انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 370 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 370 (/showthread.php?tid=287004)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 370 - Sirvan10_a - 07-07-2020

سلام.

RE: گفتگوی آزاد نسخه 370 - Ɗєя_Mσηɗ - 07-07-2020

(07-07-2020، 0:37)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:34)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:25)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:22)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:19)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جزیره چیست جانم ؟ ._. ، الوده به خیره تباه شدی D:
سست عنصر v:
چندروزه از من کتک نخوری زبون دراز شدی باز D:

داستان داره D; ، نخند ایح ):
علیه D;
نمیدونم چرا دستت میاد سمتم زبونم حساسیت میده D:

داستانش چیست جانم ؟ ._. ، اخه ب خودم امیدوار شدم D:
صلوات بفرس ._. D:
کتک خورت ملسه باید باز بهش روی بیارم تا بفمی کنترل دست کیه D: !

میگم حالا D: ، برو تو آینه ببین یبارم :v
روحش شاد D:
کنترلِ تی وی رو میگی ؟ .. هعی یادش بخیر همیشه دستِ بابا علیت بود :v

هرچه زودتر بهتر D: ، اخوی پارسا بیا اینو جمش کن حریف زبونِ درازش نمیشیم :^
باز هم صلوات بفرس ._.
اره D: ، خدا بگم چیکارت کنه تو رو v: ، ی زمانی فری هم بابام بود :|

اصن بمون تو خماریش :v ، هی پارسا چک چی میگه ؟ :|
حس میکنم بازم بفرسم گناهام اثری ازش نمیمونه .. اخه چقده پاکم من D: ♥
ژان D: ، میگم شاید علی شخصیت جدید فریه ؟ :v

RE: گفتگوی آزاد نسخه 370 - ɪᴄᴇ - 07-07-2020

شب همگی بخیر 
مرسی از اوقات خوشی که رقم زدین برامون
 (((=

RE: گفتگوی آزاد نسخه 370 - ρυяρℓє_ѕку - 07-07-2020

مهسااااا جییییغ اسمتو D:::

RE: گفتگوی آزاد نسخه 370 - Ɗєя_Mσηɗ - 07-07-2020

لحنتی ببین چه جوووونی شدممممممممممممم D:::

RE: گفتگوی آزاد نسخه 370 - ɪᴄᴇ - 07-07-2020

دِر موند نه مه نه ؟ 

RE: گفتگوی آزاد نسخه 370 - ▪неизвестный▪ - 07-07-2020

(07-07-2020، 0:44)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:37)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:35)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع صابر رستاخیز شده انگا
با الی جووونتون بای بای کنید ._.

خیلی وقته رستاخیزه ولی فایده نکرده که ):

دوباره داره فقط نگا میکنه ._.

بعد میگه خیلی زیاده منم خستم ینی از پسش برمیام؟ ):
نه نه رفیق بیا بیخیالش شیم ):

نه این دفعه پهلوون شده دیگه داره یه اتفاقایی میوفته(:

RE: گفتگوی آزاد نسخه 370 - чернаяЛуна - 07-07-2020

(07-07-2020، 0:40)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:32)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:28)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:23)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:17)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلبری بلد نیسیم اخه ._.
وظیفه بود ، بیشترش بخاطرِ خودم بود حقیقتش D:

دلبری بلد نیستی و انقد دلبری؟ :v
فرقی نداره همینکه یکی صابرو رستاخیز کنه کافیه حالا برا خودش باشه یا چی D:

خجالت میدی اخه (.. )* D:
قربونت این مهسارو بفرس بره ردخور نداره D: زبونشو ک میبینی ؟! D:

عع مهسا جووووون شنیدم میخواستی زودتر اسمت عوض شه :v
@"m.h.sa "

سو استفاده گری تو شبِ تاریک ؟ :v
ناچ ناچ ناچ D:

+ جون فق واسه توعه و بس D:

منم اون خفاش شب ._.

سلطانِ جونان .-.

پارتی بعضیارو ببینا )):

RE: گفتگوی آزاد نسخه 370 - ρυяρℓє_ѕку - 07-07-2020

(07-07-2020، 0:44)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:37)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:34)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:25)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:22)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داستان داره D; ، نخند ایح ):
علیه D;
نمیدونم چرا دستت میاد سمتم زبونم حساسیت میده D:

داستانش چیست جانم ؟ ._. ، اخه ب خودم امیدوار شدم D:
صلوات بفرس ._. D:
کتک خورت ملسه باید باز بهش روی بیارم تا بفمی کنترل دست کیه D: !

میگم حالا D: ، برو تو آینه ببین یبارم :v
روحش شاد D:
کنترلِ تی وی رو میگی ؟ .. هعی یادش بخیر همیشه دستِ بابا علیت بود :v

هرچه زودتر بهتر D: ، اخوی پارسا بیا اینو جمش کن حریف زبونِ درازش نمیشیم :^
باز هم صلوات بفرس ._.
اره D: ، خدا بگم چیکارت کنه تو رو v: ، ی زمانی فری هم بابام بود :|

اصن بمون تو خماریش :v ، هی پارسا چک چی میگه ؟ :|
حس میکنم بازم بفرسم گناهام اثری ازش نمیمونه .. اخه چقده پاکم من D: ♥
ژان D: ، میگم شاید علی شخصیت جدید فریه ؟ :v

از مظلومیتم سواستفاده نکن (.. )* ، وقتی خوردی میفهمی v:
اینکه درش شکی نیست جانم ^ ^
نه نه فری خودش ۴ جناح جدا داره ._.

(07-07-2020، 0:46)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:40)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:32)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:28)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:23)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلبری بلد نیستی و انقد دلبری؟ :v
فرقی نداره همینکه یکی صابرو رستاخیز کنه کافیه حالا برا خودش باشه یا چی D:

خجالت میدی اخه (.. )* D:
قربونت این مهسارو بفرس بره ردخور نداره D: زبونشو ک میبینی ؟! D:

عع مهسا جووووون شنیدم میخواستی زودتر اسمت عوض شه :v
@"m.h.sa "

سو استفاده گری تو شبِ تاریک ؟ :v
ناچ ناچ ناچ D:

+ جون فق واسه توعه و بس D:

منم اون خفاش شب ._.

سلطانِ جونان .-.

پارتی بعضیارو ببینا )):

اگه میدونسم اینقد کارسازه زودتر میگفتم بفرسیش ):
ردخور نداش لنتی ):

RE: گفتگوی آزاد نسخه 370 - ▪неизвестный▪ - 07-07-2020

(07-07-2020، 0:33)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-07-2020، 0:30)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخلص سالار ((:
حاجی ما ازین اصطلاحای باکلاسی که بلد نیستیم ((:
کت که تن شماس بعد یه دستم بده ما بپوشیم ((:

خاک پاتم این چ حرفیه =)) 
کوچولوتم 

سلطانی ((:
ما کوچیکتیم حاجی