انجمن های تخصصی  فلش خور
عکس هایی از کودکی ژاوی و مسی....آخی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+---- انجمن: عکس های ورزشکاران و تصاویر ورزشی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=75)
+---- موضوع: عکس هایی از کودکی ژاوی و مسی....آخی (/showthread.php?tid=102661)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: عکس هایی از کودکی ژاوی و مسی....آخی - Interstellar - 25-09-2014

هی هی هی ! :|

نمیشــهـ پیکه واسه ساراس !

باهم خوشبختن :|

RE: عکس هایی از کودکی ژاوی و مسی....آخی - esiesi - 25-09-2014

(24-09-2014، 18:12)سارا خوجیله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 16:59)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-09-2014، 18:34)green.man نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باحاال بود

حالا خودت مسی و بیشتر دوست داری یا اون یکی و؟؟
خودت چی فکر میکنی؟

مرسی احسان!
ماهان پس جورش کن دیگه قربون دستت امیدم به توعه ها!
ژاوی غلط کرده منو ول کنه بچسبه به الناز شاکردوستAngry
میـــــــــکشمش
درضمن:
سارا هم مث شکیراس
اصـــــــن نازی تو بگو مگه من گفتم با شکیرا مشکل دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خو با اون زندگی میکنم من ک مشکلی ندارم

من نگفتم تو مشکلی داری سارا برداشت بد نکن
منظورم این بود که شکیرا و جرارد عاشق همنRolleyes
منو نمیبرین خرید؟
بلیط ژاوی رو میدزدم آتیشش میزنم
نمیذارم بیاد

RE: عکس هایی از کودکی ژاوی و مسی....آخی - Nazanin♥Xavi - 26-09-2014

احسانAngry
باشه اصا تو هم بیا
ن ن ن بزا اول از ژوی و نیمار و سیروان و جراد اجازه بگیریم بالاخره غیرتی میشن دیگه!

راستی مهدیس جراد با سارا میاد

RE: عکس هایی از کودکی ژاوی و مسی....آخی - *Mahdis* - 26-09-2014

حالا نمیشه سارا با یکی دیگه بیاد؟crying

RE: عکس هایی از کودکی ژاوی و مسی....آخی - ِ**@ًrُِّ@^ُ$** - 26-09-2014

(26-09-2014، 12:41)*Mahdis* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا نمیشه سارا با یکی دیگه بیاد؟crying

باش مهدیس تو با پیکه بیا منم تنهام میام اشکال نداره میبینم با تو و شکیرا خوشه برا من بسه

RE: عکس هایی از کودکی ژاوی و مسی....آخی - Nazanin♥Xavi - 26-09-2014

آخیcrying
تو چقد خوبی سارا
یه فکری دارم میگم مهدیس و سارا و شکی همه باهم با جراد بیان
خوبه؟

من کلا ی تنهایی عادت دارم اخه
من پشتشون میام با میلان

RE: عکس هایی از کودکی ژاوی و مسی....آخی - N@ughty♥g!rl - 26-09-2014

(26-09-2014، 10:43)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسانAngry
باشه اصا تو هم بیا
ن ن ن بزا اول از ژوی و نیمار و سیروان و جراد اجازه بگیریم بالاخره غیرتی میشن دیگه!

نازنین سه خبر خوش زن ژاوی سرطان داره

(26-09-2014، 13:37)دختر شیطون 20014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 10:43)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسانAngry
باشه اصا تو هم بیا

این ک یکیه

RE: عکس هایی از کودکی ژاوی و مسی....آخی - N@ughty♥g!rl - 26-09-2014

(26-09-2014، 13:47)سارا خوجیله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 13:37)دختر شیطون 20014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسانAngry
باشه اصا تو هم بیا

این ک یکیه
با گوشی دارم میام خودش درس میکنه