![]() |
|
عکس خنده دار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: تصاویر دیدنی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=61) +---- موضوع: عکس خنده دار (/showthread.php?tid=793) |
عکس های خنده دار و دیدنی آخر هفته !! (69) - ~ ʀσᴢнɪηα ~ - 20-02-2013 ینی شرارت از سرو روش میریزه ! یه کاری کرده گندش بعدا در میاد ![]() شارژ ۵ تومنی میگیرم ماچ میکنم ! ![]() انگری گوجه ! ![]() هــه هــه ! ایـنـو نگـا کنین ! گوشی ضد آب ! بـرو عـمـو بـرو ، مـا گـوشـی سـاختـیم راحـت از جیـب در میـاد … بـرو از خـدا بتـرس … ![]() میدونم براتون سوال شده که این عکس چیه !؟ ایربگ (Airbag) ماشینه که تو صورت دختر باز شده ![]() قبل از شروع هر کاری یاد بگیریم اون کار رو چطور به پایان برسونیم ![]() خلاصه بگم تا وقتی وسط هدف نزنی آلارمش خفه خون نمیگیره ! ![]() به جان خودم خیلی هم بهت میاد ! ![]() راهکار ساده وقتی کف ماشین احتیاج به تعمیر داره ! ![]() عاقبت پر میشود این حفره ها … از من و تو، از من و ما ، از شما … یک نه، ده نه ، صد دهان دارد زمین عشق خوردن ، عشق بلعیدن بسی دارد زمین … “گیله مرد” ![]() بندگی خالصانه برای خدا توی سخت ترین شرایط و امید به پیروزی و خیلی حرفای پر معنیه دیگه توی این عکس موج میزنن …. ![]() شرح در عکس ! ![]() کاریکاتور کاملا گویاست … ![]() کت آقای مجری رو !!!!! برگرد بابا آبرو شبکه رو بردی ! ) ![]() قشنگ ترین اس ام اسی که کاش میتونستیم دریافت کنیم …. ![]() دهه شصتی ها یادتونه ؟! موقع امتحان کیفامونو میذاشتیم وسط میز سدی برای جلو گیری از تقلب ! ![]() پست ترین آدما کسانی هستند که به دست گذاشتن روی نقطه ضعف دیگران بگن شوخی … ![]() گل میمون که میگن اینه آیا !؟ ![]() نه کریس رونالدو ، نه مسی علی دایی خودمونو عشقه ![]() خواستم کیفیت دوربین گوشیمو تست کنم یه عکس از پا دریمون گرفتم ! خیلی خوب شده عکسش نه ؟! ![]() خلاقیت ینی این ! ![]() و همچنین این ! ![]() ینی هروقت از این بچه کوچولو ناز نازیا میبینم به سرم میزنه برم مزدوج بشم ! ![]() تف تو روحت ای شانس ! ![]() مردی که جورابش پاره نباشه مرد نیس ! ![]() ما به این آدم میگیم تنبل ! نمیدونم شما چی میگید بهش ! ![]() ![]() ینی نامردی اگه بخوای بگی اورژینال نیس ! ![]() علم بهتر است یا ثروت !؟ هیچکدام ! حکمت ! ![]() ![]() آخ جون دعوای خانوادگی ! ![]() خلاقیت ! ![]() نکته رو گرفتین !؟ ![]() ![]() تصویر مکروسکپی از برش موز ![]() پنچر گیری خیلی ساده در شهر ما ! ![]() . . . . . . . . . سه چیز مهم ! سه چیز را با احتیاط بردار : قدم, قلم, قسم سه چیز را پاک نگهدار: جسم, لباس, خیال از سه چیز خود را نگهدار: افسوس, فریاد, نفرین کردن سه چیزرا بکار بگیر : عقل, همت, صبر اما سه چیز را آلوده نکن : قلب, زبان, چشم سه چیز را هیچگاه و هیچوقت فراموش نکن: خدا, مرگ, دوست خوب عکس های طنز و خنده دار جدید ( از دست ندید ) - a_l_i - 22-02-2013 صحنه شکار شده توسط خبرنگار ما ![]() خشم ماتریکسی مادر “بگیر ذلیل مرده ! “ ![]() بی حیا از ناموس من عکس میگیری !؟ پنجول پنجولت کنم کبود شی الدنگ !؟ ![]() میدونین از نظر گوجه ها ما یه مشت خونخوار هستیم !؟ ![]() نامردا ۳ نفری ریختن سرم ![]() اینم به جای اون روز که دنبالم کردی منو ترسوندی ! کثافت ! ![]() ابتکارو ببینید.. حالا برین برف گوله کنین بزنین همدیگرو شل و پل کنین ![]() همه با هم جمیعا رحم الله من یقرا فاتحة مع صلوات !!!! ![]() امیدوارم خوشتون اومده باشه....تشکر و نظر یادتون نره RE: عکس های خنده دار و دیدنی روز ! (68) - ~ ʀσᴢнɪηα ~ - 27-02-2013 خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ ![]()
تصاویر خنده دار - امیرحسین79 - 11-03-2013 تصاویر خنده دار [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img][img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img][img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img][img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img][img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img]عکس بامزه و خنده دار! - 65 tala - 14-03-2013 دارم میرم ایران ^-^
![]() بابا آخه کی مجبورت کرده انگلیسی هم بنویسی !؟ ![]() اون سگه منه ! ![]() چه مدلی دوسم داری !؟ ![]() بدبخت اون بالایی ! ![]() فکرشو بکن خیلی باحال میشه ![]() پستامینوفن ! هر ۸ ساعت یک عدد ![]() فرار مغز ها ![]() این منم ، وقتی بابام نمیذاره از خونه برم بیرون ![]() شرح در عکس ! ![]() واقعا ![]() خطای دید جالب ! ![]() یه وقت فکر نکین فیله ها ! ![]() هر خونه ای باید یدونه از اینا توش باشه ! ![]() بچه بنده خدا ببینین به چی راضیه ! ![]() دچاربحران هویت شده بدبخت ! ![]() حقیقتش دیروز یه چایی با دوستم زدیم در بدن شمام بفرمائید چایی ! ![]() آخرین مدل لپ تاپ دل ! ![]() بخشنده بودن بیشتر از آنکه توانایی مالی بخواهد ، قلبی بزرگ طلب میکند ![]() تفاوت رویا تا واقعیت ![]() وقتی ابرو از صورت حذف بشه ! ![]() نههههه ![]() حالا قرش بده ، فرش بده ! ![]() نوشابه خانواده ، به همراه نوشابه خاندان ! ![]() وسط جاده مونده بود ، گذاشتمش کنار این دیگه عکس گرفتن داره آخه !؟ ![]() الهیییی ! اولی از راست چه زل زده به افق ! ![]() خطای دید جالب ![]() دقت کنید ! ![]() عزیزم ، این ره که میروی به … است ![]() تصاویر خنده داربیـــــــــــــــاتـــــــــــــــــــــــــــو - ჩяσOσкєη ժяєαм - 19-03-2013 سلام دوستان اینجا براتون تصاویر دیدنی و خنده دار گذاشتم لطفا سپاس یادتون نره دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
RE: تصاویر خنده دار - šhεïdα - 19-03-2013 مممنون باحال بود: ![]() ![]() ![]()
عکس های خنده دار (جدید) - گیسو کمند2 - 19-03-2013 ![]() ![]() ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.pcparsi.com/uploaded/pcd82f8e8d9d374b3da1648b90b2f98929_9a31e5.jpg [/img] ![]() بقییه اش را هم بعدا می گذاررم تصاویر خنده دار (حتما وارد شوید) - amir space - 26-03-2013 سلام لطفا نظر فراموش نشه. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بچه هم بودن بچه های قدیم!!!!!!!!!!! ![]() به خدا ما دالیم نامزد می تونیم آقا پلیسه ![]() هنر نزد ایرانیان است وبس ![]() ![]() ![]() [size=large] اگه خوشتون آمد سپاس بدین ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/size
عکس خنده دار(نامردی اگه نخندی)بیا2 - amir space - 27-03-2013 دوباره یکسری عکس باحال براتون آوردم.نظر یادت نره.(نامردی اگه نخندی) ![]() به این میگن خلاف کار حرفه ای ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ممنون از چهره ی خندونتون.اگه قشنگ بود سپاس رو لمس کن ![]()
|