انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] (/showthread.php?tid=283225)

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 02-05-2020

سلام سلامممم.همگی سلاممممم Big Grin

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - sober - 02-05-2020

(02-05-2020، 12:39)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2020، 12:17)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"Ƒalleη "
"m.h.sa "
چشممو دور دیدین  cof

سخن ، بى تو مگر جاى شنیدن دارد ؟
نفس ، بى تو کجا ناى دمیدن دارد (((:
تو هم یاد گرفتیا کلک D:

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی
که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
تو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتد
دگران روند و آیند و تو همچنان که هستی
چه حکایت از فراقت که نداشتم ولیکن
تو چو روی باز کردی در ماجرا ببستی
نظری به دوستان کن که هزار بار از آن به
که تحیتی نویسی و هدیتی فرستی

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 02-05-2020

مثل تتلو زندگی کن
بزار همه ازت بدشون بیاد
ولی پیگیر کارات باشن 2

:|

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - Medusa - 02-05-2020

(02-05-2020، 12:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2020، 11:06)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2020، 10:59)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ƒalleη"

ما همه چشمیم و تو نور ای صنم
چشم بد از روی تو دور ای صنم (((:

قربونت برم [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] 59

ای كه تو ماه آسمان، ماه كجا و تو كجا؟ 

در رخِ مَه كجا بود این كر و فر و كبریا؟ *-*

خدانکنه عزیزم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گفتگو آزاد نسخه 358 ] 59

ای در دل من میل و تمنا همه تو ، وندر سـر من مایه سودا همه تو
هرچنـــــد به روزگار در می‌نگرم ،امروز هـمه تویی و فردا همه تودیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماه‌رویا!
رویِ خوب از من مَتاب. *----*

(02-05-2020، 12:17)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ƒalleη"
@m.h.sa
چشممو دور دیدین  cof

نه خلاف عهد کردم که حدیث جز تو گفتم
همه بر سر زبانند و تو در میان جانی D:

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - Ɗєя_Mσηɗ - 02-05-2020

(02-05-2020، 12:42)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2020، 12:39)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"Ƒalleη "
"m.h.sa "
چشممو دور دیدین  cof

سخن ، بى تو مگر جاى شنیدن دارد ؟
نفس ، بى تو کجا ناى دمیدن دارد (((:
تو هم یاد گرفتیا کلک D:

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی
که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
تو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتد
دگران روند و آیند و تو همچنان که هستی
چه حکایت از فراقت که نداشتم ولیکن
تو چو روی باز کردی در ماجرا ببستی
نظری به دوستان کن که هزار بار از آن به
که تحیتی نویسی و هدیتی فرستی

فدای اجیم ^^

هر چه در روی تو گویند به زیبایی هست
وان چه در چشم تو از شوخی و رعنایی هست
سروها دیدم در باغ و تأمل کردم
قامتی نیست که چون تو به دلارایی هست *.*

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - BIG-DARK - 02-05-2020

(02-05-2020، 12:40)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلامممم.همگی سلاممممم Big Grin
سلام چه خبر گوگولی

(02-05-2020، 12:47)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2020، 12:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2020، 11:06)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2020، 10:59)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ƒalleη"

خدانکنه عزیزم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرچنـــــد به روزگار در می‌نگرم ،امروز هـمه تویی و فردا همه تودیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماه‌رویا!

گر جان طلبی فدای جانت ، سهلست جواب امتحانت
*.*

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 02-05-2020

(02-05-2020، 13:02)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2020، 12:47)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ƒalleη"

ماه‌رویا!

*.*

خخخخ Big Grin

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - BIG-DARK - 02-05-2020

(02-05-2020، 13:03)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2020، 13:02)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماه‌رویا!

*.*

خخخخ Big Grin

جوابمو ندادیا5

(02-05-2020، 13:03)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ Big Grin

خوبی نازدونه ؟