انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوے آزاد نسخه 314 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوے آزاد نسخه 314 (/showthread.php?tid=267461)

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - Mr. Potato Head - 08-09-2017

(08-09-2017، 14:53)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهند بیا لِفت بدیم :|

از کجا؟

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - _Lσѕт_ - 08-09-2017

(08-09-2017، 15:00)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2017، 14:53)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کجا؟

موضوعمون :|
اصا هیچی نمیاد :|

(08-09-2017، 15:00)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2017، 15:00)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کجا؟

موضوعت :/ به من ربط نداره

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - _Lσѕт_ - 08-09-2017

(08-09-2017، 15:04)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2017، 15:00)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کجا؟

موضوعت :/ به من ربط نداره

اوکی :| 
خوبه ..

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - αѕтer - 08-09-2017

(08-09-2017، 14:34)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلیپ بودکین برنامه نویس این بازی که اکنون فقط ۲۴ سال سن دارد توسط پلیس روسیه بازداشت شده است ولی به دلیل اینکه او در کشته شدن افرادی که خودکشی کرده اند دخالتی نداشته آزاده شده ولی حق خروج از کشور را ندارد و تحت نظر قرار گرفته است.او میگوید زمانی که در دانشگاه بودم استاد من را به خاطر دختری که با او در ارتباط بودم تهدید میکرد که با آن دختر قطع ارتباط کنم و بعد از اینکه از دانشگاه اخراج شدم فهمیدم که استادم
با دوست دخترم رابطه داشته است و تلاش کردم این بازی را بسازم و آن را در اختیار فرزند استادم قرار بدهم و همین کار را هم کردم و بعد از ۶۰ روز فرزند استادم که ۱۴ سال سن داشت خود را روی ریل قطار انداخت و خودکشی کرد.
:///

سه سال زندان انداختنش ..

(08-09-2017، 17:21)ησвƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2017، 14:34)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلیپ بودکین برنامه نویس این بازی که اکنون فقط ۲۴ سال سن دارد توسط پلیس روسیه بازداشت شده است ولی به دلیل اینکه او در کشته شدن افرادی که خودکشی کرده اند دخالتی نداشته آزاده شده ولی حق خروج از کشور را ندارد و تحت نظر قرار گرفته است.او میگوید زمانی که در دانشگاه بودم استاد من را به خاطر دختری که با او در ارتباط بودم تهدید میکرد که با آن دختر قطع ارتباط کنم و بعد از اینکه از دانشگاه اخراج شدم فهمیدم که استادم
با دوست دخترم رابطه داشته است و تلاش کردم این بازی را بسازم و آن را در اختیار فرزند استادم قرار بدهم و همین کار را هم کردم و بعد از ۶۰ روز فرزند استادم که ۱۴ سال سن داشت خود را روی ریل قطار انداخت و خودکشی کرد.

سه سال زندان انداختنش ..

سه سال؟باید از ... آویزونش کنن

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - -Demoniac- - 08-09-2017

(08-09-2017، 19:10)s.f نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-09-2017، 17:21)ησвƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سه سال زندان انداختنش ..

سه سال؟باید از ... آویزونش کنن
دقیقا :|
+
فرنوش میتونی اون تاپیکتو تا فردا نگه داری تا منم نظرمو بذارم ؟ :|
امروز نمیتونم ._.

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - امیر‌حسین - 08-09-2017

مارو داره آب میبره Telegh_28

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - -Demoniac- - 08-09-2017

(08-09-2017، 20:34)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مارو داره آب میبره Telegh_28
چرا ؟ :|

RE: گفتگوے آزاد نسخه 314 , مخصوص آخر تابستان - ÆMÆշЇÑζ - 08-09-2017

ناموسا سروش چرا علاقه به أسکل کردن مردم داره ؟ :||
۶ ساله هر ماه وعده میده مجاز ماه بعد میاد :/

الانم گفته ۱۲ تا ترک از ۱۸ /۱۷ تا خونده شده تو مرحله میکس و مسترینگه :|
به زودی هم تموم میشه و انتشارش میدیم ...

سٌروش آخه چرا؟؟! O_O