مدرسه بودید بنویسید - فاطی کرجی - 05-06-2014

من سوتی دوستمو میگم 
فامیلی معلم دینی مون حکیمیانه باباش تازه مرده بود بعد بچه ها گفتن بگیم" برای شادی روح پدر خانم حکیمیان صلوات"
بعد معلم دینی مون اومد دوستم بلند شد گفت "برای شادی روح خانم حکیمیان بلند صلوات"ما 2ثانیه به دوستم نگاه کردیم بعد زدیم زیر خنده
معلمHuh
ما:84:
دوستم:4fv:

RE: سوتی ها تونو وقتی تو مدرسه بودید بنویسید - SAMI ALONE - 05-06-2014

ye bar omadam yeki rafte bod pa takhte ba khodkar bezanamesh moalem mese in bodigarda paird jolo besh khord gaiidam Smile)

RE: سوتی ها تونو وقتی تو مدرسه بودید بنویسید - ایریا 20 - 19-06-2014

این چن وقت پیش اتفاق افتاد
من همیشه واسه بچه هایه کلاس میخوندم(به زبان های مختلف)اخرین روزی بود که به مدرسه میرفتیم
بچه هام به من گفتن یه اهنگ برای خداحافظی بخونم منم چشامو بستم و حس گرفتموخوندم
تابستون پیش از این که ریشه پابندت کنه معلم گندولتو بردار و تمرین سفر کن با خودت
اقا چشامو باز کردم دیدم خانوم همینجوری داره نگام میکنه ولی با جنبه بود و فقط خندیدو گفت باریک الله