انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 370 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 370 (/showthread.php?tid=287004)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 370 - ▪неизвестный▪ - 07-07-2020

(07-07-2020، 0:35)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع صابر رستاخیز شده انگا
با الی جووونتون بای بای کنید ._.

خیلی وقته رستاخیزه ولی فایده نکرده که ):

RE: گفتگوی آزاد نسخه 370 - ρυяρℓє_ѕку - 07-07-2020

(07-07-2020، 0:34)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:25)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:22)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:19)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:10)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جزیره رو دادیم رف دگ D:  ، آلوده شدم ؟ D:
مهریه ات یک سکه طلا به نیت یگانگی خدا بود دگ ؟ :v

جزیره چیست جانم ؟ ._. ، الوده به خیره تباه شدی D:
سست عنصر v:
چندروزه از من کتک نخوری زبون دراز شدی باز D:

داستان داره D; ، نخند ایح ):
علیه D;
نمیدونم چرا دستت میاد سمتم زبونم حساسیت میده D:

داستانش چیست جانم ؟ ._. ، اخه ب خودم امیدوار شدم D:
صلوات بفرس ._. D:
کتک خورت ملسه باید باز بهش روی بیارم تا بفمی کنترل دست کیه D: !

میگم حالا D: ، برو تو آینه ببین یبارم :v
روحش شاد D:
کنترلِ تی وی رو میگی ؟ .. هعی یادش بخیر همیشه دستِ بابا علیت بود :v

هرچه زودتر بهتر D: ، اخوی پارسا بیا اینو جمش کن حریف زبونِ درازش نمیشیم :^
باز هم صلوات بفرس ._.
اره D: ، خدا بگم چیکارت کنه تو رو v: ، ی زمانی فری هم بابام بود :|

RE: گفتگوی آزاد نسخه 370 - Ɗєя_Mσηɗ - 07-07-2020

(07-07-2020، 0:32)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:27)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:20)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:09)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون مال منهههههههه |:
اراد بيا بره تو *** ._.

ببین خودت مجبورم میکنی از سلاح سرد استفاده کنما ( کاکتوس :vvv )
ارزونی خودت *** D:

جنگ جهاني سوم (((:
همه ي وسايل پارسا رو گرفتيم ):
*** D: ❤️

نه حالا تا اون حد D:
نه نه .. یادته تو اسانسور عکس گرفته بود ؟ من اون اسانسورو هم میخام :v
+ حالا تو گریه نکن v;

**** (((((= ♥

جنگ داخلي ؟ |:
برگام |: اون مال خودش نيس ديگه ولش كن همستر كوچولو
برو بچه

****** ((: ❤️

احتمالا D:
ریخت ؟ D: بخره :v
اینو ندید میگیرم :|

خیلی ا*** هسی اگ اونی که تو ذهنمه رو گفته باشی :| ♥

RE: گفتگوی آزاد نسخه 370 - ɪᴄᴇ - 07-07-2020

(07-07-2020، 0:37)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:34)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:25)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:22)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:19)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جزیره چیست جانم ؟ ._. ، الوده به خیره تباه شدی D:
سست عنصر v:
چندروزه از من کتک نخوری زبون دراز شدی باز D:

علیه D;

صلوات بفرس ._. D:

روحش شاد D:

هرچه زودتر بهتر D: ، اخوری پارسا بیا اینو جمش کن حریف زبونِ درازش نمیشیم :^
باز هم صلوات بفرس ._.

حریفش نمیشم چیه 
یه چکه به ابلفضل 
بیا غزل الان استراحته تو برو تو رینگ D: 
ناک اوتش میکنی D; 

RE: گفتگوی آزاد نسخه 370 - ρσєѕɪ - 07-07-2020

(07-07-2020، 0:35)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:30)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان كپم مياد بيخيال دعوا زندگيتونو بكنين |:

حیف شد ک D: 
یه غزال تیز پا آمادس تو رینگ کبودت کنه 

توام برو بخواب فردا امتحان داري اونم امتحان *** |:
اگه اشتباه نكنم فردا داشتي ديگه

RE: گفتگوی آزاد نسخه 370 - Ɗєя_Mσηɗ - 07-07-2020

(07-07-2020، 0:32)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:28)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:23)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:17)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:07)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا چطو جبران کنیم این دلبریارو ((:

دلبری بلد نیسیم اخه ._.
وظیفه بود ، بیشترش بخاطرِ خودم بود حقیقتش D:

دلبری بلد نیستی و انقد دلبری؟ :v
فرقی نداره همینکه یکی صابرو رستاخیز کنه کافیه حالا برا خودش باشه یا چی D:

خجالت میدی اخه (.. )* D:
قربونت این مهسارو بفرس بره ردخور نداره D: زبونشو ک میبینی ؟! D:

عع مهسا جووووون شنیدم میخواستی زودتر اسمت عوض شه :v
@"m.h.sa "

سو استفاده گری تو شبِ تاریک ؟ :v
ناچ ناچ ناچ D:

+ جون فق واسه توعه و بس D:

RE: گفتگوی آزاد نسخه 370 - ɪᴄᴇ - 07-07-2020

(07-07-2020، 0:39)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:35)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:30)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان كپم مياد بيخيال دعوا زندگيتونو بكنين |:

حیف شد ک D: 
یه غزال تیز پا آمادس تو رینگ کبودت کنه 

توام برو بخواب فردا امتحان داري اونم امتحان *** |:
اگه اشتباه نكنم فردا داشتي ديگه

۸ صب 
به قول این نفله(⁦❤️⁩) ایح 
D:

RE: گفتگوی آزاد نسخه 370 - ρυяρℓє_ѕку - 07-07-2020

(07-07-2020، 0:39)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:37)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیه D;

صلوات بفرس ._. D:

روحش شاد D:

هرچه زودتر بهتر D: ، اخوری پارسا بیا اینو جمش کن حریف زبونِ درازش نمیشیم :^
باز هم صلوات بفرس ._.

حریفش نمیشم چیه 
به چکه به ابلفضل 
بیا غزل الان استراحته تو برو تو رینگ D: 
ناک اوتش میکنی D; 

دلم نمیاد ._.
با من ازین شوخیا ترسناک نکن من با این در نمیفتم D: مهسا کماندو v:
صب کن اهو بیاد سر تیر v: اونوقت میگم بهش v:

RE: گفتگوی آزاد نسخه 370 - ρσєѕɪ - 07-07-2020

(07-07-2020، 0:39)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:32)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:27)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:20)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین خودت مجبورم میکنی از سلاح سرد استفاده کنما ( کاکتوس :vvv )
ارزونی خودت *** D:

جنگ جهاني سوم (((:
همه ي وسايل پارسا رو گرفتيم ):
*** D: ❤️

نه حالا تا اون حد D:
نه نه .. یادته تو اسانسور عکس گرفته بود ؟ من اون اسانسورو هم میخام :v
+ حالا تو گریه نکن v;

**** (((((= ♥

جنگ داخلي ؟ |:
برگام |: اون مال خودش نيس ديگه ولش كن همستر كوچولو
برو بچه

****** ((: ❤️

احتمالا D:
ریخت ؟ D: بخره :v
اینو ندید میگیرم :|

خیلی ا*** هسی اگ اونی که تو ذهنمه رو گفته باشی :| ♥
اره |: ول كن وسايل پارسا رو بيشور |:

خوبه...

اره عشقم (:

+ شب بخير✨

RE: گفتگوی آزاد نسخه 370 - чернаяЛуна - 07-07-2020

(07-07-2020، 0:37)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:35)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع صابر رستاخیز شده انگا
با الی جووونتون بای بای کنید ._.

خیلی وقته رستاخیزه ولی فایده نکرده که ):

دوباره داره فقط نگا میکنه ._.

بعد میگه خیلی زیاده منم خستم ینی از پسش برمیام؟ ):
نه نه رفیق بیا بیخیالش شیم ):