انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 246 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 246 (/showthread.php?tid=236565)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 16-07-2015

(16-07-2015، 0:11)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
من تقریبا نزدیک به 10 ماه نبودم....به خاطر مدرسه....پیشنهادم دادم برا نویسندگی....هیچ وقت قبول نکردن!!!قبلنا با شیوا دوست بود...اما وقتی شد مدیر ثابت...انگاار فراموش کرد که کرد....اصن انگار که نه انگار منو میشناسه............
من یک سال هست که نیستم. الان زمان حال فقط مهمه. باید همه تلاش کنن جمع دوستانه و شلوغ گذشته دوباره ایجاد بشه.

(16-07-2015، 0:07)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید یادته من کلا محروم بودم ؟؟؟؟

نه!  روزی اون همه ادم محروم میشن زمان شلوغیه انجن
بابت چی گفتی فرید لایک؟
گفتی همین بود کار مهمت D:

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - ( lιεβ ) - 16-07-2015

(16-07-2015، 0:11)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:09)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنات .__.

ببین بهمـ محل نمیده ..  cry girl

سلام عزیزم Smile
می خواستم حرصت بدم Smile

برو برو پیش همون دناتت ._.

اگه من دوباره بات مزدوج شدم ! D:

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - Aiden Pearce - 16-07-2015

من میرم هر وقت بحث این خل تموم شد و ببه توافق رسید میام 
بدرود همگی 

(16-07-2015، 0:12)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:11)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
من تقریبا نزدیک به 10 ماه نبودم....به خاطر مدرسه....پیشنهادم دادم برا نویسندگی....هیچ وقت قبول نکردن!!!قبلنا با شیوا دوست بود...اما وقتی شد مدیر ثابت...انگاار فراموش کرد که کرد....اصن انگار که نه انگار منو میشناسه............
من یک سال هست که نیستم. الان زمان حال فقط مهمه. باید همه تلاش کنن جمع دوستانه و شلوغ گذشته دوباره ایجاد بشه.

(16-07-2015، 0:07)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابت چی گفتی فرید لایک؟
راستی از علی 2 خبری نی ؟ 
مطمینی خودش میاد پای اکانتش ؟ 
یه جورایی عوض شده 

(16-07-2015، 0:12)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:11)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:09)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنات .__.

ببین بهمـ محل نمیده ..  cry girl

سلام عزیزم Smile
می خواستم حرصت بدم Smile

برو برو پیش همون دناتت ._.

اگه من دوباره بات مزدوج شدم ! D:

دنات نی کیک یزدیه ._.
غلط کردی نکنی  Angel

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - FARID.SHOMPET - 16-07-2015

منم برم دنبال کار های خودم.
بدرود

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - Spell † - 16-07-2015

(16-07-2015، 0:07)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:06)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:03)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:00)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 23:57)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چِ حرفی .-.؟

خوبم !! -__-

غزل ؟!‌ :|||||||||||||

معیوب -_______-

عقل !! -____-

__

کوفت :|

غغو بی تلبیت -.-

بیشور ._.

یه آواتار بده دستمـ :|

هیچی تو دست ُ بالمـ ندارمـ .-.

خوتی -.-

سوء استفادگر #_#

بیا ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/9dd3c6ba03fb215c36f962fdd65418f6.jpg

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/695ed1f9a511110f22211ef883471c1e.jpg

http://dl.akskhor.ir/uploads1/712ce96b99611705eeb57c16e9d487b2.jpg

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - الیکا0 - 16-07-2015

(16-07-2015، 0:11)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:

بابت چی گفتی فرید لایک؟

(16-07-2015، 0:09)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید کارای خاک بر سری کردی؟ 

چی کار؟ کجا؟

یادمه که هیچ وقت تو گفت و گو نبودین...وقعا دلم برای بچه ها تنگ شده بود که برگشتم....مخصوصا شیوا.....حالا که میبینم وضع اینجوریه...داره میخوره تو ذوقم

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - myster - 16-07-2015

فرید قربون دستت این وسط ی کاریم واس ما بکن

|:

(16-07-2015، 0:12)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میرم هر وقت بحث این خل تموم شد و ببه توافق رسید میام 
بدرود همگی 

(16-07-2015، 0:12)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:

بابت چی گفتی فرید لایک؟
راستی از علی 2 خبری نی ؟ 
مطمینی خودش میاد پای اکانتش ؟ 
یه جورایی عوض شده 

کی عوض نشده

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - الیکا0 - 16-07-2015

(16-07-2015، 0:13)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم برم دنبال کار های خودم.
بدرود

بدرود.........