انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 (/showthread.php?tid=297030)

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - *VENUS* - 18-05-2021

(18-05-2021، 14:55)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 14:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داریم نویسنده جذب میکنیم :۷

مخ طفلیا رو نزن بذار ب درساشون برسن دم امتحان

هیسسسس -.-
مارو از کارو کاسبی ننداز برادر :>

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - شـــقآیــق - 18-05-2021

(18-05-2021، 15:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 14:53)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیخوام

بهاررررر این داره منو میدوزده ببره اس ام اس

نه دیگه
من اسمتونو دادم تو انجمن مدیرا :۷
تو واسه گردشگری ای
جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - BIG-DARK - 18-05-2021

(18-05-2021، 15:07)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:06)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

که اینطور:v
انجمن اس ام اس کینگ پیتزا و + 6 پیتزا و 10 تا نوشابه خانواده و 28 تا لیوان میده._.:v
اقا 20 تا ابعلی هم میدم کنارش.-.
بحث نکن با من
من بینهایت فروشمBl8

که انطور
انجمن اس ام اس کینگ پیتزا به تعداد بینهایت و + به تعداد بینهایت پیتزا و به تعداد بینهایت نوشابه خانواده زرد زم زم و مشکی کوکاکولاو به تعداد بینهایت لیوان میده._.:vاقا به تعداد بینهایت ابعلی هم میدم کنارش.-.

(18-05-2021، 15:02)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 14:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب من یکبار برات توضیح بدم
هر روز ۵ یا ۶ تا تایپیک بزن تو انجمن تاریخ
به مدته یک ماه
ولی یادت باشه که هر روز باید فعالیت داشته باشی و حتما باید موضوع بزنی
یعنی اینجوری نباشه که امروز بیای ۳۰ تا موضوع بزنی بعدش باز ۳ روز موضوع نزنی
کنارش ارتباطت با بچه ها و مدیرا هم باید خوب باشه
عا ماشالا شروع کن ^^
قبول همش ولی بعد امتحانات میتونم متاسفم ))):

اون که اره ^^
الان همه درگیر درسو امتحانن

(18-05-2021، 15:07)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:04)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا عکساش کوچیک شد

لینک اشتب دادی:|
یادم رفت کدومه/:
پیش نمایش برای انجمن
لینک مستقیم برای انجمن ها
لینک مستقیم
کدومه؟

(18-05-2021، 15:09)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه دیگه
من اسمتونو دادم تو انجمن مدیرا :۷
تو واسه گردشگری ای

^^

Lol
دیگه راه برگشتی نیست ( لبخند شیطانی *)

(18-05-2021، 15:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:09)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^

Lol
غلط کردم25r3025r3025r30
سربلندت میکنمTelegh_20

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - BIG-DARK - 18-05-2021

(18-05-2021، 15:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:07)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لینک اشتب دادی:|
یادم رفت کدومه/:
پیش نمایش برای انجمن
لینک مستقیم برای انجمن ها
لینک مستقیم
کدومه؟

دومی

(18-05-2021، 15:09)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:07)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث نکن با من
من بینهایت فروشمBl8

که انطور
انجمن اس ام اس کینگ پیتزا به تعداد بینهایت و + به تعداد بینهایت پیتزا و به تعداد بینهایت نوشابه خانواده زرد زم زم و مشکی کوکاکولاو به تعداد بینهایت لیوان میده._.:vاقا به تعداد بینهایت ابعلی هم میدم کنارش.-.

اقا چی چی انجمن اس ام اس انجمه اس ام اس ._.
به فکر انجمنایی باشین که بی مدیرن

(18-05-2021، 15:12)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^

Lol
غلط کردم25r3025r3025r30
سربلندت میکنمTelegh_20

دوستت میدارم *-*
میدونم ❤️

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - Prometheus - 18-05-2021

@THEDARKNESS
من به وجود خودم شک دارم
اینکه زندم...اینکه من انسانم
اگه من توی بازی کامپیوتری باشم چی؟
اگه توی فیلم بازیگر باشم که از قبل بم نگفتن چی؟
اگه ما موش ازمایشگاهی باشیم چی؟
اگه مارو انداخته باشن توی زندان که رومون ازمایش انجام بدن.و یه سری چیزایی روی حافظمون جایگذاری کرده باشن که نتونیم متوجه بشیم توی این ازمایشگاهیم چی؟
من به وجود تک تک سلولای بدنم شک دارم..اینکه وجود دارن یا نه..به صدا.به تصویر و به هرچی چیزی که فک کنی شک دارم
بعد تو به ارش میگی کار زشتیه که میگه اماما وجود ندارن؟
البته که کار قشنگیه...همون خدایی که نصف دنیا بش اعتقاد دارن این کار ارش رو تحسین میکنه! چون داره فکر میکنه و هرچیزو نمیپذیره!
تصورات ما از امام ها و پیامبر ها کاملا اشتباهه!
چیزی که به ما گفتن اینه که محمد با پای نمیدونم چپ یا راست میره تو مسجد و ...
میدونی..دولت ها..سیاست و شیاطین حاضر روی زمین نمیخوان ما متوجه اون دین حقیقی بشیم چون به ضررشون تموم میشه!
شما یه درختو تصور کن...یه درخت سیب..و حالا دوباره تصور کن این درخت سیب کل دین باشه...چیزی که تو این سالها به اسم دین به ما نشون دادن پوست یکی از اون سیب های درخته دینه!!
و مارو سرگرم کردن!
قران اومد که ما فکر کنیم..نیومد که فکر کردن رو بزاریم کنار و بگیم قطعا هرچی توی قرانه درسته!
چرا تو قران خودت رو ننویسی؟هوم؟
چرا تو پیامبر نباشی!؟
و اینکه گفتن هرکس راهی برای رسیدن به خدای خودش داره! یکی با نماز خودند به خداش میرسه یکی با تفکرش!
شاید هزاران راه دیگه هم باشه!
و گفتن که توی دین اجباری نیست ولی هرکی تو ایران دین نداشته باشه مرتد و اعدام!
نظم نوین جهانی مارو شست و شو داده! مارو سرگرم خوردن اون پوسته سیب کرده که اون درختو و بقیه سیب هارو نبینیم!

و یه هدف بزرگ برای انسان هاست رسیدن به حقیقت! که بعضیا فک میکنن که باید امام زمان بیاد تا حقیقت رو بفهمیم و قطعا دارن اشتباه میکنن!
به قول اقامیری مگه اون مغزی که توی کله امام زمانه با اون مغزی که توی کله من و توعه تفاوت داره! نهه!
امام زمان نمیاد بت ماهی بده..بت ماهیگیری یاد میده
و تا وقتی که کسی میل نداشته باشه ماهیگیری کنه امام زمان نمیاد..چون چهره امام زمان رو خراب کردن اگه بیاد تمام کسایی که الان به قولا منتظرشن تو صف اول دشمنا و مخالفاشن! میدونی چرا؟!
چون توی اون پوست سیب گفته شده امام زمان با اسب و شمشیر علی میاد
فک کنم بعضیا فک کنن با گردن کج میاد خیلی مظلوم گوگولی میاد میگه عوووووو شیطان از وسط نصف میشه!
متاسفانه ما دشمنون رو نمیشناسیم! اون دشمن کاری کرده که اگه امام زمان بیاد دشنمش بشیم و دوست خود ابلیس بشیم چون ظاهرش جوریه که تو اون پوست سیب گفته شده!
دوستی پسر و دختر مث ماهوارست...شبکه بد و شبکه خوب داره!
اوکی...قبول دارم..دوستی پسر با پسر و دختر با دخترهم شبکه خوب و شبکه بد داره! اون نوع نگاه توعه که دنیاتو میسازه!