انجمن های تخصصی  فلش خور
« گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 (/showthread.php?tid=57235)

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - M.K.N - 11-09-2013

(11-09-2013، 23:55)Rzkhardar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 23:52)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نــآزی آشقتــم (:

ای وای. همجنس گرا های نو!
مگه چيه ادم همجنس گرا باشه شايد ما هم جنس گرا ها عشقمون ميكشه همجنس گرا باشيم

جــــــــــــــــــــــــــــان؟Huh
به خدا اینجا بچه زیاده ها
یهو دیدی خوششون اومد تولیدِ مثل در 10 سالِ آینده با کاهش چشم گیری روبرو شد
حالا از ما گفتن بود

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - MONA-GH - 11-09-2013

(11-09-2013، 23:56)Rzkhardar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 23:54)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 23:52)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| برو خجآلــت بکش برادر من برو !!
Dodgyچه خجالتي داره
اينم اومد تُفــــــــ____(×)

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - black devil - 11-09-2013

(11-09-2013، 23:56)Rzkhardar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 23:54)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| برو خجآلــت بکش برادر من برو !!
Dodgyچه خجالتي داره

بابا عصبانی نشــو!

این قضیش یه چیز دیگست!!

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - MONA-GH - 11-09-2013

(11-09-2013، 23:57)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 23:55)Rzkhardar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه چيه ادم همجنس گرا باشه شايد ما هم جنس گرا ها عشقمون ميكشه همجنس گرا باشيم

جــــــــــــــــــــــــــــان؟Huh
به خدا اینجا بچه زیاده ها
یهو دیدی خوششون اومد تولیدِ مثل در 10 سالِ آینده با کاهش چشم گیری روبرو شد
حالا از ما گفتن بود
اين دختر خاله خل وديوانه منه چيزي سرش نميشه

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - ÐeaÐ GiЯl - 11-09-2013

بـاش خـواهـری نـزن حــالا ..×

پستـو بـرام پ.خ کـن فـرداع اگـه شـد آپ میکنـم ..

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - FARID.SHOMPET - 11-09-2013

نقل قول: داداش اگه تو آشپزی من سر آشپزم بهت میگم بخور.بخور حرف هم نزن« گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 5
میدونم چه اتفاقی واسه قلب میوفته که بهت گفتم بخور« گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 5

نمی خواد نقشه بکشی واسه سکته ی قلبی منBig Grin من به زودی تا یک و نیم سال نیستم.

اگه شما همجنسگرا نیستید پس همجنس بازید!

نازنین(دویل) نگفتی ها این نوشین کی بود! بد نگاهمم کرد.

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - pegah jb - 11-09-2013

سلام به همگی

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - ارتادخت - 11-09-2013

سلام Big Grin
یه سوال این که سرش بحث میکنید هم فوش محسوب میشه یا نهHuh

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - ÐeaÐ GiЯl - 12-09-2013

هیچکـدوم نیسیـم فــری .. :|

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - MONA-GH - 12-09-2013

من هستم