انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] (/showthread.php?tid=283673)

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - Medusa - 08-05-2020

بعضی وقتا هرچی یه موضوع جدی‌تر می‌شه، به نظر مسخره‌تر و خنده‌دارتر می‌آد.

شبتون آروم. ♡

(08-05-2020، 2:04)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 2:03)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاخ مغزم
مگه اسمت علی نیس ط  Telegh_59

جوزف استالین هستم
سعی نکن منو بشناسی چون به نتیجه ای نمیرسی :|

حالا اگه مثل من Rare بودی چی میگفتی غیر قابل شناسایی جون؟ :v

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - RedSparrow - 08-05-2020

(08-05-2020، 2:03)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 2:01)RedSparrow نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برید بخوابید ینی چی این وضعیت زلزله اومده شارژ شدید :|

جان تو بعد زلزله به هرکی زنگ زدم بیرون نیومد
ملت بی ذوق شدن ):

ملت بیچاره نمیدونن برن بیرون بمیرن یا داخل Smile)
سخت نگیر بشون دم اخری دگ

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 08-05-2020

(08-05-2020، 2:06)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 2:04)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خابم میاد کات بای

چرا جلو اسمت صلیب گذاشتی مرتیکه اِیتیست

تو هنوز تو جنسیت من موندی داداچ
توام لا خاکاTelegh_01

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - Jack Daniel'ѕ - 08-05-2020

(08-05-2020، 2:06)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هویت سیال وضعیتو پیچیده کرده ._.

یه اَنگ اختلال هویتی روز اول چسبوندی به ما .. همون :|

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - sober - 08-05-2020

زلزله امشب که اومد بعدش داشتم فکر می کردم چقدر زندگی کوتاهه
از لحظات زندگیتون به خوبی استفاده کنید و اونا رو هدر ندید
شبتون خوش..

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - سهَ‌ند - 08-05-2020

(08-05-2020، 2:07)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 2:06)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 2:04)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خابم میاد کات بای

چرا جلو اسمت صلیب گذاشتی مرتیکه اِیتیست

تو هنوز تو جنسیت من موندی داداچ
توام لا خاکاTelegh_01

مرتیکه تبعیض جنسیتی نه به برابری گووو

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - sober - 08-05-2020

(08-05-2020، 2:07)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 2:06)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هویت سیال وضعیتو پیچیده کرده ._.

یه اَنگ اختلال هویتی روز اول چسبوندی به ما .. همون :|

من خودمم همینم
فقط تو نیستی

(08-05-2020، 2:07)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زلزله امشب که اومد بعدش داشتم فکر می کردم چقدر زندگی کوتاهه
.

چه فایده از فردا یادت میره

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 08-05-2020

خدایا
خودت ظهور کن

فک کنم خدا تازه مجازُ دانلود کرده تنش لرزیده هه هههه @خخخخ