انجمن های تخصصی  فلش خور
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ (/showthread.php?tid=265736)

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - Fake frnd - 19-06-2017

دعوا نکنین مثل دو تا ادم متمدن بحرفین 
فعلا صبر کنین من برم تخمه بیارم^__-

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - IM JUST TIRED - 19-06-2017

(19-06-2017، 16:11)sama00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2017، 16:08)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2017، 16:06)sama00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا سوال خوبی بود....
امروز چن شنبه اس؟؟؟؟

طفره نرو یه حرفی زدی تیرشو سمته من گرفتی حالا بگو قضیه چی بوده تو جمع بگی فک کنم بهتره

آقا...باشه...دوستان من غلط کردم....
همه خوبین....همه گلین....همه عالی هستین....ایشونم خوبن...عالین....
اما از من به شما نصیحت،اینجا غرورتونو پیش کسی نشکنین
چی غلط کردی اصن من میخوام اشتباهمو بفهمم دیگه تا دیگه جلو کسی دورو بازی در نیارم خنجر تو کمر کسی نکنم فقط بگو اشتباهمو بفهمم 

و اینقدر سوسه نرو من نمیدونم چی بوده چون حدوده هشت ماه نبودم  چیزی هست بگو توی همین جمع اگرم نه لطفا تهمت نزن

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - sama00 - 19-06-2017

(19-06-2017، 16:12)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سریا قصدشون تخریبه میخوان جلوی بقیه خرابتن کنن فقط همین اگع غیر اینخه بگو چیو میگی چه قضیه ای؟

شما هرجور میخوای در مورد من فک کن....
مهم اینه که من دیگه کاری به تفکرات شما در مورد خودم ندارم....

(19-06-2017، 16:14)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تخمه؟؟؟بیخیال بابا...اینجا روزه دار زیاده....جمع کنیم بریم..‌

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - | sahar | - 19-06-2017

اینجا همیشه دعواس ؟ یا پا قدم من اینقدر مزخرفه ؟

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - دریا17 - 19-06-2017

اقا بس کنین دیگ

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - IM JUST TIRED - 19-06-2017

نازنین رگ فوضولی چیه این چیزا رو میگه داره کاملا وجهه مننو خراب میکنه اینجا باشه بهتره معلوم میشه چیکار کردم

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 19-06-2017

رل زدن کار بَس سخیفیه |:
اونم از نوع مجازیش! 

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - nazanin jon - 19-06-2017

سحر جان اینجا اصلا دعوا نیست اینا همش بحثه واسه سرگرمی

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - Fake frnd - 19-06-2017

(19-06-2017، 16:15)sama00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2017، 16:12)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سریا قصدشون تخریبه میخوان جلوی بقیه خرابتن کنن فقط همین اگع غیر اینخه بگو چیو میگی چه قضیه ای؟

شما هرجور میخوای در مورد من فک کن....
مهم اینه که من دیگه کاری به تفکرات شما در مورد خودم ندارم....

(19-06-2017، 16:14)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تخمه؟؟؟بیخیال بابا...اینجا روزه دار زیاده....جمع کنیم بریم..‌

یادم نبود خودمم روزم خوب شد گفتی  Big Grin

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - sama00 - 19-06-2017

(19-06-2017، 16:14)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2017، 16:11)sama00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2017، 16:08)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2017، 16:06)sama00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا سوال خوبی بود....
امروز چن شنبه اس؟؟؟؟

طفره نرو یه حرفی زدی تیرشو سمته من گرفتی حالا بگو قضیه چی بوده تو جمع بگی فک کنم بهتره

آقا...باشه...دوستان من غلط کردم....
همه خوبین....همه گلین....همه عالی هستین....ایشونم خوبن...عالین....
اما از من به شما نصیحت،اینجا غرورتونو پیش کسی نشکنین
چی غلط کردی اصن من میخوام اشتباهمو بفهمم دیگه تا دیگه جلو کسی دورو بازی در نیارم خنجر تو کمر کسی نکنم فقط بگو اشتباهمو بفهمم 

و اینقدر سوسه نرو من نمیدونم چی بوده چون حدوده هشت ماه نبودم  چیزی هست بگو توی همین جمع اگرم نه لطفا تهمت نزن
اولا درست صحبت کنین..
دوما منکه به همه گفتم شما خوبین پس بحثی نیست دیگه،اون موضوع هم بین منو افکارم میمونه
در ضمن جناب موضوع بر میگرده به اون زمانی که هم من بودم،هم شما و اینکه منم بیظ از هشت ماهه که نبودم...