انجمن های تخصصی  فلش خور
درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: مسائل نظامی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=44)
+--- موضوع: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ (/showthread.php?tid=5738)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - SABER - 31-03-2012

فقط بحث و سیاسی نکنین.Smile
و اینک ادامه ماجرا!

RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - 1939 - 31-03-2012

شما این همه بحث کردید اما یه چیزیو در نظظر نگرفتید
اگه جنگ بشه وایران بخواد به اسرائیل حمله کنه (وقتی موشکاش تموم شدBig Grin) چطور میخواد به اونجا برسه
از راه عراق و سوریه و ..............که امریکا منافع داره
از راه خلیج فارسم همینطور
امریکاهم صد در صد طرف اسرائیلو میگره
پس ما مجبوریم نا خواسته وارد جنگ با امریکا بشیم
ونتیجه اش هم که معلومه

RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - ☭Nicola☭ - 31-03-2012

جناب 1939 درست می فرمایند. راه ها,مسیر ها وخطوط به شدت تحت نفوذ امریکا وتحت سلطه اوست حمله نظامی به امریکا واسرائیل اصلا معقولانه نیست وخودکشیه

RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - .ali. - 31-03-2012

من نظر فرید رو قبول دارم و تایید می کنم
(29-03-2012، 10:26)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که هنوز میگم نتیجه جنگی روی کاغذ روشن نمیشه. خدا نکنه جنگ بشه ولی اگه بشه برای خیلی از دوستان روشن میشه که ایران از لحاظ قدرت نظامی چی هست. البته گفتم که جنگ با درگیری فرق داره.

RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - ☭Nicola☭ - 31-03-2012

اما بعضی موارد نظامی رو ما به عینه می بینیم ولی در کل با نظر فرید منهم موافقم واقعا هیچ چیز رو کاغذ معلوم نمیشه حرف درست رو باید از

دهان توپ شنید

RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - wushu - 31-03-2012

مطمئن باشین جنگ مخصوصا برای ما خیلی عواقب خطرناکی داره و الن 100 سال از امریکا عقبیم اون موقع میشه 400 سال Undecided

RE: درصورت حمله ی آمریکابه ایران،ایران چگونه واکنش نشان میدهد؟ - .ali. - 31-03-2012

شما هم دارید با تکیه بر بعضی از سایت های ایرانی و خارجی حرف می زنید
ادم تا با چشم های خودش نبینه باور نمی کنه
بیشتر الان باید به اوضاع اقتصادی برسیم که خیلی خرابه

علیرضا راست میگه ,یه چیزی هست که همه اینو میگن

منم مثل شما بودم همین فکرو می کردم
قربانی جنگ سرد شده بودم اگر امریکا خیلی از ایران قوی تر بود مطمئن باش تا حالا 100 بار به ایران حمله کرده بود
یه دلیلی هست که که از ایران می ترسه

دلیلش اینه که منافعی پیش ایران گرو داره که اکثرشو به خاطر سیاسی بودن نمی تونم بگم اما عمده اش موقعیت جغرافیایی ومنابع ایران هست.