انجمن های تخصصی  فلش خور
ضدپسر-زنگ تفریح دخترونه:) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: ضدپسر-زنگ تفریح دخترونه:) (/showthread.php?tid=60291)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: ضدپسر-زنگ تفریح دخترونه:) - Mr.Ehsan - 22-09-2013

(22-09-2013، 14:51)درسا11 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 14:48)Mr.Ehsan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 14:43)درسا11 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توی هیچ کدومم دخترا اعتراض نکردن
خوب دخترا رو مسخره کنی خوششون میاد.فکر میککن داری ازشون تعریف میکنی.ولی ما نه.

(22-09-2013، 14:46)مریم امیری نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 14:42)Mehrad.GG نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلومه اصلا شما بدونه ارایش شدی ملکه زیبایی
من هرچی باشم از تو بهترم
TongueTongue

اره من بدون ارایش شدم ملکه زیبایی مشکلی داری؟
بعدشم شمادعواداری دعواروشروع میکنی مشکل داری باخودت
تذکرمیدم باهمتونم حرف بزنید خودتون میدونید

(22-09-2013، 14:45)Mr.Ehsan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 14:41)مریم امیری نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمانگران ارایش من نباش محض اطلاع من هیچ وقت ارایش نمیکنم شمایک فکری به حال خودت بکن
پس داری گریه میکنی.فقط چون ارایبش نداری خوشگل میمونی!Big Grin

هروقت گفتن جست بپروسط
شما رو کی راه داده اینجا؟؟؟؟؟من وکیل وسی مهرادم.مشکلیه؟
 نخیر چون شعور دارن می فهمن وقتی یه بار بهشون میگی شوخیه اونام می خندن ولی این شما پسراین که نمی فهمین شوخیه بعدام ما هرچقدرم ارایش کنیم نمی ریم خودمونه عین جوجه تیغی جک جونور کنیم
نه ما خودمونو مثل جن میکنیم مام تو خیابو تا یکی یه شماره بمون بده تنها نباشیم!

RE: ضدپسر-زنگ تفریح دخترونه:) - ✘Miss maryam✘ - 22-09-2013

پسراگه خوب بود نمیرفت ابروهاشوبرداره

RE: ضدپسر-زنگ تفریح دخترونه:) - ✘ คl๏ภє ✘ - 22-09-2013

والا دختری که ارایش نداشته باشه که نمیشه نگاش کرد،حال ادمو بهم میزنه

RE: ضدپسر-زنگ تفریح دخترونه:) - FurY - 22-09-2013

اون پسری که ابرو هاشو برمیداره پسر نیست
درسا اولا جوجه تیغی خودتی
دوما حالا کی گفت ارایش نکن ؟؟DodgyDodgy

RE: ضدپسر-زنگ تفریح دخترونه:) - Mr.Ehsan - 22-09-2013

(22-09-2013، 14:54)مریم امیری نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از دخترا یاد گرفتیم.
قدیما مد بود دختر بعد ازدواج ابرو بر میداشت.
اما حالا....

(22-09-2013، 14:55)Mehrad.GG نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون پسری که ابرو هاشو برمیداره پسر نیست
درسا اولا جوجه تیغی خودتی
دوما حالا کی گفت ارایش نکن ؟؟DodgyDodgy

پس چیه؟

RE: ضدپسر-زنگ تفریح دخترونه:) - درسا11 - 22-09-2013

نخیرم اشتباه فهمیدید این شمایید که با موتور تو خیابونا ول می چرخید تا یه دختر پیدا کنید این شمایید که میرید دم در مدرسه دخترا  ازشون شماره می خواین  این ما نیستیم که ازتون شماره می خوایم

من با شما بودم نه درسا که گفتی ارایش نمیکنم DodgyDodgy

(22-09-2013، 14:55)Mr.Ehsan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 14:54)مریم امیری نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از دخترا یاد گرفتیم.
قدیما مد بود دختر بعد ازدواج ابرو بر میداشت.
اما حالا....

دخترادخترن قدیم هاهم به نسل امروزربطی نداره ولی اشکال هم نداره بخواد ابروهاشوبرداره اما پسرچی؟ناسلامتی پسر

(22-09-2013، 14:57)درسا11 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیرم اشتباه فهمیدید این شمایید که با موتور تو خیابونا ول می چرخید تا یه دختر پیدا کنید این شمایید که میرید دم در مدرسه دخترا  ازشون شماره می خواین  این ما نیستیم که ازتون شماره می خوایم

این شما هستید که مثله سوسک شماره هاتون امادست و به ما میدید پس هیچی نگو Dodgy