انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید (/showthread.php?tid=216511)

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - tyjtfhdhr - 25-03-2015

(25-03-2015، 0:08)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2015، 0:06)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2015، 0:05)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2015، 0:04)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2015، 0:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اجتماع

منظورم از اجتماع همون جماعته:|
منم منظورم همینه خب( ستاد مبارزه با پوکر فیس) 

اسکی سواری هم بلد نیستی:|
اصلش اینه
پوکر فیس(طرح جم اوری پوکر فیس از مبدا:|)
ستاد ما با شما متفاوته:\

واس ما تاثیر گذار تره ما با ی طرح فرهنگی حلش میکنیم ولی شما با باتون برقی شلاق میریزین سر پوکر فیس گذاراپوکر فیس(طرح جم اوری پوکر فیس از مبدا:|)

(25-03-2015، 0:09)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلآم .. :>

بسیار حلال زاده و پاکدامن:|

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Faust - 25-03-2015

(25-03-2015، 0:09)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام ._. خوبی؟._.*
عرفان خوبه؟^ـ^

اقا صابر منو محروم نکن ک تعادل ندارم._>
تو تو گفت گو نیستی کجاییییی
اخه چرا اینقده افلاینو غایبیییی
دوس دارم دوبارع اون ارسالای چرتو پرتتت کنارم را بیانو>_.
دوس دارم تو پیش من چرت پرت بگی من زیر پستات لایک بکوبم هعععععی
پوکر فیس(طرح جم اوری پوکر فیس از مبدا:|)

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ERF@N - 25-03-2015

میترسم یه چی بگم بچه ها مشتری شن:>

(25-03-2015، 0:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش بگو ._.* ..

(25-03-2015، 0:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاشوالیساش با من تو بگوپوکر فیس(طرح جم اوری پوکر فیس از مبدا:|)

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ღSηow Princessღ - 25-03-2015

(25-03-2015، 0:10)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبینی عرفان .-. همه گیر دادن به پاکدامنی من .. !

نمیدونم چرا احساس میکنم ایشون همون violent girl :v

(25-03-2015، 0:13)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش بگو ._.* ..
بدآموزی داره(.__.  ) 

هعـی روزگـار لعنتی خستم ازت :|

(25-03-2015، 0:15)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2015، 0:10)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبینی عرفان .-. همه گیر دادن به پاکدامنی من .. !

نمیدونم چرا احساس میکنم ایشون همون violent girl :v
تله پاتی دارن با مادرت: )