انجمن های تخصصی  فلش خور
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۱ (/showthread.php?tid=266438)

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۱ - Mïņ̃†êR - 14-07-2017

بخوابیدbathtime

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۱ - امیر‌حسین - 14-07-2017

(14-07-2017، 23:26)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخوابیدbathtime

:1sprite_19:

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۱ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 14-07-2017

ای بابا، اسکی تا چ حد بهشونم میگی 85 متر زبون دارن

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۱ - _._hnw_._ - 14-07-2017

(14-07-2017، 23:35)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

..

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۱ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 14-07-2017

من راضی نیستم حاجی..! خُدافظ

(14-07-2017، 23:37)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2017، 23:35)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

85 متر دیگه؟؟؟14k Big Grin

دوس داری؟ :|
شرمنده، خدافظ

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۱ - _._hnw_._ - 14-07-2017

(14-07-2017، 23:38)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من راضی نیستم حاجی..! خُدافظ

(14-07-2017، 23:37)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

..

دوس داری؟ :|
شرمنده، خدافظ
:|
خدافس
:|

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۱ - saba 3 - 14-07-2017

(14-07-2017، 23:26)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخوابیدbathtime

سلام شیوا جون

اخود تون  چرا نمی  خوابید

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۱ - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 15-07-2017

فسیل شدم ._.

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۱ - miss karay - 15-07-2017

(14-07-2017، 20:29)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2017، 19:53)miss karay نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2017، 19:42)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2017، 19:16)miss karay نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-07-2017، 14:49)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الا حرف من چ ربطی به شما داشت ؟  :viki:
+همیشه چطورم؟

خب .. یادم نبود اینجا فلشخوره ! : )
هر کی هر چی می خواد میگه بد میگه : حرف من الان چه ربطی به شما داشت ؟
این حرفو اینجا زیاد می شنوم !
همیشه زود قضاوت می کنید ! :/
همتون !
گفتم و بازم میگم : من نگفتم شاخم ! سعیم شاخ بازی نبود !
نبود . نبود . نبود . نبود . نبود !
حاجی کی منظورش تو بودی ؟ :|
چرا قُفل کردی ..

پس لطف کن جمع نبند ! : |
بهتره متنتو یه بار دیگه بخونی
حوصله بحث ندارم
قفل هم نکردم

فقط یه شاخ میتونه،برای لوس کردن خودش بگه شاخ نیستم !

+کجاش جمع بستم ؟ :|

خیلی جالبی ! :/
با من که نیستی ! با شاخا هم که نیستی ! با کسی که بحث شاخ بازی رو وارد کرد هم نیستی !
داداچ دقیقا بگو با کی هستی ؟!! : |

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۱ - ÆMÆշЇÑζ - 15-07-2017

(14-07-2017، 23:01)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهنگ جدید مسیح مبهم به اسم هنجار .. گوگل سرچ کن

@ÆMÆշЇÑζ

دلم براش تنگ شده .. طرف هم کلاسیم بود تو راهنمایی الا ۱ ساله از گیلان رفتن شیراز .. اونجا رپ رو شروع کرد..

افکت و صداش رو دوست دارم..
قافیه بندیش واقعا خوبه..
اینده خوبی داره اگه که وارد حاشیه نشه مثل اوایل خیلی از رپرا..
+
اواتارت رو قبلا علی داشت :|

اعصاب خودتو بهم نریز داداش عیب نداره :| ..
امیر حتما حواسش نبوده ....
مهم اسکی های اعظمه که جلو چشمون همیشه هستن ‎..!!
+
۸۵؟؟ ‎;D