انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=105035)

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - *Nafas* - 01-05-2014

(01-05-2014، 18:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع پ.خ بستس؟! :|

فک نیکردم -_- میگم چرا نیکی جوابمو نداده :|

میخوام برم جایی که پیدام نشه و از دستم راحت باشین ):
 خب همچیز ما صحبت حل مشه=/
کجا میخوای بری احمق؟
منو میبینی درس و مشق دارم زیییییییییییییییییییییییییییییاد...
تو کجامیخوای بری>؟
بزنم لهت کنم عزیزم=))؟؟

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - ~KiAηA~ - 01-05-2014

(01-05-2014، 18:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:51)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــع ..
بــآی ..!!!

لطف کن گ*ه نخور|:

بشین سر جـــآت|:

بری بــآ چــک و لقـــد میــآرمت(:

خیـــلی شیک و مجــــلسی(:

هــــــوییی ... مثه ادم حرفـــ بزن بـچه ... نمیتـونی خـودتو جمع کنی جمعت کنم . Dodgy

.
.
.
هـر غلطی میکنی بخور ... ^_)

بـای
بلــــه؟؟
بلـــه؟؟؟
تو خودتو جمع کـــن ممنون میشم(:

غلط رو میکنن!
نمیخورن|:
بشـــین سر جــآت|:
فعـــلا هیچ کوری نمیـــری|:

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - ( lιεβ ) - 01-05-2014

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Blązing~Ŝtąr، Directioner girl، ツ נڅــ ـ ـ ـےツ*

بَــعــلــــههه -_- جـمع نویســنده هـآ گـَرم |:
بَراع مـَنـَم دُعـآ کـُنید بـشم -_-

فــعلا |: ..

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - Brooklyn Baby - 01-05-2014

(01-05-2014، 18:56)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Blązing~Ŝtąr، Directioner girl، ツ נڅــ ـ ـ ـےツ*

ایشــآلله غَزَل هــَم بشه |: ..

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 01-05-2014

سـ |=

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - ( lιεβ ) - 01-05-2014

(01-05-2014، 18:57)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:56)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشـآلـآ مـرضی هـَم مـیشه {: بووووس بـآی !؟ {:

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - *Nafas* - 01-05-2014

خب...
خدافض...

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - !~IмДи~! - 01-05-2014

(01-05-2014، 18:56)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:51)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــع ..
بــآی ..!!!

لطف کن گ*ه نخور|:

بشین سر جـــآت|:

هــــــوییی ... مثه ادم حرفـــ بزن بـچه ... نمیتـونی خـودتو جمع کنی جمعت کنم . Dodgy

.
.
.

بـای
بلــــه؟؟
بلـــه؟؟؟

غلط رو میکنن!
نمیخورن|:
بشـــین سر جــآت|:
بله و بـلآ . بچـه پررو جوابم میـده ..

منظـورمو نگرفتی .. گفتم هر غلطی میکنی بخـور . یعنی هر غلطی کردی بعدش بخـور .
میخـوام برم . بشیـنم تو پـارکینگ داخل ماشین .. بعد یه بسته سیگـار کرم پـاور بکشم صدای ضبط ماشینو هم زیـاد کنم برم تو حس رانندگی و حـال ...
( خـالی بستم . من سیگـار نمیکشم . )

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - Blązing~Ŝtąr - 01-05-2014

(01-05-2014، 18:57)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـ |=

مرضــــــو!
منو یادتع!؟

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - Brooklyn Baby - 01-05-2014

(01-05-2014، 18:57)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:57)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشـآلـآ مـرضی هـَم مـیشه {: بووووس بـآی !؟ {:

عــخشـــــــــی^_^

(01-05-2014، 18:59)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 18:56)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــع ..
بــآی ..!!!

لطف کن گ*ه نخور|:

بشین سر جـــآت|:

.
.
.

بـای
بلــــه؟؟
بلـــه؟؟؟

غلط رو میکنن!
نمیخورن|:
بشـــین سر جــآت|:
بله و بـلآ . بچـه پررو جوابم میـده ..

منظـورمو نگرفتی .. گفتم هر غلطی میکنی بخـور . یعنی هر غلطی کردی بعدش بخـور .
میخـوام برم . بشیـنم تو پـارکینگ داخل ماشین .. بعد یه بسته سیگـار کرم پـاور بکشم صدای ضبط ماشینو هم زیـاد کنم برم تو حس رانندگی و حـال ...
( خـالی بستم . من سیگـار نمیکشم . )

نـه تو رو خُُدا بیــآ سیگــآرَم بِــکِش|: