انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 (/showthread.php?tid=263107)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 - Faust - 28-10-2016

(28-10-2016، 22:16)ÆҐÆŠĦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اگه كتابو خيلي دوست داشته باشم تموم ميشه دوباره ميخونمش :\
نميدونم سليقه كتابت چجوريه ولي من اينارو دوس داشتم :|
خاطرات خانه مردگان داستا يفسكي
كنت منت كيريستو يادم نيست كي :|
اراگون :>! كريستوفر پائوليني
خيلي خوب بود :>!
ولي زياده يكم من چار سال خوندمش :|
اراگون رو دو بار خوندم چنتا فصلشو كه خيلي دوست داشتم فك كنم ٥-٦بار خوندم :/
يه كتاب اينيگيليسي خيلي ساده ام هست وقتي نوجوان بودم خوندم :|
قشنگ بود.-.
A year of sharing
مردمان فرو دست - غمار باز اينا همش داستا يفسكي :|
جنگ و صلح توستوي
بازم بگم ؟:|

خب اراگون فکر میکنم خوب باشه .

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 - Interstellar - 28-10-2016

Me before you خیلی خووبه 

(28-10-2016، 23:22)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Me before you خیلی خووبه 

تو عمرم فقط یه prison break دیدم که اونم از شدت علاقه ای که بهش داشتم 5 بار دیدم .

بازیشو 60 دفعه بازی کردم . 

دوم دبیرستان بودم که بهم گفتن قراره فصل 5 بیاد و مایکل زندست ! از اون موقع منتظرش بودم تا امشب تازه فهمیدم تریلرش اومده !

(28-10-2016، 23:29)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2016، 23:22)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Me before you خیلی خووبه 

تو عمرم فقط یه prison break دیدم که اونم از شدت علاقه ای که بهش داشتم 5 بار دیدم .

بازیشو 60 دفعه بازی کردم . 

دوم دبیرستان بودم که بهم گفتن قراره فصل 5 بیاد و مایکل زندست ! از اون موقع منتظرش بودم تا امشب تازه فهمیدم تریلرش اومده !

ببین این فوق العادست .. یعنی من مردم براش
رمانش هم هست , البته کسایی که رمانش رو خوندن مبگن فیلمش فاجعست ! ولی اصلا مهم نیست چون به نظر من فیلمش عالی بود , انقدر خوب بود که دلم نیومد تا تهش ببینم تموم بشه

(28-10-2016، 23:32)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رمانش هم هست , البته کسایی که رمانش رو خوندن مبگن فیلمش فاجعست ! ولی اصلا مهم نیست چون به نظر من فیلمش عالی بود , انقدر خوب بود که دلم نیومد تا تهش ببینم تموم بشه

موضوعش چیه ؟ 

چند فصله ؟

(28-10-2016، 23:33)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2016، 23:32)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موضوعش چیه ؟ 

چند فصله ؟

خیلی معروفه .. پر فروش ترین کتاب new york شده
یه فصله کلا!
راجع به یه پسر که تصادف میکنه فلج میشه کلا فقط سرش فلج نمیشه .. بعد براش پرستار میگیرن یه دخترست که تو فیلم emilia clarke , پسره هم sam claflin , تو hunger games هم بود ..
دیگه نمیگم باید ببینی

(28-10-2016، 23:38)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی معزوفه .. پر فروش ترین کتاب new york شده
یه فصله کلا!
راجع به یه پسر که تصادف میکنه فلج میشه کلا فقط سرش فلج نمیشه .. بعد براش پرستار میگیرن یه دخترست که تو فیلم emilia clarke , پسره هم sam claflin , تو hunger games هم بود ..
دیگه نمیگم باید ببینی

ای بابا .. از اینجایی که بوش میاد عاشقانست .

اعصاب خورد کنن این عاشقانه ها تقریباً مثل همن .

(28-10-2016، 23:40)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2016، 23:38)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه فصله کلا!
دیگه نمیگم باید ببینی

من خودم خیلی از فیلمای عاشقانه خوشم نمیاد
ولی این عالیه
و گریه دار !
Twd رو دیدی؟

(28-10-2016، 23:42)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2016، 23:40)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه فصله کلا!
دیگه نمیگم باید ببینی

ولی این عالیه
و گریه دار !
Twd رو دیدی؟

پ واجب شد ببینم ، ماهان میگه خوبه دیگه ((:

نه ندیدم .

(28-10-2016، 23:43)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2016، 23:42)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه فصله کلا!
دیگه نمیگم باید ببینی

ولی این عالیه
و گریه دار !
Twd رو دیدی؟

پ واجب شد ببینم ، ماهان میگه خوبه دیگه ((:

نه ندیدم .
خیلی دوست داشتنیه (((:

اون 7 تا سیزنه !