![]() |
|
از فرمایشات امام خمینی (ره )در مورد جنگ تحمیلی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: از فرمایشات امام خمینی (ره )در مورد جنگ تحمیلی (/showthread.php?tid=158968) |
RE: از فرمایشات امام خمینی (ره )در مورد جنگ تحمیلی - ×LUC i FER× - 22-10-2014 نقل قول: خواستم بدونی خدا قدرتش از گنبد اهنی بیشتره!!!پس بهتره خدا هرچه سریع تر دست بجنباند و پیروان اسلام گراش رو از شر داعش،جمهوری اسلامی، اسرائیل، امریکا و باقی دنیا نجات بده! نقل قول: صد در صد.اما نباید همیشه با اطمینان ب امداد غیبی حرف بزنیم و عمل کنیم.خودمون هم باید برنامه ریزی داشته باشیم.علی رضا جان با وضعیت فعلیه غزه پی میبریم که ذره ای " امداد غیبی" وعده داده شده ای هم برای اسلامگراهای فلسطینی در کار ،، نبوده ! RE: از فرمایشات امام خمینی (ره )در مورد جنگ تحمیلی - Hitchcock - 22-10-2014 (22-10-2014، 23:13)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پای اسلامو کجا کشیدم وسط؟ در مورد دین کلن باهات هم نظر نیستم ولی کاری به دین نداشتم. من اسراییل و ایران رو از منظر دو تا کشور دیدم نه دو تا تفکر دشمن هم. اگه بخوایم جنگ ادیان راه بندازیم یهودی ها به همون اندازه با مسیحیا هم مشکل دارن چون به همون اندازه ازشون ضربه خوردن. ولی دوستان فقط میگن جهان مسیحیت مسلمونا رو استعمار کرد و به جون هم انداخت. کسی هوس نمیکنه یه کم تاریخو ورق بزنه. مسلمونا موقعی که تو اوج قدرت بودن هم همش در حال زد و خورد با هم بودن. اتحاد دقیق مسلمونا فقط محدود میشه به زمان پیامبرو دو خلیفه اول. تو بقیه اوقات جنگ داخلی روز به روز زیاد شد (حرف از حق و باطلش نیست موضوع اتحاده). بازم اگه یه خورده پا رو غرورشون بذارن باز میبینن توی همون مسیحیت اتحادی برای استعمار نبوده. اونام کلی با هم رقابت کردن و همدیگه رو زمین زدن. انقلاب صنعتی باعث شد بخشی از مسیحیا نسبت به بقیه شون قوی تر بشن حتی کشورای مسیحی مث اسپانیا و پرتغال تا همین 50 60 سال پیش خیلی م عقب مونده بودن. این دو تا دلیل باعث این افکار میشه: 1- غرور بی جای ایرانیا برای قبول نکردن اشتباهاتشون 2- میزان مطالعه پایین و بی اطلاعی از بدیهیات تاریخی RE: از فرمایشات امام خمینی (ره )در مورد جنگ تحمیلی - ALI REZA J - 22-10-2014 راستش کمک ایران ب فلسطین بیشتر بحث سیاسیه تا دینی.اونا ی مشت سنین ک بوقتش همونطور ک گفتین حاضرن دهنمونو *** کمک غیبی کشک نیس ک هروق ما مشکل داشتیم بیاد.ما باید خودمون ی کاری کنیم.این نیس ک ما مشکل داشته باشیم و کمک غیبی بیاد رو هوا مشکلو حل کنه. مسلمونا از روز اول دو دسته شدن.پیامبرو شک دارم.اما در مورد اون دوتا اولی(لعنه الله علیهما!) هیچ اتحادی نبوده.مسلمونا از روزی ک امتو کنار گذاشتن و ب خلفای احمقشون چسبیدن اوضاع این شد.(منظورمو فک کنم رسوندم ک با کیام).الانم جوگیرن ک هی میگن وحدت اسلامی. RE: از فرمایشات امام خمینی (ره )در مورد جنگ تحمیلی - saeedrajabzade - 22-10-2014 (22-10-2014، 21:08)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خیانت توجیه جنایت نیست رفیق... فرض کن سران قبیله خیانت کردن بقیه مردم چه گناهی داشتن؟؟؟ زنا و بچه ها چ گناهی کردن که به اسارت برده شدن؟؟؟ بحث داره از موضوع تاپیک خارح میشه خواستی میتونیم تو خصوصی ادامه بدیم گرچه حرفی برای گفتن نمیمونه تو وقوع اون حادثه رو قبول داری اونطوری که منابع تاریخی میگن ولی براش دلایلی ذکر کردی من میگم همه دلایلت درسته ولی بازم این جنایتو توجیه نمیکنه تو اون حادثه همه مردای قبیله بجز یک نفر اعدام شدن + زنا و بچه ها اسیر شدن... نمیشه توحیه ش کرد از نظر من RE: از فرمایشات امام خمینی (ره )در مورد جنگ تحمیلی - ALI REZA J - 22-10-2014 اطلاعاتم ناقصن.کاملشون میکنم ایشالا.اگه جوابی پیدا کردم میگم بت. RE: از فرمایشات امام خمینی (ره )در مورد جنگ تحمیلی - Hitchcock - 22-10-2014 (22-10-2014، 23:35)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از نظر سیاسی هم کاملن مخالف منافع ملیه مشکل شما همینه. نمیتونی بین اختلافات عقیدتی و بحث تاریخی فرق بذاری. تاریخ نشون میده اعراب مسلمون زمان دو خلیفه اول حتی تا اواسط حکومت خلیفه سوم اتحاد نسبی داشتن ولی تعصبات مذهبیتون باعث میشه قضیه رو از یه بعد بببنی. در ضمن یک دهم هموطنای من و شما اهل سنتن میتونی اقلا برای هموطنات احترام قائل باشی. RE: از فرمایشات امام خمینی (ره )در مورد جنگ تحمیلی - saeedrajabzade - 22-10-2014 (22-10-2014، 22:56)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره خیلی خوبه که حداقل قبول داره!!! برا همین خیلی جای بحث نمیمونه...
RE: از فرمایشات امام خمینی (ره )در مورد جنگ تحمیلی - ALI REZA J - 22-10-2014 البته من اونجا 3تا دلیل گفتم.یکیش ب خیانتشون برمیگشت.بقیه رو هم جواب بدین لطفا. (22-10-2014، 23:55)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من ب کسی توهین نکردم و اسم کسیو نیاوردم.این برداشت شخصی شماس! درضمن اگه کسی حرفی داره بیاد بگه. مسلمونا از همون اول شدن دو دسته. اونایی ک با ائمه بودن و زیر بار کارای ضداسلامی خلفای وقت نمیرفتن. اونایی ک غدیر و یوم الانذار و حدیثای مختلف پیامبر درمورد ائمه رو فراموش کردن و پی خلفاشون رفتن. RE: از فرمایشات امام خمینی (ره )در مورد جنگ تحمیلی - saeedrajabzade - 23-10-2014 (22-10-2014، 23:57)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون دوتای دیگه خنده دار تر از اولیه اگه درست بخونی... 2-يهود بني قريظه با خود فکر مي کردند که بعد از حمله به مدينه عملي مي شد ، تمامي مردان را اعدام کرده و زنان و کودکان به اسارت مي گيرند و اين عمل سعد دقيقا مطابق با طرحي بود که ايشان براي مسلمانان داشتند . 3 . در قوانين يهود و تورات چنين آمده است که : هنگامي که به قصد نبرد آهنگ شهري نمودي نخست ايشان را به صلح دعوت نما ؛ و اگر آن ها از در جنگ وارد شدند ، شهر را محاصره کن و وقتي بر شهر مسلط شدي مردان را از دم تيغ گذرانده و زنها و کودکان و حيوانات و هرچه در شهر موجود است را به غنيمت بگير . و در واقع او به همان قانون خود يهود دستور داده است . اگه قراره پیامبر مثل کافران و با قانون اونا رفتار کنه دیگه چه فرقی باهاشون داره؟؟؟؟ اصلا چ نیازی ب دین جدیده؟؟؟ RE: از فرمایشات امام خمینی (ره )در مورد جنگ تحمیلی - ALI REZA J - 23-10-2014 (23-10-2014، 0:06)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پیامبر دستور مستقیم نداده بود. قبول ندارم حرفتونو.برام جا نیفتاد متاسفانه. |