انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 (/showthread.php?tid=295182)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - Emmɑ - 08-03-2021

(08-03-2021، 11:49)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 11:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک عالم چرا اون ._. متاسفم برات /:
ج

ب خدا جا برادرمو داره/:
مگه نه؟/:
@sclvrFox
هروقت مامانت گوشیو داد ی آهنگ کوتاه بخون ویسشو بفرست
+
آواتارتو عوض کن ی عکس بزار ک همه بفهمن سهونه
نو متاسفم اونو نمیتونم._.
مشخصه سهونه حسودی نکن._.

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - _sehun_ - 08-03-2021

(08-03-2021، 11:50)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 11:49)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب خدا جا برادرمو داره/:
مگه نه؟/:
@sclvrFox
هروقت مامانت گوشیو داد ی آهنگ کوتاه بخون ویسشو بفرست
+
آواتارتو عوض کن ی عکس بزار ک همه بفهمن سهونه
مشخصه سهونه حسودی نکن._.

بفرست پ.خ
میگم عوش کن ی عکس س در چهار بزار/: تو پینترست هست

(08-03-2021، 11:53)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 11:50)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشخصه سهونه حسودی نکن._.

بفرست پ.خ
نو نو نمیشه بعدی لطفا._.
عرررر ب این زیبایی._.

(08-03-2021، 11:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 11:53)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بفرست پ.خ
نو نو نمیشه بعدی لطفا._.
عرررر ب این زیبایی._.

میگم عکس س در چهار/:
اوکی/:
برو پ.خ صابر بگو خیلی دوست دارم

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - [ SouL ] - 08-03-2021

میدونستین پفک ویتامین داره ؟!
همو چیزی ک میگفتن نخورین ضرر داره .. 

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 08-03-2021

(08-03-2021، 11:57)CheckMate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الانم نمیدونم ._.

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - [ SouL ] - 08-03-2021

(08-03-2021، 11:59)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 11:57)CheckMate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الانم نمیدونم ._.

من متاسفم از اینک چرا وختی بچه بودم اینو نفهمیدم :|

(08-03-2021، 11:56)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 11:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نو نو نمیشه بعدی لطفا._.
عرررر ب این زیبایی._.

میگم عکس س در چهار/:
اوکی/:
بهتره تگش کنم ._.
بابام اون زن داره خیار زشته ب مولا._.
ج .ج

(08-03-2021، 11:24)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ctrl+w"
عاشقتم

@SABER

دوست دارم ._.

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 08-03-2021

(08-03-2021، 12:00)CheckMate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 11:59)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الانم نمیدونم ._.

من متاسفم از اینک چرا وختی بچه بودم اینو نفهمیدم :|
من کلا نمیخورم (بخاطر ضررش نه ها کلا حالمو بهم میزنه مثل بقیه چیزا کلا بدغذام)
از کجا فهمیدی؟!

(08-03-2021، 12:02)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 11:56)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم عکس س در چهار/:
اوکی/:
بهتره تگش کنم ._.
بابام اون زن داره خیار زشته ب مولا._.
ج .ج

(08-03-2021، 11:24)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ctrl+w"
عاشقتم

@SABER

دوست دارم ._.

ن زشت نیس/ک
حقیقت