انجمن های تخصصی  فلش خور
برداشتن ابرو حرام است! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: برداشتن ابرو حرام است! (/showthread.php?tid=69256)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6

RE: برداشتن ابرو حرام است! - ارش خان - 28-03-2015

دوستان دارن نم نم میرن جلو.انشاءا... تو فاز بعدی غذا خوردن هم حرام اعلام میکنن. Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

RE: برداشتن ابرو حرام است! - |мιѕѕ мєняαѕα| - 29-03-2015

رفتم از رساله نگاه کردم نوشته بود:
برداشتن ابرو برای زنان به خودی خود اشکالی ندارد.
اما..!!
اگر موجب تحریک مردی بشه و یا برای جلب توجه باشه اون اشکال داره و باید پوشونده بشه.
+شما هم اول پرسوجو کنید بعد قضاوت کنید
اون برای خودش یه چیزی گفت من هم رساله آیت الله خامنه ای و هم مکارم رو نگاه کردم اما همچین چیزی که این گفت توش نبود.
وسلام

RE: برداشتن ابرو حرام است! - Ֆℋ£¥∂α - 20-04-2015

نه خداوند زیباست و زیبایی ها را دوست دارد.
برداشتن ابرو هم نوعی زیبایی و پاکیزه و تمیز بودنه.
چرا هر چیزی که باعث زیبایی و تمیزی میشه حرامه؟

RE: برداشتن ابرو حرام است! - سرباز خدا - 20-04-2015

(28-03-2015، 14:30)ارش خان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-11-2013، 19:48)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:12)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه بخای به حرفای اسلام ه......گوش بدی باید بری بمیریDodgy

کجاش نوشته مسلمان ؟!!! نوشته وهابی. نخونده و ندونسته چیزی رو به اسلام نسبت ندید
استفتاء از آیت الله مکارم :
لطفا حکم برداشتن ابرو در دختران را هم از نظر شرعی و هم از نظر عرفی را در جامعه ما بیان فرمایید؟
پاسخ: شرعاً اشکالی ندارد ولی اگر در عرف محل کار خلافی محسوب می شود بهتر اجتناب از آن است.

چرا چیزیو که نمی دونین به اسلام نسبت میدین ؟ تکرار نشه .لطفا
وهابی ها فرقه ای از اسلامند.(منم ازشون خوشم نمیاد) Sleepy Sleepy Sleepy

(12-03-2014، 19:36)(^_^)Negar Styles نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگ عرب چشه؟(بب خدا عرب نیستما)
عربها کثیف ترین,حال بهم زن ترین,احمق ترین,بیشعورترین,حیوان صفت ترین و....خیلی زیاده دیگه نمیتونم بگم موجودات جهانند.(بعد روسها)حیف اسم انسان که رو اینا گذاشت

متعصب ها که بدترن...

...............
پس معنی حرفات اینه...

تمام معصومین و شهدای کربلا و شهدای عرب جبهه ایران تو جنگ هم شامل این قضیه میشن...

RE: برداشتن ابرو حرام است! - خخخخ - 24-05-2015

(20-04-2015، 17:01)خونه خوبه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خداوند زیباست و زیبایی ها را دوست دارد.
برداشتن ابرو هم نوعی زیبایی و پاکیزه و تمیز بودنه.
چرا هر چیزی که باعث زیبایی و تمیزی میشه حرامه؟

این حرف خدا نیست!

اسلام فقط برداشتن ابرو رو واسه مرد جایز ندونسته اونم در صورتی که واسه خودنمایی و شبیه کردن خودش به جنس مخالف باشه

البته بستگی به برداشت شما از زیبایی داره یه زیبایی یه مرد تو مردونگیش و زیبایی  دختر تو زیباییشه

RE: برداشتن ابرو حرام است! - هلی - 25-05-2015

چقد مزخرفه عقیدشون....پس  عین کیوی باشه خوبه حتماDodgy
بدبختا

RE: برداشتن ابرو حرام است! - ارش خان - 25-05-2015

(20-04-2015، 18:13)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2015، 14:30)ارش خان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-11-2013، 19:48)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2013، 16:12)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه بخای به حرفای اسلام ه......گوش بدی باید بری بمیریDodgy

کجاش نوشته مسلمان ؟!!! نوشته وهابی. نخونده و ندونسته چیزی رو به اسلام نسبت ندید
استفتاء از آیت الله مکارم :
لطفا حکم برداشتن ابرو در دختران را هم از نظر شرعی و هم از نظر عرفی را در جامعه ما بیان فرمایید؟
پاسخ: شرعاً اشکالی ندارد ولی اگر در عرف محل کار خلافی محسوب می شود بهتر اجتناب از آن است.

چرا چیزیو که نمی دونین به اسلام نسبت میدین ؟ تکرار نشه .لطفا
وهابی ها فرقه ای از اسلامند.(منم ازشون خوشم نمیاد) Sleepy Sleepy Sleepy

(12-03-2014، 19:36)(^_^)Negar Styles نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگ عرب چشه؟(بب خدا عرب نیستما)
عربها کثیف ترین,حال بهم زن ترین,احمق ترین,بیشعورترین,حیوان صفت ترین و....خیلی زیاده دیگه نمیتونم بگم موجودات جهانند.(بعد روسها)حیف اسم انسان که رو اینا گذاشت

متعصب ها که بدترن...

...............
پس معنی حرفات اینه...

تمام معصومین و شهدای کربلا و شهدای عرب جبهه ایران تو جنگ هم شامل این قضیه میشن...
تو اصلا ایرانی هستی؟مطمئنم عربی.تو جنگ ایران و عراق مردم جنوب که عرب نیستن عرب زبانن واین خیلی فرق میکنه.بعدشم امام حسین عرب نبود که.همشون از نسل حضرت ابراهیم بودن که حضرت ابراهیم عرب نبود جناب بیسوادی که اطلاعات غلط به مردم میدی سرباز عرب

RE: برداشتن ابرو حرام است! - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 28-07-2015

(18-12-2013، 14:02)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم میخواد این مردک را با شمشیر سوراخ سوراخش کنم!Angry

البته از بی عرضگی زنان این کشور هم هست و گرنه نمیزاشتن حتی رانندگی هم برای زنان حرام اعلام بشه!

wow  Confused

RE: برداشتن ابرو حرام است! - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 28-07-2015

شیر دادن مرد توسط زن؟
باش شیر پاکتی بدن یا فکر من منحرفه؟:|

RE: برداشتن ابرو حرام است! - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 28-07-2015

(28-07-2015، 1:23)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیر دادن مرد توسط زن؟
باش شیر پاکتی بدن یا فکر من منحرفه؟:|

والا بنظر من این چیزای اسلام قابل قبول نیس که مثلا اگه تیغ کنی حرام است و ... و ... و...