انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ (/showthread.php?tid=293278)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 30-01-2021

(30-01-2021، 12:32)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 12:28)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"ѕєнυη"
کی ادامه رمانتو میزاری؟ :/

اتفاقا دارم مینویسم
از اول بخونش تا حوصلت سر نره و یه سری نکات رو بفهمی
دیشب تا چهار داشتم میخوندم .-.
عالیه!! عالی!!
نمیدونم از نقاشی های جالب و خنده دارت تعریف کنم یا از طنز متنات!!
شیفتش شدم Telegh_08

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 30-01-2021

(30-01-2021، 12:22)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 12:21)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ" زیر آبی مچتو گرفتم /=

رو آب بودم ندیدی :|

ن ن زیر آب بود مثل مار ها گاهی اویات از آب بیرون میومدی دید میزدی اطرافو :/

(30-01-2021، 12:26)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 12:06)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا حکومتو با کودتا دادن ب این قزاق شخمی؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/1611998243919650930079.jpg
الان اوضاع خوبه؟

بد نیس

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 30-01-2021

غافلی برادر....

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - THEDARKNESS - 30-01-2021

(30-01-2021، 12:34)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 12:31)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس از اوضاع نپرس.
چون تماشاچیا قدرت تحول ندارن و فقط داغ تازه میکنن. نمک روی زخم میشن.
فکر کنم دفعه اول روت ریپلای زدم.
اینکه من چی میگم و چی نظر میدم قطعا به خودم مربوطه!چه از جمع چه از دل...
شما میتونی بگی نمک رو زخم اما من ترجیح میدم با واقعیت رو به رو شم تا سرمو مث کبک کنم تو برف....
اولین دفعم نیست شما خیلی وقته چسبیدی به ارسالای من!

عجب گیری افتادیما...

من کبک نیستم.
والا من که یادم نمیاد به پیامای تو چسبیده باشم. الان یه ماهی میشع بجز با حسین . باران.صدرا.پرهام.ارمین.اوا.سهون.و صبا با کس دیگه حرف نزدم.اون حسامم زیاد اذیتش کردم.
اشتباه گرفتی

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 30-01-2021

ملت منتظرن ما یچی بگیم:|
مل مل دخترم بیا:^

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - _sehun_ - 30-01-2021

(30-01-2021، 12:36)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 12:32)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا دارم مینویسم
از اول بخونش تا حوصلت سر نره و یه سری نکات رو بفهمی
دیشب تا چهار داشتم میخوندم .-.
عالیه!! عالی!!
نمیدونم از نقاشی های جالب و خنده دارت تعریف کنم یا از طنز متنات!!
شیفتش شدم Telegh_08

ب بابام رفتم(:

(30-01-2021، 12:36)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 11:30)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-۲۰۲۱۰۱۲۹-۱۶۳۳۵۳.png

@♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿

ک چِه؟

هیچی بدانید و آگاه باشید

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - لــــــــــⓘلی - 30-01-2021

(30-01-2021، 12:35)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 12:34)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فااطیییی بیا بغلممممم

اومددمم مَمَننننن
سری جدید رمان فلشخوری گذاشتم دیشب الانم دارم ادامشو مینویسم ببینید
@*Aɴѕel*

فاطیهههه من دورت بگردممم
دلم واسه بوی تنت پر میکشید :/Telegh_01
فاطیی اینجا بدون تو انجمن نبود دلم واسه خوشیامون تنگیدهcry2
جات خالی اون روز انقد عصابم خورد شد سه اتفاق بد در یک روز :/
سرم داشت میترکید

(30-01-2021، 12:37)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 12:34)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینکه من چی میگم و چی نظر میدم قطعا به خودم مربوطه!چه از جمع چه از دل...
شما میتونی بگی نمک رو زخم اما من ترجیح میدم با واقعیت رو به رو شم تا سرمو مث کبک کنم تو برف....
اولین دفعم نیست شما خیلی وقته چسبیدی به ارسالای من!

عجب گیری افتادیما...

من کبک نیستم.
والا من که یادم نمیاد به پیامای تو چسبیده باشم. الان یه ماهی میشع بجز با حسین . باران.صدرا.پرهام.ارمین.اوا.سهون.و صبا با کس دیگه حرف نزدم.اون حسامم زیاد اذیتش کردم.
اشتباه گرفتی

سلطان تفرقه افکنی باز تفرقه افکنید Telegh_01

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰ - لــــــــــⓘلی - 30-01-2021

(30-01-2021، 12:40)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 12:36)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ک چِه؟

هیچی بدانید و آگاه باشید

شما برو مطالعاتتو بخون :/