انجمن های تخصصی  فلش خور
¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 (/showthread.php?tid=98518)

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - M ATIN - 29-03-2014

یه بار دیگه می گم من از وقتی که دیدم تورو با یکی دیگه دل به هیشکی نمی‌دم
عاشق این آهنگمTongue

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ - 29-03-2014

(29-03-2014، 2:55)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 2:52)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥

این دوست دختر منه25r3025r3025r3025r30
نیمه شب مغزم چرت و پرت می گهBig Grin

(29-03-2014، 2:55)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 2:53)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 2:47)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 2:46)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دوست دختر چت رومی می خوامcryingcrying
خووو برو چت روم این همه چت روم هس

چه فکری کردی ها...!

(29-03-2014، 2:53)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 2:51)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه بهتر بحث زنونه هم دوست میداریمSmile

ی جور میگه دوس میدارم انگار تو حموم زنونس

من حموم زنونه‌دوست دالم
خخخخخخخخخخ همون جات پیش پیر زناس

نه مال پیرزنا نهSad
ماله جوناBig Grin
چی ؟ من دوست دخدر تو ام ؟؟؟
عرفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااان 
کوجای؟؟؟
تو جوونا ؟؟

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - ERF@N - 29-03-2014

(29-03-2014، 2:57)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 2:55)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 2:52)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 2:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 2:46)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی بگم خو

خائن:|

اگه بنا ب خیانت باشه ک ب اون خیانت کردمBig Grin

به کی؟
چه بدتر. دختری که یکبار خیانت می کنه معلوم نیست که دوباره اینکارو نکنه. باید مثل زالو بکنیشو دورش بندازیT_T

ب همونی ک تو فکرمی کنی با اون بهت خیانت کردم

اِع من هیچ وخت بهش نمی خیانتمBig Grin

به درک. گمشو از زندگیم بیرونT_T‏ بیشعور>___<

چرت و پرت گفتن رو عشقه مگه نه عرفان..!

(29-03-2014، 2:58)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 2:55)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 2:52)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥

(29-03-2014، 2:55)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 2:53)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 2:47)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه فکری کردی ها...!

(29-03-2014، 2:53)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حموم زنونه‌دوست دالم

نه مال پیرزنا نهSad
ماله جوناBig Grin
عرفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااان 
کوجای؟؟؟
تو جوونا ؟؟

آره...!
آره...!
آره...!
حالا چی شد من نگرفتم که آمریکاستHuh
کی ایتالیاست

(29-03-2014، 2:58)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥

چه فکری کردی ها...!

من حموم زنونه‌دوست دالم

نه مال پیرزنا نهSad
ماله جوناBig Grin
کوجای؟؟؟
تو جوونا ؟؟

آره...!
آره...!
آره...!
حالا چی شد من نگرفتم که آمریکاستHuh
کی ایتالیاست

عرفی >_______< 
با ملی درس صحبت کن

RE: ¥ گــفـتگـوے آزاد ¥ نسخه 99 - ஐற£ℒἶ†дஐ - 29-03-2014

من سکوت می کنم

(29-03-2014، 3:00)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفی >_______< 
با ملی درس صحبت کن

شماDodgyExclamation
تو فلشخور چیکار می کنید؟

عرفااااااااان این خانوم محترم کیه؟
نکنه اینم زنتهHuh

✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥

(29-03-2014، 3:04)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سکوت می کنم

چرا با من حرف بزن این نیمه شب تو چت روم چیکار می کنی؟!
سوال خوبی بود!

(29-03-2014، 3:04)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2014، 3:00)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفی >_______< 
با ملی درس صحبت کن

شماDodgyExclamation
تو فلشخور چیکار می کنید؟

عرفااااااااان این خانوم محترم کیه؟
نکنه اینم زنتهHuh
اره زنشم اونم شوهرمه 3 تا هم نینی داریم ^_^