انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 429 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 429 (/showthread.php?tid=296901)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 429 - امیر‌حسین - 12-05-2021

(12-05-2021، 22:50)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 22:48)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع
مکان خال ادغام شده ؟ .-.
یا هنوز نه :<

فروختمش

مکان خال چیه؟ متوجه نشدم
اگه منظورت اینه که الان سر خونه زندگی خودمونیم 
فعلا نه

عه برای چی؟
ماشین دیگه ای میخوای بگیری؟

عع):
دعوت کن عروسی .
تونستم میام حتما *_*
اگه شمال باشه که صد در صد میام ^_^

نه فعلا سرمایه گذاری کردم ..

RE: گفتگوی آزاد نسخه 429 - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 12-05-2021

(12-05-2021، 22:52)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 22:47)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منــــم دارم با يك عدد پســــــرخـــــــآله گل شير كاكائو ميخورم:!
Telegh_01
نوش Big Grin

انقد جذابــه
رياضــي داره علومم داره فقط :1
بــــة زبــــــــــآن اينگيلـــــــيسي:!

(12-05-2021، 22:51)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 22:44)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی نمیدونی ۱۲ شب به بعد وضعیتو v:

نصف : درحال‌خواندان پیام خصوصی

نصف: درحال ارسال پیام خصوصی 

D:

اصل کاری شباس (:
خداوکیلی انصاف نیست این دسترسیُ بدن

ایشالا خیره (;

RE: گفتگوی آزاد نسخه 429 - Ɗєя_Mσηɗ - 12-05-2021

(12-05-2021، 22:53)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 22:51)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصولا از اونجایی ک تو ارزوی خوب واسه من نمیکنی ، نصیب خودت کنه -______-

من همیشه برات ارزوی خوب کردم  :^

مرسی.. =|

در کل نصیب خودت کنه :>

RE: گفتگوی آزاد نسخه 429 - Prometheus - 12-05-2021

(12-05-2021، 22:49)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 22:01)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی بنش کرررررد؟ چرررررا؟
@*VENUS*

هنوز بن نشدم :/

یا شایدم بن شدم ولی نفهمیدم :/

شدی....الان برگشتی به زندگی

RE: گفتگوی آزاد نسخه 429 - Emmɑ - 12-05-2021

(12-05-2021، 22:51)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 22:48)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/images_41c9b.jpg
صورتیشو تو بخر مشیکشم من

:| مگه دخترا دامن میپوشن¿ دخترا کت و شلوار
این دامن نیست حاجی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
!!!!!!!!!!!!!!!!!
کت شلوارمونم خاصه*-*

RE: گفتگوی آزاد نسخه 429 - Faust - 12-05-2021

(12-05-2021، 22:53)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 22:50)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مکان خال چیه؟ متوجه نشدم
اگه منظورت اینه که الان سر خونه زندگی خودمونیم 
فعلا نه

عه برای چی؟
ماشین دیگه ای میخوای بگیری؟

عع):
دعوت کن عروسی .
تونستم میام حتما *_*

صبر کن ببینیم با این اوضاع به عروسی میرسیم یا نه
چشم چشم ، قدمت به روی چشم

آفرین بهترین کارو کردی.
ایشالا خیلی خیلی بهترشو میخری
کجا سرمایه گزاری کردی؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه 429 - Prometheus - 12-05-2021

(12-05-2021، 22:54)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 22:53)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همیشه برات ارزوی خوب کردم  :^

مرسی.. =|

در کل نصیب خودت کنه :>

:| من پسر نمیخوام من دختر میخوام

RE: گفتگوی آزاد نسخه 429 - z_farhad - 12-05-2021

(12-05-2021، 22:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 22:46)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری زنجان؟ =)))
زنجان؟ صدام کن بابلسر ^^. اصفهانم خوبه
من اونجارو بیشتر دوست دارم
من خوبم
تو چطوری ؟

گفتم اسپیس بذارم وسطش احسان عین روح احضار میشهD:
خودت جداش کن
شکر
خوب
خسته
ماساژ لازم بودم
گفتم حال همسر گرامیمو بپرسمV=

(12-05-2021، 22:55)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 22:53)Mr.Alef نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع):
دعوت کن عروسی .
تونستم میام حتما *_*

صبر کن ببینیم با این اوضاع به عروسی میرسیم یا نه
چشم چشم ، قدمت به روی چشم

آفرین بهترین کارو کردی.
ایشالا خیلی خیلی بهترشو میخری
کجا سرمایه گزاری کردی؟
اره ایشالا امسال سال اخره مشکلاته.

ملک !