انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۵» - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۵» (/showthread.php?tid=297649)

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۵» - Emmɑ - 09-07-2021

(09-07-2021، 22:08)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2021، 22:06)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اما دوست ندارم.-.

چیزی که دوس داری بشو
بابام نمیزاره
اگه یه بابای نظامی داشتی متوجه میشدیTelegh_46

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۵» - моои - 09-07-2021

(09-07-2021، 22:11)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2021، 22:08)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی که دوس داری بشو
بابام نمیزاره

چرا نظامیا رو انقد خشن و بد جلوه میدی؟:/

(09-07-2021، 22:12)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2021، 22:11)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابام نمیزاره

بد نه
اما عصبی هستن همشوننننننن
یعنی قشنگ یادمه تو پایگاه که بودیم زنو شوهر دعوا میکردن از پنجره کنترل اومد خورد رو سر من-ـ-

(09-07-2021، 22:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2021، 22:12)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد نه
یعنی قشنگ یادمه تو پایگاه که بودیم زنو شوهر دعوا میکردن از پنجره کنترل اومد خورد رو سر من-ـ-

وای چقدر طنز و وحشتناکه._.
خب نه من قبول ندارم همشون عصبی ان شاید اکثریت ولی نه همه:/

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۵» - سهَ‌ند - 09-07-2021

چیزی که دوس داری بشو
بابام نمیزاره

مگه دوس داری چی بشی

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۵» - THEDARKNESS - 09-07-2021

(09-07-2021، 22:15)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2021، 22:14)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد نه

جدین خیلی هاشون کلا جدین جرات نکنی تو روشون وایسی

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۵» - shghyegh - 09-07-2021

(09-07-2021، 21:27)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2021، 21:20)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن من تو همون معمولیش موندم دیگه شوگر کجای دلم بزارم-_-

مشکلتو با من برطرف کن دلبر

بله چشم مشکلی پیش اومد رو شمام حساب میکنیم'----'

(09-07-2021، 22:15)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابام نمیزاره

مگه دوس داری چی بشی
مدلTelegh_01
بازیگر تئاتر هم دوست دارم
عکاسی
اما میگه به دختر این چیزا نیومده

(09-07-2021، 22:17)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2021، 22:15)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدین خیلی هاشون کلا جدین جرات نکنی تو روشون وایسی

وایی
بابای من تقریبا نظامیه وبی اینشکلی نیست البته شوخم نیستاااا ولی خب اونقدرام جدی نیست:/

بد نه

همشون مثل همن
پدربزرگم
داییم
باباهای دوستم
همسایه هامون
بابای خودم
دیدم که میگم
خسیس هم هستنااا