![]() |
تمام سئوالات تاریخی در اینجا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34) +--- موضوع: تمام سئوالات تاریخی در اینجا (/showthread.php?tid=5587) |
RE: تمام سئوالات تاریخی در اینجا - ☭Nicola☭ - 06-07-2012 درسته خیلی بی رحمانه وسخت است به خصوص در روسیه سرد.تازه خانواده ها فقیر هم بودن وعلاوه بر فقر فرزندانشان(که عموما زیاد بودن) باید 27 سال سربازی می رفتن البته امپراتوری روسیه هر چند سال یک بار جنگ داشت. پس یعنی امید به بازگشت=0 نیکلای دوم تغییر عمده ای در سال سربازی بوجود نیاورد زیرا همانند پدر وپدرانش معتقد بود که سربازی واجب است وانسان را می سازد و... RE: تمام سئوالات تاریخی در اینجا - آریوبرزن - 06-07-2012 (06-07-2012، 15:20)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درسته ولی نه دیگه 27 سال.طرف تا بخواد مرد بشه و آدم بشه دیگه پیر شده. من همین الان دنبال این هستم که یه جوری همون 21 ماه رو در آینده بپیچونم. ![]() RE: تمام سئوالات تاریخی در اینجا - ☭Nicola☭ - 06-07-2012 نقل قول: من همین الان دنبال این هستم که یه جوری همون 21 ماه رو در آینده بپیچونم.آره والا من هم با این سنم الآن به فکرشم ![]() مطمئنا تو ایران زیاد سخت نیست.دوتا زیر میزی بدی حله ![]() متاسفانه مردم جهان امروزه تنبل شدن ومثل قدیم آماده جنگ نیستن.همش هم تقصیر امریکاست. الآن تو کره شمالی همه از خداشونه به ارتش وسربازی ملحق شن.تازه حقوق وغذای خوبی داده میشه و... زمان هیتلر هم مردم آلمان با عشق به ارتش ملحق می شدن.زمان استالین مردم چه با اسلحه چه بدون اسلحه حتی از سنین کم به ارتش سرخ ملحق می شدن. کسی می دونه خدمت سربازی در شوروی چه قدر بوده؟من که نمی دونم ![]() در آلمان نازی چطور؟ RE: تمام سئوالات تاریخی در اینجا - چه گوارا - 08-07-2012 (28-03-2012، 17:52)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه این ابلیسک نیست اول باید مانند هرم بر بالا تا اینکه سر برج به صورت هرمی شکل دربیاد این 27 سال خدمت سربازی باعث می شد که روسیه همیشه در جمع اوری نیرو (مانند عثمانی ها ) پیشتاز باشه اگه یک نفر در جنگ کشته میشد دیگری برای مدت 27 سال جاش رو می گرفت و به همین ترتیب اگه اشتباه نکنم در امپراطوری روم باستان هم همین مدت سربازی وجود داشت RE: تمام سئوالات تاریخی در اینجا - فلانی - 08-07-2012 این یک مجسمه ی فراماسونی است RE: تمام سئوالات تاریخی در اینجا - در جستجوی حقیقت - 08-07-2012 جایی خوندم همسر استالین یهودی بود درسته؟ RE: تمام سئوالات تاریخی در اینجا - ☭Nicola☭ - 08-07-2012 اگه بوده من هم جایی خوندم که استالین با همسردومش هیچ وقت تفاهم نداشته وگفته می شود اونو در یک دعوا با تپانچه کشته یا زنش خودکشی کرده حال منظور شما یکاترینا اسواندزه همسر اولش است یا نادژدا آلیلویوا همسر دومش که یهودی بوده ؟.ازنظر استالین زندگی سیاسی مهم تر از خانوادگی بود او فرزندانش را یکسان با مردم کشورش می نگاشت (حتما قضیه پسرش یاکف در جنگ جهانی دوم را می دانید!) وضع یهودیان در زمان لنین واستالین بهبود زیادی نیافت زیرا اونها بی خدا بودند ومذهب رو افیون توده ها می دانستند. RE: تمام سئوالات تاریخی در اینجا - در جستجوی حقیقت - 08-07-2012 اون جا نامی نبرده بود و نگفته بود چند تا از همسرانش یا کدومش؟ فقط نوشته بود همسر استالین یهودی بوده خواستم ببینم آیا واقعا بوده یا نبوده؟ RE: تمام سئوالات تاریخی در اینجا - ☭Nicola☭ - 08-07-2012 من هم شنیدم ولی نخوندم ونمی دونم.شما اسم اون همسرش رو پیدا کن.می تونی اسم اون دوتا زنی که گفتم رو تو ویکی پدیا بزنی شاید صفحه ای داشت ومذهبش هم گفته بود. استالین حتی اگر همسرش یهودی می بوده هم می کشتتش به خصوص که قضیه مولوتوف وهمسریهودیش رو بهتون گفتم این سوالای من بدبختم یکی جواب بده. کسی می دونه خدمت سربازی در شوروی چه قدر بوده؟ در آلمان نازی چطور؟ RE: تمام سئوالات تاریخی در اینجا - 1939 - 09-07-2012 یک سال ![]() ولی بجاش سرباز میبایست تا 12 سال اماده باش باشد-اگر جنگی شد حتما باید شرکت کند منبع:کتاب ضد نازی و غیر معتبر امپراطوری هیتلر |