![]() |
چرا چادر را به دختران جوان تحمیل میکنند؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: چرا چادر را به دختران جوان تحمیل میکنند؟ (/showthread.php?tid=80797) |
RE: چرا چادر را به دختران جوان تحمیل میکنند؟ - چه گوارا - 21-09-2014 باید پذیرفت سطح فرهنگی جامعه ما روز به روز کاهش می یابد به حدی که به خاطر یک تصادف ساده یک انسان به قتل می رسد (اوج بدبختی که واقعا ادم می ماند چجوری این مسئله رو برای یک خارجی توضیح دهد ) فحاشی شده بخشی از وجودی خیلی ها و اگه فحش ندن انگار اکسیژن به بدنشان نمی رسد اگر وضع تجاوز و مسائل جنسی در کشوری مثل امریکا خوب نیست در ایران بدون محدودیت فاجعه خواهد بود کما اینکه بدتر از فاجعه چون فرهنگ در واژگان این جامعه معنا ندارد . اگر در کشور مانند فنلاند با وجود همه ازادی ها مشکلات اینچنین (جنسی و تجاوزات ) کم است به خاطر فرهنگ است که در این کشور نیست . با صراحت می گم مردم ایران در حال از دست دادن فرهنگ هستند و حجاب ازاد زنان را به اسیری جنسی مردان خواهد بود کما اینکه هم اکنون هم خیلی از زنان اسیر هستند . RE: چرا چادر را به دختران جوان تحمیل میکنند؟ - ~~SARA:HIVA~~ - 21-09-2014 واي از چادر بدم مياد ،تا حالا هم سرم نكردم، ![]() RE: چرا چادر را به دختران جوان تحمیل میکنند؟ - ❤уαѕαмιη❤ - 11-10-2014 چادرم.سرکنی.بازم.بهت.تیکه.میندازن.من.بهم.ثابت.شده ![]() RE: چرا چادر را به دختران جوان تحمیل میکنند؟ - Ֆℋ£¥∂α - 23-10-2014 من دوست ندارم اجباری باشه.به نظرم هر کس باید تا مقداری حجاب رو رعایت کنه ![]() RE: چرا چادر را به دختران جوان تحمیل میکنند؟ - moniii - 23-10-2014 چادر خر است RE: چرا چادر را به دختران جوان تحمیل میکنند؟ - سرباز خدا - 23-10-2014 (23-10-2014، 21:12)moniii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بی حجاب از اون خر تر! RE: چرا چادر را به دختران جوان تحمیل میکنند؟ - پاستیل خرسی - 23-10-2014 (23-10-2014، 22:39)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جناب این طرز صحبت اصلا درست نیست شما داری با این طرز صحبتتون وجه ی مسلونارو خراب میکنید RE: چرا چادر را به دختران جوان تحمیل میکنند؟ - سرباز خدا - 23-10-2014 هه درسته حق با شماعه از دیگران بپرسید من این جوری نبودم اهل توهین نیستم شرمنده شما و خدا ببخشید RE: چرا چادر را به دختران جوان تحمیل میکنند؟ - moniii - 23-10-2014 (23-10-2014، 22:39)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من نگفتم حجاب من گفتم چادر سرباز خدا مفتش خدا RE: چرا چادر را به دختران جوان تحمیل میکنند؟ - Navisa. - 24-10-2014 زن بودن ، به خودی خود جرم است... کفنی سیاه بر سرم پوشاندند و زندگی را در من کشتند !! تار مویم ، رویم ، لبخندم، صدایم و همه یِ وجودم ممنوع و جرم است ، حتی عکسم بر اعلامیه مرگم هم جرم است !! من خستهام خستهام از این همه بی عدالتی... پناهم ..تکیه گاهم.. همه عشقم... در این روزگارِ سیاه پناهِ هر زنی بود جز من..... خدایا به چه حکمی آفریدی مخلوقی را که همه حسّ و نفس و وجودش بازیچه یِ دستِ نامردان است... |