انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 230 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 230 (/showthread.php?tid=213723)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 230 - Faust - 08-03-2015

خوشبختم! (:*

RE: گفتگوی آزاد نسخه 230 - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 08-03-2015

(08-03-2015، 20:03)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2015، 14:25)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2015، 1:29)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها؟ Undecided

عشقم؟
هانی؟
میدونی چقدر دلم واست تنگ شده بود دیوووونه؟ :"(
کجا بودی هان؟
احسان از من خبرتورو میخاست ):

آبجییییییییییییییییییییییییییییی >_<
لاینمو پاک کردم
تا الانم نت نداشتم
توی این 1 ماه اینقد اتفاقای بد برام افتاده که نت اصلا در برابرش هیچه
دلم برات __> . <__ اینقد شده بود

بوووووووووووووووووس بغللللللللللللللللل :*********************************************

خیلی دوسِت دارم (..*)

بگو ببینم هنوزم اون اتفاقای بد هستن؟ >.<

RE: گفتگوی آزاد نسخه 230 - ɪᴄᴇ - 08-03-2015

سـلام آهنگ (._.)--+

(08-03-2015، 21:35)ᕈᗩᖇᔕᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام آهنگ (._.)--+

سلام=)
خوبی؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه 230 - ɪᴄᴇ - 08-03-2015

(08-03-2015، 21:36)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2015، 21:35)ᕈᗩᖇᔕᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام آهنگ (._.)--+

سلام=)
خوبی؟

مرسی : )
خوبم
تو خوبــــی ؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه 230 - Faust - 08-03-2015

سلام مهمان ^=^
بیا عضو شو۰-۰

تبلیغ*-*

فلشخور ٫ فلشخور ..

(08-03-2015، 21:38)ᕈᗩᖇᔕᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2015، 21:36)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام آهنگ (._.)--+

سلام=)
خوبی؟

مرسی : )
خوبم
تو خوبــــی ؟

خوبم بدنیسم ....

RE: گفتگوی آزاد نسخه 230 - hanie directioner - 08-03-2015

(08-03-2015، 21:00)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2015، 20:03)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2015، 14:25)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2015، 1:29)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها؟ Undecided

عشقم؟
هانی؟
کجا بودی هان؟

لاینمو پاک کردم
تا الانم نت نداشتم

بوووووووووووووووووس بغللللللللللللللللل :*********************************************

خیلی دوسِت دارم (..*)

کدوم اتفاقایه بد؟ :/

(08-03-2015، 21:50)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2015، 21:00)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها؟ Undecided

عشقم؟
هانی؟
کجا بودی هان؟

لاینمو پاک کردم
تا الانم نت نداشتم

خیلی دوسِت دارم (..*)

کدوم اتفاقایه بد؟ :/

همین اتفاقای بد عشقم ((:

RE: گفتگوی آزاد نسخه 230 - hanie directioner - 08-03-2015

(08-03-2015، 21:50)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2015، 21:50)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2015، 20:03)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقم؟
هانی؟
کجا بودی هان؟

لاینمو پاک کردم
تا الانم نت نداشتم
دلم برات __>  .   <__   اینقد شده بود

خیلی دوسِت دارم (..*)

کدوم اتفاقایه بد؟  :/

همین اتفاقای بد عشقم ((:
آها
فعلا که اوضاع به سامان تره ولی ایشالاکه اتفاقی نیوفته