انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 17-01-2026

خوابم میاد 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - سهَ‌ند - 17-01-2026

(17-01-2026، 9:30)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 9:27)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آنفلوانزای اسپانیایی نگرفتی مگه؟ نکنه سنت رو الکی زدی؟؟
نه دیگه صبرکرد تا واکسینه شد دیگه نگرفت

مگه توعم ۱۰۰ سالته

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - •ДmịrHoSsiŋ• - 17-01-2026

(17-01-2026، 9:26)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 9:17)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه فیلم و سریالم حال نمیده ⁠ ⁠・ั⁠﹏⁠・ั

من حتی دلم برای صفحه گوگل هم تنگ شده

حالا صفه گوگل ک میاد .-.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - sober - 17-01-2026

(17-01-2026، 9:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 9:30)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه دیگه صبرکرد تا واکسینه شد دیگه نگرفت

مگه توعم ۱۰۰ سالته

نه کتاب خاطراتش رو خوندم مگه نخوندی؟

(17-01-2026، 9:34)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 9:26)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حتی دلم برای صفحه گوگل هم تنگ شده

حالا صفه گوگل ک میاد .-.

نه بابا نمیاد برای من یه مدت اون یارو دایناسوره میومد ولی دیگه اونم قطع شد no connection می زنه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 17-01-2026

(17-01-2026، 6:58)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان. اینجا اینترنت بین المللی باز شده. شما هم امتحان کنید.
رو td-lte ایرانسل.

اینترنت همراه وصل نشده.

پس به زودی همه فعال میشه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - sober - 17-01-2026

(17-01-2026، 6:58)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان. اینجا اینترنت بین المللی باز شده. شما هم امتحان کنید.
رو td-lte ایرانسل.

اینترنت همراه وصل نشده.

سلام
من امتحان کردم هنوز وصل نشده شاید منطقه به منطقه فرق داره

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - سهَ‌ند - 17-01-2026

صب یه ساعت نت باز بوده گویا بعد باز قط شده

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Faust - 17-01-2026

(17-01-2026، 8:29)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Faust
سلام رها چطوری؟
من سریال دیدم بعدش خوابیدم البته سردرد بدی دارم چند روزه و خوابیدم هم خوب نشد

سلام عزیزم. بد نیستم .
کدوم قسمت سرت درد میکنه؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - •ДmịrHoSsiŋ• - 17-01-2026

(17-01-2026، 9:34)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 9:32)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه توعم ۱۰۰ سالته

نه کتاب خاطراتش رو خوندم مگه نخوندی؟

(17-01-2026، 9:34)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا صفه گوگل ک میاد .-.

نه بابا نمیاد برای من یه مدت اون یارو دایناسوره میومد ولی دیگه اونم قطع شد no connection می زنه

تیف
دلم برا اون بازی دایناسوره هم تنگ شده

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:54)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:47)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ترجیح میدم گول بخورم‌

توله سگ خودتو گول میزنی؟ ((:
به قول ترکا پخ پخ دی یاش غوروسی یوخدی (گه گهه خیس و خشک نداره)

برای ۲-۳ ماه ی بار اشکال نداره گول خوردن
عاشق ضرب المثلای ترکیم(((: