انجمن های تخصصی  فلش خور
موسیقی شیطانی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: موسیقی شیطانی (/showthread.php?tid=16512)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: موسیقی شیطانی - s.amiri - 14-12-2013

(13-12-2013، 19:28)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دختره خوب اين كتاب رو هيچ جايي از سطح نت نميتوني پيدا كني برادران سايبري از ترسشون هرجا كه لينك اين كتاب رو ببينن تروجان ميفرستن سراغ وبلاگ يارو توجه كن فيلتر نميكنن وب رو ميگيرن نابود ميكننشماهم به شيطان پرستان بي احترامي كرديد پس از اين دفعه به شيطان بايد بگيد شيطان عزيزتر از جانم و به دجالم بايد بگيد رحمت الشيطان.اگه لطف كرديد اينجوري صحبت كرديد منم مطابق ميل شما سخن ميگم

وا چرا از خودت میگی همین الان بعد حرفت رفتم و به قول شما در سطح نت پیدا کردن
آهای برادرای سایبری بیاین این سایتوhttp://fa.wikipedia.org/wiki/
فیلتر چیه نابود کنین

(14-12-2013، 0:00)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اخه برادره من زرتشتيان جامعه ي من كه بعد از مسلمانا بيشترين افراده ايراني رو تشكيل ميدن حق انتشار دين خودشون رو ندارن و اگه دينشون رو ترويج كنند حكمشون اعدامه.هم وطناي سني من كه دينشون اسلامه اگه دينشون رو ترويج كنند حكمشون اعدامه بعد يك فراماسون چه گهي ميتونه بخوره؟

بابا این چه حرفیه که شما میزنین خودت میگی بعد مسلمونا بیشترین درصدو زرتشتیا دارن با این کار دولت میدونی چه آشوبی در ایران بپا میشهConfusedConfusedConfusedHuhHuhHuh

(14-12-2013، 0:04)s.amiri نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='sharrr' pid='1331452' dateline='1386952122']
خب دختره خوب اين كتاب رو هيچ جايي از سطح نت نميتوني پيدا كني برادران سايبري از ترسشون هرجا كه لينك اين كتاب رو ببينن تروجان ميفرستن سراغ وبلاگ يارو توجه كن فيلتر نميكنن وب رو ميگيرن نابود ميكننشماهم به شيطان پرستان بي احترامي كرديد پس از اين دفعه به شيطان بايد بگيد شيطان عزيزتر از جانم و به دجالم بايد بگيد رحمت الشيطان.اگه لطف كرديد اينجوري صحبت كرديد منم مطابق ميل شما سخن ميگم

وا چرا از خودت میگی همین الان بعد حرفت رفتم و به قول شما در سطح نت پیدا کردن
آهای برادرای سایبری بیاین این سایتوhttp://fa.wikipedia.org/wiki/
فیلتر چیه نابود کنین

(14-12-2013، 0:00)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اخه برادره من زرتشتيان جامعه ي من كه بعد از مسلمانا بيشترين افراده ايراني رو تشكيل ميدن حق انتشار دين خودشون رو ندارن و اگه دينشون رو ترويج كنند حكمشون اعدامه.هم وطناي سني من كه دينشون اسلامه اگه دينشون رو ترويج كنند حكمشون اعدامه بعد يك فراماسون چه گهي ميتونه بخوره؟

بابا این چه حرفیه که شما میزنین خودت میگی بعد مسلمونا بیشترین درصدو زرتشتیا دارن با این کار دولت میدونی چه آشوبی در ایران بپا میشهConfusedConfusedConfusedHuhHuhHuh
یه شورشی میشه که مسلمونا هم باهاشون یکی میشن
چون در غیرت یه مسلمون نیست که این ظلمارو ببینه

RE: موسیقی شیطانی - sheybolkhazib - 14-12-2013

شما تاحالا اسم جامعه ی مخفی به گوشتون خورده؟
گفتی نمیشه فرامایون شد تو ایران منم گفتم لژهای زیادی تو ایران هست ولی مخفی اند

پس ادعا نکن تو این زمینه خیلی واردی؛حالا ماکه رفتیم بخوابیم کاری نداری؟ادامش باشه برای فردا

RE: موسیقی شیطانی - k1.. - 14-12-2013

من که نصفش رو فهمیدم بقیش رو نفهمیدم

(14-12-2013، 14:20)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب برادره من.تو حتي فرق شيطان پرستي و فراماسوني رو نميدوني.بعد من از كجا بدونم كه مچين گروه هايي تو ايران هست؟البته ميدونم كه هست ولي اگه اشكار باشن فكر كردي دولت يك مين هم بهشون وقت ميده؟
تو چه گیری دادی به این که من نمیدونم فرق فراماسونری با شیطان پرستی چیه.چند دفعه گفتم کلا اینها از هم سوا اند
بعدشم اگر واقعا تو این فازا بودید حتما میدونستید هست

(14-12-2013، 14:20)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب برادره من.تو حتي فرق شيطان پرستي و فراماسوني رو نميدوني.بعد من از كجا بدونم كه مچين گروه هايي تو ايران هست؟البته ميدونم كه هست ولي اگه اشكار باشن فكر كردي دولت يك مين هم بهشون وقت ميده؟

بابا تو چرا بهش گیر دادی اون منظورش این بود که این دو گروه تقریبا طرز تبلیغاتشون برای ترویج عقاید یکیهConfusedConfusedSadSad

RE: موسیقی شیطانی - τοxικ - 14-12-2013

آقا يه بار ديگه ميشه توضيح بدين؟AngelAngel

(14-12-2013، 20:34)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دوسته من اگه منظورت گروه هاي مخفيه كه من الان تو كلاسم با چد نفر بي دين ديگه يك گروه زديم اينم قبوله به نظرت؟ساناز اتفاقا اصلا هم اينطوري نيست.نه عقايدشون يكيه نه حتي ترويج كتبشون

نه میدونی چیه سوال من دربارهی برعکس کردن آهنگ بود که اینو یه روش چرت دونستم
اونم گفتش که این یه روشیه که باعث ثبت این عقاید در ضمیر ناخودآگاه میشه که بعد ثبت اون به نوعی برا فردی که به این عقاید اعتقادی ندارن ایجاد تعصب میکنه
و این روش در ترویج عقاید فراماسونری و هر عقیده ی دیگه رایجه
فقط همین
درضمن اکثر نمادهای فراماسیونری خیلی جالبه ولی شباهت زیادی با نماد شیطان پرستی داره
چطور میگین اینا یکی نیستن در حالی که بهتره این عکسو یکی برام تفسیر کنه
موسیقی شیطانی 6

(14-12-2013، 21:14)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كدوم عكس؟
خب دختره خوب الان من مثلا بگم با منظورم با هستش نه اب.همين ايشونم يك تاپيك زده بود ميگفتش كه برادران سايبرري زحمت كشيدند و اهنگ شاهين نجفي رو رمز گشايي كردند.خب مرده مومن خوده شاهين تو تكستي كه داده بود برعكسشم نوشته بود و برادران سايبري ديگه چه .. خوردند؟
کجایی تو یعنی عکس به این بزرگی رو نمیبینی؟
ببین من با سایبر و شاهین نجفی و اینجور چیزا کاری ندارم
چرا هی موضوع رو پیچ میدی؟DodgyDodgy

پسر جان شما داری بحث رو به چالش میکشی،نمیتونی درباره ی یک چیز فقط بحث کنی؟ چرا به قول خانم امیری هی بحثو پیچ میدی؟