انجمن های تخصصی  فلش خور
آیا دنیا چند ماه دیگر به پایان خواهد رسید؟ (حتما بخوانید) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: آیا دنیا چند ماه دیگر به پایان خواهد رسید؟ (حتما بخوانید) (/showthread.php?tid=14196)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: آیا دنیا چند ماه دیگر به پایان خواهد رسید؟ (حتما بخوانید) - ARMY - 13-09-2012

الْحَمْدُ لِلّهِ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ

خداوند صاحب اسمانها و زمین است نه انسان !Dodgy

RE: آیا دنیا چند ماه دیگر به پایان خواهد رسید؟ (حتما بخوانید) - T!K TA∀K - 13-09-2012

كاشكي به پايان برسه

RE: آیا دنیا چند ماه دیگر به پایان خواهد رسید؟ (حتما بخوانید) - دانیا - 13-09-2012

همش دست خداست ما هیچ کاره ایم

RE: آیا دنیا چند ماه دیگر به پایان خواهد رسید؟ (حتما بخوانید) - ✘ kArTeL ✘ - 13-09-2012

(13-09-2012، 12:00)ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الْحَمْدُ لِلّهِ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ

خداوند صاحب اسمانها و زمین است نه انسان !Dodgy

باریک انسان سگه کیه

RE: آیا دنیا چند ماه دیگر به پایان خواهد رسید؟ (حتما بخوانید) - Liuon - 13-09-2012

شاید باشد یا شاید هم نباشد. ما انسانیم و قدرت پیشگویی فردارو نداریم چه برسه به چند صدسال آینده ، به هر حال اگر هم باشد باید سعی کنیم تا از زمان باقی مانده ای که داریم به درستی استفاده کنیم.
با سپاسSmile

RE: آیا دنیا چند ماه دیگر به پایان خواهد رسید؟ (حتما بخوانید) - فلانی - 13-09-2012

به نظرم همه چی دست خداست

RE: آیا دنیا چند ماه دیگر به پایان خواهد رسید؟ (حتما بخوانید) - _VaMPiRe_ - 13-09-2012

بابا این متنو بخونید تا اخر بعد نظر بدید cryingcryingcryingcryingcryingDodgy

RE: آیا دنیا چند ماه دیگر به پایان خواهد رسید؟ (حتما بخوانید) - haymdal - 14-09-2012

داداشا و خواهرای گلم قبل از این که به من فهش بدین اینو بهتون میگم که فکر نکنین دارم چرت و پرت میگم یا دروغ میگم یا خرافاتیم اول از همه بگم که من به روح اعتقاد دارم و شما ها همین اوله کاری اکثرتون میگین که عجب ادمه خرافاتیه و این که دست رو قران میذارم که تاحالا احضار روح رو از نزدیک دیدم و درمورد اینده از به وسیله ی روح ها باخبر شدم الان هم نصفی از شما این پیام رو ول میکنید و میگید که چه ادمه دروع گوییه چون خودم هم همچ چیزی رو تجربه کردم و اینم بگم که روح ها از حال بستگانشون باخبرن منظورم جن نیست منظورم روحه برای مثال {روحه مادر بزرگ و پدریزرگ} و وقتی که ازشون در این مورد سوال کردم اونا تا بیست ساله دیگه ی منم پیش بینی کردن به خدا دارم راست میگم جز کلامه راست هم من چیزی نگفتم و روحه دوسته خانوادگیمون م حتی اسمه دوست دخترم رو هم میدونست و حتی اسمه زن ایندم هم گفت پس کسایی که حرفه من رو باور دارن اینو بهشون میگم که دنیا در سال 2012 نابود نمیشود

RE: آیا دنیا چند ماه دیگر به پایان خواهد رسید؟ (حتما بخوانید) - saghar77 - 19-09-2012

شاید 2012 ظهور امام زمانه و اینا میخوان فاجعه اش کنن.!!!!!Huh

RE: آیا دنیا چند ماه دیگر به پایان خواهد رسید؟ (حتما بخوانید) - cris m - 19-09-2012

(19-09-2012، 9:06)saghar77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید 2012 ظهور امام زمانه و اینا میخوان فاجعه اش کنن.!!!!!Huh

اره شايد همين طوري باشهUndecidedSmile