RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - Ɗєя_Mσηɗ - 15-04-2020
(15-04-2020، 18:04)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2020، 18:04)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2020، 17:59)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2020، 17:56)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2020، 17:49)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوبم
مهسا تو خوبی؟
نه راستش بیمارستان بودم
شکر
اره عزیزم
بگردم...چراااا
راستش قلبم درد میکرد اما الان حالم خوبه
خداروشکر عزیزم
مراقب خودت باش
باشه
دیگه چه خبر؟
فدات *.*
من که بی خبر
از تو؟
RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - setayesh- - 15-04-2020
(15-04-2020، 18:06)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2020، 18:04)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2020، 18:04)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2020، 17:59)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2020، 17:56)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شکر
اره عزیزم
بگردم...چراااا
راستش قلبم درد میکرد اما الان حالم خوبه
خداروشکر عزیزم
مراقب خودت باش
باشه
دیگه چه خبر؟
فدات *.*
من که بی خبر
از تو؟
منم هیچی
RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - *Aɴѕel* - 15-04-2020
(15-04-2020، 18:03)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما زبون ادم رو نمیفهمین.
من میرم بیرون کرونا بگیرم بمیرم که شما راحت شین.
مینویسم به دلیل انجمن فلشخور.
یه پارچه سیاه بندازین.
نه عزیزم کرونا رو تو اثر ندارع
تو از اون مرگ مغزی هایی که اگه کرونا وارد بدنت شه خودش میره
تا بمیر من خودم پارچه سیاهتو میندازم
(15-04-2020، 18:05)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2020، 18:02)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2020، 18:00)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخطار گرفتم.
راحت شدین؟
میخواستین من نویسنده نشم.
من اونقدر درس خوندم که به این مقام رسیدم.
شما خیلی بی جنبه این.
جنبه پشتیبان بودن دوستتون رو ندارین.
سیروان ادرس رو بده تا بیام دهنتو سرویس کنم.
شمارتو بده.
نمیدی به درک.
اگه اومدی نقده بگو پارک معلم بهت نشون میدن از اونجام بگو 16 دستگاه منزل سیروان
بهت میگن
اسکلت کردم.
تو دست به دعوا داری.
فلک زده.
تو بیا سعادت اباد یه پارکی هست اونجا من خودمو میرسونم.
تو سعادت اباد میشینی
ااا نمیدونستم بالا شهریا اخلاقشون گنده و بی تربیتن
RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - Sirvan10_a - 15-04-2020
(15-04-2020، 18:05)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2020، 18:02)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2020، 18:00)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بهت میگن
اسکلت کردم.
تو دست به دعوا داری.
فلک زده.
اخه تو اسکولی به من میگی گیام بزنمت بعدشم من بیام
اخه توی میخوای دعوا کنی من بیام
دومن من دعوای نیستم ول خوب بلدم ...... رو ادم کنم
(15-04-2020، 18:08)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخطار گرفتم.
راحت شدین؟
شما خیلی بی جنبه این.
شمارتو بده.
نمیدی به درک.
بهت میگن
اسکلت کردم.
تو دست به دعوا داری.
فلک زده.
تو سعادت اباد میشینی
همشون اینجوری نیستن عزیزم این اینجوری بار اومده
RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - Itsali - 15-04-2020
(15-04-2020، 18:08)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو سعادت اباد میشینی
بالا؟
(15-04-2020، 18:09)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخطار گرفتم.
راحت شدین؟
شما خیلی بی جنبه این.
شمارتو بده.
نمیدی به درک.
بهت میگن
اسکلت کردم.
تو دست به دعوا داری.
فلک زده.
تو سعادت اباد میشینی
همشون اینجوری نیستن عزیزم این اینجوری بار اومده
بله
شما درست میفرمایی شقایق بابا
RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - محمّد - 15-04-2020
(15-04-2020، 18:03)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-04-2020، 17:41)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.با من حرف نمیزنین.
اها اون دختره دیشبی به شما گفته؟
به جهنم.
من تنها میام.
فک میکنی از اینکه حرف نمیزنین بدم میاد؟
بهترم شد.
(15-04-2020، 18:10)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بله
شما درست میفرمایی شقایق بابا