![]() |
دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ (/showthread.php?tid=54571) |
RE: دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ - ''HeisEnbErg'' - 31-01-2014 میدونم اول میخواستم اینو بنویسم بعد یادم اومد تو ی سایتی توشته بود چپ برا همین منم نوشتم چپ RE: دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ - saeedrajabzade - 31-01-2014 (31-01-2014، 10:22)ایسان پویا***** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سی بار گفتم من طرفدارش نیستم! تازه داری میگی من طرفدارش نیستم!!!!!!!!! من اومدم خوب شم ولی قسمت نشد ![]() ![]() ![]() RE: دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ - saeedrajabzade - 01-02-2014 (31-01-2014، 18:08)رضا پیشرو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولی درستش تلخه ![]() RE: دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ - ''HeisEnbErg'' - 01-02-2014 باشه داداش من میخوای ادرس بدم بیای دم خونمون بزنیم؟ RE: دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ - saeedrajabzade - 02-02-2014 (01-02-2014، 23:04)رضا پیشرو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببخشید،فقط میخواستم اصلاج کنم ![]() ![]() ![]() ![]() RE: دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ - ایسان پویا***** - 05-02-2014 (01-02-2014، 23:04)رضا پیشرو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما در خونتون دعوا میکنی؟ ![]() RE: دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 05-02-2014 (31-01-2014، 14:41)رضا پیشرو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() شاه رفت مگه نخوندی تو روزنامه ها رو؟؟؟؟ هههههههههههههههه مگه پیش کاور نمی کرد؟؟؟؟ یا بیتاش رو انلاین نمیخرید؟؟؟؟؟؟؟ اخه چاقال اگه بحث سر ترسیدن و این مسخره بازیا بود که این تاپیک رو می بستن!!!!! نکته اخلاقی دوم انقدر بی کار نیستم تا با شما ها در بیفتم!!!! RE: دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ - ''HeisEnbErg'' - 05-02-2014 اولا شاه تهران همون اژدهاییه که کاری کرد ویلی بره تو لونش قایم شه دوما چاقال تویی با اون زدبازیت که اهنگ خوندن بلد نیست سوما تو میخوای بگی که زدبازی هیچوقت کاور نمیکرد؟ RE: دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ - AuTuMn - 05-02-2014 چی؟؟؟؟؟درست شنیدم زد بازی آهنگ خوندن بلد نی؟؟؟؟؟ داداش بساطتو جمع کن.....کسی که ب زدبازی بگه بلد نی آهنگ بخونه-چی میدونه از رپ؟ ![]() حرف از کاور زدی : زد بازی فقط اوایل کارش کاور میکرد از رو بیتهایی مث امینمو 50سنت اونم زمانی بود که پیشرو و امثال اون نمیدونستن رپ چیه ![]() RE: دعوای بین زدبازی و پیشرو!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ - сÜтε Đévìł ツ - 05-02-2014 (05-02-2014، 14:17)رضا پیشرو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بابا بیخیال!!!! جوک نگو اینقد!!! میخوای بگی جیشرو باعث رفتن سامان شد؟!در حالتی ک سامان تو. سال 87 یعنی دو سال بعد از اون دیس مزخرفی ک جیشرو خوند،تابستون کوتاهرو خوند!!! زدبازی بلد نی آهنگ بخونه؟! زدبازی ک آهنگاش بعد 11 سال هنوز بهترینن!! زدبازی فقط اوایل کاور میکرد!! اون موقع جیشرو تو نظام آباد داشت با بچه های تو کوچه فوتبال بازی میکرد!! |