انجمن های تخصصی  فلش خور
خواندن فکر شما از پشت مانیتور - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: خواندن فکر شما از پشت مانیتور (/showthread.php?tid=6473)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: خواندن فکر شما از پشت مانیتور - yasna - 24-04-2012

باحال بود

RE: خواندن فکر شما از پشت مانیتور - امیررضا* - 26-04-2012

به نظر من این فقط 9 رو نشان میده

RE: خواندن فکر شما از پشت مانیتور - Ali MuSiC - 30-04-2012

درس بود ولی من بعضی موقع هیچ عددی انتخاب نمیکردم برا خودش شکل میدادBig Grin
(26-04-2012، 13:43)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظر من این فقط 9 رو نشان میده

اره بیشتر 9 بود

RE: خواندن فکر شما از پشت مانیتور - *larmes de Feu* - 30-04-2012

من فهمیدم که چه جوری فکر میخونه.Idea در اصل کلا یه حقه ی ریاضیاتیه. شما هر عددی رو که انتخاب کنید اگه حاصل جمع رقمهاشو از خود عدد کم کنین جوابتون یه عدد از مضرب 9 بدست میاد.(باور ندارین امتحان کنید.) و حقه ی آخرش هم اینه که تمام اعدادی که مضرب 9 هستند شکلاشون مثل هم دیگه است و فقط هر سری به صورت رندوم عوض میشه. این جوری شما وقتی دارید به عددتون که مضرب 9 نگاه میکنین در واقع دارین به تمام اون مضارب نه نگاه میکنین که همون طور که گفتم شکلشون یکیه. و کامپیوتر هم میدونه که باید شکلی رو نشون بده که تو خونه ی شماره ی نه هست. این جوری شما کلک میخورین و فکر میکنین واقعا فکر شما رو می خونه.Big Grin

RE: خواندن فکر شما از پشت مانیتور - mohsenniceboy - 01-05-2012

(30-04-2012، 18:12)milad.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فهمیدم که چه جوری فکر میخونه.Idea در اصل کلا یه حقه ی ریاضیاتیه. شما هر عددی رو که انتخاب کنید اگه حاصل جمع رقمهاشو از خود عدد کم کنین جوابتون یه عدد از مضرب 9 بدست میاد.(باور ندارین امتحان کنید.) و حقه ی آخرش هم اینه که تمام اعدادی که مضرب 9 هستند شکلاشون مثل هم دیگه است و فقط هر سری به صورت رندوم عوض میشه. این جوری شما وقتی دارید به عددتون که مضرب 9 نگاه میکنین در واقع دارین به تمام اون مضارب نه نگاه میکنین که همون طور که گفتم شکلشون یکیه. و کامپیوتر هم میدونه که باید شکلی رو نشون بده که تو خونه ی شماره ی نه هست. این جوری شما کلک میخورین و فکر میکنین واقعا فکر شما رو می خونه.Big Grin

به این میگن نظر کارشناسی اصل احسنت احسنتres2res2res2

RE: خواندن فکر شما از پشت مانیتور - FARID.SHOMPET - 02-05-2012

ایول. من تونستم برنامش رو ګول بزنم.
فهمیدم چه جوری کار میکنه. همون چیزی هست که اقا میلاد ګفت. حوقه ی ریاضی. مضرب ۹.
ولی انګاری یک ربط هایی به حرکت موس هم داره. چون من وقتی روی ۳۶ موسم رو ګرفتم درحالی که پاسخ ۱۸ بود یعنی مضرب ۹ برنامه ۳۶ رو واسم نشون داد. هر چی باشه به من میګن فری هکر.

RE: خواندن فکر شما از پشت مانیتور - خلیلی - 05-05-2012

cryingcryingcryingمن که نفهمیدم cryingcryingcrying

RE: خواندن فکر شما از پشت مانیتور - ♥ Sky Princess♥ - 05-05-2012

من فهمیدمSleepy

RE: خواندن فکر شما از پشت مانیتور - AmItiSe - 05-05-2012

HeartHeartجالب بود

RE: خواندن فکر شما از پشت مانیتور - raha70 - 26-06-2012

چرا همش تصویر عدد 18 رو میارهHuh:p319:

ببخشید صفحه ی قبلی رو نخوانده بودم.Blush