انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتگـوے آزاد 【82】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتگـوے آزاد 【82】 (/showthread.php?tid=89543)

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - ( lιεβ ) - 19-02-2014

بـابـا آروم ..!! خــَســته نــَشــین یــه وَقــت..

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - Magical Girl - 19-02-2014

(19-02-2014، 19:50)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:48)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهشید جان دلبندم،فدای اون حافظه کوتاه مدتت شم .. *^_____^*

میگم اصن عکس نــــگرف کسی از چیزی :||||||
اغا عکس ندارم چی بفرستم ؟ -_______-
راسی،اخبار جوانه هارو دنبال کن .. شاید نشونمون دادن ! چ فایده ک من تو فیلما نیستم! -_______________-
من حافظم قد ماهی قرمزه ^__^
*^___^* !!
اخبار جوانه هاع؟؟:|
چرا نیسدی>__<؟
کجایی؟
په برم دستگاتو ببینم اینو دفه بد نشونم مدی خوع^__^!خودتو نشون داد بگو بهم!

باشه..
خوابم میاد :||||||
مرغ شدم :||||||||||||
ب قول یکی -______-

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - ★~Ѕдула~★ - 19-02-2014

(19-02-2014، 19:51)آسمان سیاه... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:50)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه واقعا همگی خدافس.....Heart
خیر سرم پس فردا المپیاد ریاضی دارم.....اونوقت با خیال راحت اینجام........بای همگیHeart

آجی خوب بخونیاااااHeartHeartHeartHeart واست دعا میکنم عزیزمم بایHeartHeartHeart

عخشمی...مرسی......بابایHeart

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - sjmmc - 19-02-2014

(19-02-2014، 19:51)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز این صادق کجا گم شد؟!ای خـــدا .. aquarium

داشتم تایپ میکردم! دهنم سرویس شد! :|

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 19-02-2014

(19-02-2014، 19:52)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:50)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:48)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهشید جان دلبندم،فدای اون حافظه کوتاه مدتت شم .. *^_____^*

میگم اصن عکس نــــگرف کسی از چیزی :||||||
اغا عکس ندارم چی بفرستم ؟ -_______-
راسی،اخبار جوانه هارو دنبال کن .. شاید نشونمون دادن ! چ فایده ک من تو فیلما نیستم! -_______________-
من حافظم قد ماهی قرمزه ^__^
*^___^* !!
اخبار جوانه هاع؟؟:|
چرا نیسدی>__<؟
کجایی؟
په برم دستگاتو ببینم اینو دفه بد نشونم مدی خوع^__^!خودتو نشون داد بگو بهم!

باشه..
خوابم میاد :||||||
مرغ شدم :||||||||||||
ب قول یکی -______-
منم خیلی خوابمه-___-!!
یعنی منم مرغ شدم؟؟:|
ای باباع!

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - இFATEMEHஇ - 19-02-2014

(19-02-2014، 19:51)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:49)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:46)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملی^___^

مهشیـــــــــــــــد |:

خــــــدایــآ .. |:

چیکــــــــــآر کنـــم ؟؟ بــآ مونــآ دعوام شــد اونم پ.خ شــو بستــع !!

خــدا !! |: دارم دیـــــوونه میشـــم !! گوشیشــم خــآمــوشع !! اَه |:

روشن میکنه روشن میکنه!

مــن خیلــی بدبختــم !! |:

(19-02-2014، 19:52)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـابـا آروم ..!! خــَســته نــَشــین یــه وَقــت..

:|
باوش:|

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - sjmmc - 19-02-2014

من دیشب ساعت 5 خوابیدم! 6 پا شدم! :|
سر کلاس سر جزوه نوشتن خودکار به دست خوابم برده بود.. بیدار شدم دیدم سه صفحه رفته جلو جزوه! Big Grin

(19-02-2014، 19:54)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:51)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:49)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 19:46)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملی^___^

مهشیـــــــــــــــد |:

خــــــدایــآ .. |:

چیکــــــــــآر کنـــم ؟؟ بــآ مونــآ دعوام شــد اونم پ.خ شــو بستــع !!

خــدا !! |: دارم دیـــــوونه میشـــم !! گوشیشــم خــآمــوشع !! اَه |:

روشن میکنه روشن میکنه!

مــن خیلــی بدبختــم !! |:
:|
هاع؟
چراع؟:|

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - آسمان سیاه... - 19-02-2014

بـآی همه خوش بگذرهHeartHeart