![]() |
مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34) +--- موضوع: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد (/showthread.php?tid=6248) |
RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - ☭Nicola☭ - 10-04-2012 بحثو سیاسی نکنید.بحث سیاسی.ممنوع می باشد. نقل قول: میدونید استالین ایرانی بوده؟اینو می دونم وقتی اومد ایران خیلی خوش حال بود وهمه مردم به استقبالش رفتن واو از کشورمون در مقابل بلوک غرب دفاع کرد وتوتون هایمان را دوست داشت. نقل قول: این یارانه هایی که میدن چی؟اینا الکیه.پول خود مردمه نقل قول: من حتی نوه استالین رو دیدم!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول: فراماسون یعنی همون بی خدایی و پلیدی و شومینه خیر فراماسونی بر پایه کمک به دیگران وحمایت خداوند بود وبه آزادیخواهی واستقلال طلبی می اندیشید. اما انگلیس منحرفش کرد وبه وسیله خودش تبدیل کرد.تنها مکتب وقدرتمند ترین مکتب بی خدایی کمونیسم است که بر پایه برابری وسروری قر مظلوم است.اما کمونیسم ناقص است.نازیسم هم از اصول خرابه. ماسونی با کمونیسم کاملا فرق دارد.بهتره ویکیپدیا رو بخونید ومطالعاتتون رو بیش تر کنید. بهترین نوع حزب آنارشیست ونوع آنارشو کمونیست است. RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - آریوبرزن - 10-04-2012 من خودم مطالب ویکی پدیا رو در مورد فراماسونری قبول ندارم. دوست عزیز من خودم تمام سخنرانی های رافئی پور تمام مستندها و چندتا کتاب در مورد فراماسونی خوندم. شما نمیخواد اینو به من یاد بدی. RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - ☭Nicola☭ - 10-04-2012 رائفی پور یک دروغ گو هست وتمام حرفاش دروغه اینو ببین من کلی حرف چاخان از رائفی پور شنیدم به طور مثال گفته کابینه لنین یهودی بودن در صورتی که همه کابینه لنین بی خدا بودند. نقل قول: چندتا کتاب در مورد فراماسونی خوندم.مثلا چه کتابی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() از کتاب های معتبر وبی طرف استفاده کنید. RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - ملوسک - 10-04-2012 چه جالب رائفی هم دروغ گو در اومد! یه آدم الدنگ اونو ساخته! RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - آریوبرزن - 10-04-2012 نخیر کتاب مبانی فراماسونری.و شوالیه های معبد رو خوندم RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - ملوسک - 10-04-2012 کتاب سه جلدی فراماسونری در ایران نیز ضمیمه شود! RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - ☭Nicola☭ - 10-04-2012 نقل قول: نخیر کتاب مبانی فراماسونری.و شوالیه های معبد رو خوندمنویسنده شون کی بوده؟ نقل قول: چه جالب رائفی هم دروغ گو در اومد!رائفی پور یک آدم دروغ گو وبی سواده این فرد هیچی از تاریخ نمی دونه. RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - p_boy22 - 10-04-2012 به نظرمن هولوکاست هم میتونه واقعی باشه هم الکی به قول آقاصابرچطورمیشه دین6میلیون نفرروشناسایی کردوسوزوندشون ازطرفی دلایل زیادی وجوداون رواثبات کرده البته من ازجهودامتنفرم هرچی سرشون بیادحقشونه قیاقه هاشونوببین اونوقت روحانی های مارومسخره می کنن خودشون که بدترن!!!! RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - آریوبرزن - 10-04-2012 مبانی فراماسونری:علی مطهری شوالیه های معبد:هارون یحیی RE: مهمترین دلایلی که حقیقت داشتن هلوکاست را زیر سوال میبرد - ☭Nicola☭ - 10-04-2012 اینها که نویسندشون ایرانیه وبه نفع خودشون نوشتن.علی مطهری نیز کاملا جبهه اش معلومه وفرد بی طرفی نیست.باید یک کتاب بی طرف ومثبوت بین المللی نام ببیرید مثلا در تاریخ کتاب معتبر تاریخی.هرودوت هست که همه قبولش دارند... |