![]() |
حجاب اینترنتی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: حجاب اینترنتی (/showthread.php?tid=133350) |
RE: حجاب اینترنتی - armin van buuren - 09-07-2014 (09-07-2014، 14:12)ارویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ببینم اونایی که به عقاید دیگرون احترام میزارن و به بی حجابا و باحجابا احترام میزارن کار بدی میکنن ¿¿¿¿¿¿¡¡¡¡¡¡¡ ببین هر کی به صورت امروزی پیش بره موفقیت خودشو به راحتی میتونه پیدا بکنه من منظورم مد و اینجور چیزا نیست به عنوان مثال قدیما همین افکار شمارو داشتن دیگه هر کیو میدیدن بی حجابه به چشم بد نگاش میکردن که امروزه باز بهتر شده ولی هنوزم هستش و اگه بخوایم اینو به امروزی تبدیلش کنیم میشه احترام گذاشتن به عقاید دیگران یا به طور کلی هم زیستی اصن یه سوال چرا به نظر شما چت کردن بده ؟؟؟؟؟ RE: حجاب اینترنتی - αѕтer - 09-07-2014 باید کودکی ازاد باشه ولی یه ذره عادت داشته باشه ب پوشش بد نیس : / چآدر مقدسه توهین نکنین بهش دلیل نمیشه چون از چادر بدت میاد بهش توهین کنی افکارتم نگه دار برا خودت : / RE: حجاب اینترنتی - TARA* - 09-07-2014 بد نبود ولی ب نظر من انسان بعد از سن خاصی دیگه دنبال آرایشو بی حجابی و روزه خواری نمیره اینا فقط مال یه مدت کوتاهه بعدا انسان ایمانش قوی میشه ![]() RE: حجاب اینترنتی - BlAcK dAy - 09-07-2014 (09-07-2014، 12:45)ارشيا(دختر) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو پ خ جوابتو تو دادم...|:نمیدونم قانع شدی یا نه؟! RE: حجاب اینترنتی - Avril. - 09-07-2014 (09-07-2014، 9:51)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو فقط یه عکس دیدیییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟ ![]() (09-07-2014، 10:58)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ناراحت نشیا ولی خیلی تو دنیات غرقی به آخرتتم فکر کن.... فکر میکنین چادر واسه چیه دخترا ؟؟؟؟ باعث شرمه که برجستگی بدنتون و لباس زیرتون معلوم بشه.... دیدم که میگم!!!! واسه اینه که اینا معلوم نباشه.. دختره مانتو گشاد پوشیده بود خیر سرش اما جنس لباسش یه طوری بود که قوز میکرد لباس زیرش معلوم می شد.... کاری نداریم حجاب شما مال خودتون حجاب ما مال خودمون ![]() RE: حجاب اینترنتی - ✔✘ζoΘdY✘✔ - 09-07-2014 کاشکی میشد حجابو رعایت کرد ![]() RE: حجاب اینترنتی - گیلدا 15 - 09-07-2014 خوشم نیومد RE: حجاب اینترنتی - ηἔ∂Δ - 09-07-2014 (09-07-2014، 19:18)گیلدا 15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: حجاب اینترنتی - تینا14 - 09-07-2014 مر30 ![]() RE: حجاب اینترنتی - armin van buuren - 09-07-2014 (09-07-2014، 19:03)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیز من یه نگاهی به صفحات قبلی بندازی میبینی چی نوشتم من نوشته بودم : من به بی حجابا و باحجابا احترام میزارم زیرا از این که به عقاید دیگرون احترام میزارم لذت در بودن در جامعه را حس میکنم اما شما فقط طرف باحجابارو میگرید و فکر میکنید بی حجابا ادمای درستی نیستن همه باید با هم هم زیستی کنیم من منظورم این بود اگر تاپیکی هم بود که به باحجابا توهین میکرد منم همین حرفارو میزدم |