انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتگـوے آزاد 【82】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتگـوے آزاد 【82】 (/showthread.php?tid=89543)

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - آسمان سیاه... - 19-02-2014

(19-02-2014، 19:45)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:44)آسمان سیاه... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:42)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:40)آسمان سیاه... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:36)مدینه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثل اینکه ما اینجا دختریما
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin خب تعداد پسرا فک کنم بیشتر از ما دختراس 4 تا پسر 4 تا دختر Big GrinBig GrinBig Grin

عزیزم مگه پسرا لولو اند؟؟؟؟؟
لولو نیستنا...یه موجود ناشناخته اند....Big Grin

یه چیز میگم به کسی نگیا من از پسر میترسمcryingcryingcrying

اوه اوه اوه .......پس پسرا هیولا اند.....نترس آجی....خودم هواتو دارمTongue

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin آجی گل خودمی

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - Magical Girl - 19-02-2014

مهشید جان دلبندم،فدای اون حافظه کوتاه مدتت شم .. *^_____^*

میگم اصن عکس نــــگرف کسی از چیزی :||||||
اغا عکس ندارم چی بفرستم ؟ -_______-
راسی،اخبار جوانه هارو دنبال کن .. شاید نشونمون دادن ! چ فایده ک من تو فیلما نیستم! -_______________-

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - இFATEMEHஇ - 19-02-2014

(19-02-2014، 19:46)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملی^___^

مهشیـــــــــــــــد |:

خــــــدایــآ .. |:

چیکــــــــــآر کنـــم ؟؟ بــآ مونــآ دعوام شــد اونم پ.خ شــو بستــع !!

خــدا !! |: دارم دیـــــوونه میشـــم !! گوشیشــم خــآمــوشع !! اَه |:

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - *βeС-МoЯЯiGαƝ* - 19-02-2014

(19-02-2014، 19:48)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
onhtz -_-

بسلامت :|

(19-02-2014، 19:46)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:44)آسمان سیاه... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:42)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:40)آسمان سیاه... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:36)مدینه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثل اینکه ما اینجا دختریما
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin خب تعداد پسرا فک کنم بیشتر از ما دختراس 4 تا پسر 4 تا دختر Big GrinBig GrinBig Grin

عزیزم مگه پسرا لولو اند؟؟؟؟؟
لولو نیستنا...یه موجود ناشناخته اند....Big Grin

یه چیز میگم به کسی نگیا من از پسر میترسمcryingcryingcrying

:|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
wtf?
:||||||
چرا اونوخ؟ ((:

خیلی ترسناکن مامااااااان cryingcryingcryingcrying

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 19-02-2014

(19-02-2014، 19:48)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهشید جان دلبندم،فدای اون حافظه کوتاه مدتت شم .. *^_____^*

میگم اصن عکس نــــگرف کسی از چیزی :||||||
اغا عکس ندارم چی بفرستم ؟ -_______-
راسی،اخبار جوانه هارو دنبال کن .. شاید نشونمون دادن ! چ فایده ک من تو فیلما نیستم! -_______________-
من حافظم قد ماهی قرمزه ^__^
*^___^* !!
اخبار جوانه هاع؟؟:|
چرا نیسدی>__<؟
کجایی؟
په برم دستگاتو ببینم اینو دفه بد نشونم مدی خوع^__^!خودتو نشون داد بگو بهم!

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - ★~Ѕдула~★ - 19-02-2014

دیگه واقعا همگی خدافس.....Heart
خیر سرم پس فردا المپیاد ریاضی دارم.....اونوقت با خیال راحت اینجام........بای همگیHeart

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - Magical Girl - 19-02-2014

باز این صادق کجا گم شد؟!ای خـــدا .. aquarium

(19-02-2014، 19:50)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه واقعا همگی خدافس.....Heart
خیر سرم پس فردا المپیاد ریاضی دارم.....اونوقت با خیال راحت اینجام........بای همگیHeart

آجی خوب بخونیاااااHeartHeartHeartHeart واست دعا میکنم عزیزمم بایHeartHeartHeart

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 19-02-2014

(19-02-2014، 19:49)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:46)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملی^___^

مهشیـــــــــــــــد |:

خــــــدایــآ .. |:

چیکــــــــــآر کنـــم ؟؟ بــآ مونــآ دعوام شــد اونم پ.خ شــو بستــع !!

خــدا !! |: دارم دیـــــوونه میشـــم !! گوشیشــم خــآمــوشع !! اَه |:

روشن میکنه روشن میکنه!