انجمن های تخصصی  فلش خور
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ (/showthread.php?tid=164901)

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Ð E Z I Я E - 26-08-2014

فاطمه..آیسآن هس تو شبکه اجتمآعی .-.

البته من اکانتمو دی اکتیو کردم .-. دیگه ندیدمش از اول شهریـور..! : ((

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Magical Girl - 26-08-2014

(26-08-2014، 18:59)♥LOvE StoRy♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 18:56)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 18:53)♥LOvE StoRy♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش منم زودتر برم مدرسه... :/

واس کنکور و این چرندیات برا مام کلاس گذاشته بودن ؛ ولی خب من نرفتم .. البته بیرون کلاس میرم آ .. ولی مدرسه نچ ! نمیخوام رقیبامُ ببینم ! =))

پدره مـآ رو دروردن..>_< من غلط کردم اومـدم تجربی..!!:v

از 8 صب تا 2..|: سارا ینی مغز نمونـده واسم..!! اونم چه درسایی..!!! عربــی..!!!Confused فیزیک..!!ریآضـی...شیمـی..!>_<

(26-08-2014، 18:56)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 18:53)♥LOvE StoRy♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشیدآ ! ولی این کآر از اولم خز بود ! 899
اون موقـع خز نبـود..!! الان خز شده..!._.

در ضمن از سنت خجالت بکش..|: درا از دهنت اونو..!!+_+
نق نزن انقد دخدر >_<

اینا ایندتو میسازن ! به به .. فیزیک ! =)) قیزیک نمیدوسی ؟ -_- احمق...! -_-

عربی چرته -_-

شیمی رو عشقه .________.

ریاضی حالممممم بهم میخوره ! جای زیست خالیه ! ._.

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - мoвιɴα т - 26-08-2014

درود سینا
درود یسنا

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Magical Girl - 26-08-2014

احمد چرا لالی پسرم .. ؟! :|

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 26-08-2014

(26-08-2014، 19:07)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 18:59)♥LOvE StoRy♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 18:56)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واس کنکور و این چرندیات برا مام کلاس گذاشته بودن ؛ ولی خب من نرفتم .. البته بیرون کلاس میرم آ .. ولی مدرسه نچ ! نمیخوام رقیبامُ ببینم ! =))

از 8 صب تا 2..|: سارا ینی مغز نمونـده واسم..!! اونم چه درسایی..!!! عربــی..!!!Confused فیزیک..!!ریآضـی...شیمـی..!>_<

(26-08-2014، 18:56)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نق نزن انقد دخدر >_<

عربی چرته -_-

شیمی رو عشقه .________.

تآزه به این نکته پی بردم آهنگ دی جی از آصف خیلی ضآیس :|

(26-08-2014، 19:08)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه کسی اینجآ هست که.... ولش ((:

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - _єяяσя_ - 26-08-2014

(26-08-2014، 19:06)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 19:04)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2014، 19:02)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..
Top 10
West 
رو از دست دادمcry girl
دستمال بدم
بده :|
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 6

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Ð E Z I Я E - 26-08-2014

(26-08-2014، 19:07)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نق نزن انقد دخدر >_<

عربی چرته -_-

شیمی رو عشقه .________.

زیست و دوست دارم اما متاسفانه..معلمش تابستون نمیآد..! : (

عربی..|: وآی معلممون مثه اژدهـآس..!!>_< ازش میترسم..!!!._.

ریاضیه که دیگه هیچی..!!سنش بالاس..اعصاب نداره که..!! با سلام و صلوآت میشنم تو کلاس..!!Confused

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - мoвιɴα т - 26-08-2014

(26-08-2014، 19:08)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نق نزن انقد دخدر >_<

عربی چرته -_-

شیمی رو عشقه .________.

تآزه به این نکته پی بردم آهنگ دی جی از آصف خیلی ضآیس :|

(26-08-2014، 19:08)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه کسی اینجآ هست که.... ولش ((:
فاطی.-.؟؟؟؟؟?????

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 26-08-2014

افرین به دختر زرنگ (:

RE: ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)197ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ - _єяяσя_ - 26-08-2014

(26-08-2014، 19:08)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود سینا
درود یسنا
راستی سلام