![]() |
|
ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20) +--- موضوع: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! (/showthread.php?tid=165734) |
RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Nazanin♥Xavi - 30-08-2014 (30-08-2014، 12:26)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - N@ughty♥g!rl - 30-08-2014 (30-08-2014، 12:26)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باش فهمیدم عشق بارسایی ولی دیگه اینجا نظر نده RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - hidden ninja - 30-08-2014 فرق من با شما اینه شما عشقه ژاوی تشریف دارید من عشق بارسا شما برا بازیکن حاضرید بارسا سقوط کنه لیگ دسته یک من میگم میخواد اول شه راهش اینه بازیکن جدید بیاره اونی که گفت نظر نده ناراحتی دیگه پست نذار RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Interstellar - 30-08-2014 ناراحتی نیست حرف حقه :| RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - hidden ninja - 30-08-2014 (30-08-2014، 12:35)*Mahan* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به هر حال ناراحتید پست نذارید خیلی ساده و روان و مختصر و مفید بذار ببینم همون ژاوی بره رئال بازم عشق بارسایید؟ RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Interstellar - 30-08-2014 آرهـ ! RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Nazanin♥Xavi - 30-08-2014 نه منم عاشق بارسلونا ام ولی به نظرم ژاوی میتونه بمونه و حتا بازی کنه همییییییییییین کافیه خوش ګذشت بای RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Hadis Messi - 30-08-2014 (30-08-2014، 12:31)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم مث تو عاشق بارسام ن ژاوی ولی حرف ما اینه که نباید زود اسطوره هامونو فراموش کنیم،همین! اون بدبخ که رو نیمکت نشسته کاری نمیکنه که بارساام بازیکن زیاد داره بدون ژاویم میتونه کارشوجلو ببره RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - hidden ninja - 30-08-2014 لاف از سخن چون در توان زد آن خشت بود که پر توان زد مهم عمله تو صاف اعتقاد داری باید بارسا بره لیگ دسته یک ولی بازیکناش بمونن نازنین خانوم وقتی نمیتونه بازی کنه نود دقیقه چه جوری بازی کنه؟ وقتی تو جام جهانی نتونست یه پاس درست بده چه جوری بازی کنه (30-08-2014، 12:38)Hadis Messi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من دارم میگم برای بازی کردن به درد نمیخوره نگفتم کلا حالم ازش بهم میخوره دارم میگم عمر فوتبالش تموم شده یه بخش دیگه از زندگی ورزشیش شرو شده..... حالا خوبه خودت میگی اسطوره RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Nazanin♥Xavi - 30-08-2014 ینی اګه اسپانیا خحذف شد تقصیر ژاویه دیګه آره؟ آره دیګه اصا جنګ جهانی دومم بندازید ګردن ژاوی ![]() آره ژاوی داشت میرفت قطر ولی من اونو تو قلبم دارم نه بارسلونا |