انجمن های تخصصی  فلش خور
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● (/showthread.php?tid=56629)

RE: ●● گُـــــفــتُـــگــ~ـــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - HEART♥DEVIL - 10-09-2013

(10-09-2013، 13:31)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزن حالا اهان
کفتر کاکول بسر وای وای
وای وایشو لطفا بکوبونین
کفتر کاکول به سر وای وای
منو با خودت ببر وای وای
به گو به یارم که دوست دارم Heart

بگو بر گرده...........
چش به راشم من
خاطر خواشم من...............

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Mason - 10-09-2013

(10-09-2013، 13:32)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2013، 13:29)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه خوبه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 5

ندا کمرتو بچرخون
O_O

O_O

O_O

O_O

o_O

O_o

o_O

O_o

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 5

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - ★BlAcK EvIl★ - 10-09-2013

برای تلفظ درست وای وای
لب ها رو غنچه کرده ومثل بابا شاه بگید وای وای

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Mahsa7 - 10-09-2013

سلام ماکان

RE: ●● گُـــــفــتُـــگــ~ـــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 10-09-2013

(10-09-2013، 13:33)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2013، 13:31)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهر شوهر وارد میشود.....
تا اونجایی که من یادمه شیوا یه خاطر خواه بیشتر نداشت اونم
این داداش خنگه منه
چقدر گفتم...این شیوارو نگیر..
مگه گوش میکرد...
من؟

نه عزیزم داداشی ماکانمو میگم

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - M.K.N - 10-09-2013

(10-09-2013، 13:33)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2013، 13:31)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهر شوهر وارد میشود.....
این داداش خنگه منه
مگه گوش میکرد...
من؟

داداش در کمال ادب و احرام بت میگم:خـــــــــفــــــــــهDodgy

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Mahsa7 - 10-09-2013

گفتم سلام

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Mïņ̃†êR - 10-09-2013

نقل قول: خاطر خواه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نقل قول: خواهر شوهر وارد میشود.....
این داداش خنگه منه
مگه گوش میکرد...

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - M.K.N - 10-09-2013

(10-09-2013، 13:34)Mahsa7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ماکان

سلام مهساSleepy

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 10-09-2013

(10-09-2013، 13:33)مهسا...... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای تلفظ درست وای وای
لب ها رو غنچه کرده ومثل بابا شاه بگید وای وای

وای وای c24درسته