انجمن های تخصصی  فلش خور
وقتی پسرا ولی دخترا..........(از نوشته های خودم) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39)
+--- موضوع: وقتی پسرا ولی دخترا..........(از نوشته های خودم) (/showthread.php?tid=170470)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: وقتی پسرا ولی دخترا..........(از نوشته های خودم) - adminSurd Girl # - 05-08-2015

کلن دخترا هر کاری میکنن باید منتظر این باشن ک یکی بشون گیر بده یا بگن فلانی خرابه

RE: وقتی پسرا ولی دخترا..........(از نوشته های خودم) - LOVER22 - 05-08-2015

من یه پسرم ولی حرفت رو قبول دارم.
به نظرمن نباید با تفکرات غلط باعث ناراحتی دخترا بشیم.
چون این وصله ها به دخترا نمیچسبه یعنی هنوزم دخترهای خوب هستن که پاک و مقدس و قابل پرستشن.بعله

RE: وقتی پسرا ولی دخترا..........(از نوشته های خودم) - ناز خوشگله - 05-08-2015

باور کنید زندگی خیلی قشنگ تر از این حرفاست
به زندگی تون انژی مثبت بدین 
خوشبختی از ان ما جووناست نمیشه همیشه با حرف مردم زندگی کرد 
مردم همیشه یه چیز واسه گفتن دارن نمیشه دهنشونو بست
ولی بیخیال همه ادما که به ما فاز بد میدن Smile

RE: وقتی پسرا ولی دخترا..........(از نوشته های خودم) - kiana-khanoomi - 05-08-2015

دقیقا وقتی ب مادرم گفتم بهم گفت جنده گوشیمم ازم گرفت تازه من هیچ کاری با عشقم نکرده بودم ولی داداشم عکسشون داشت همون میبوسیدن گفت عیب نداره پسره...مردم اون لحظه

RE: وقتی پسرا ولی دخترا..........(از نوشته های خودم) - nafas.h - 07-02-2016

درسته

RE: وقتی پسرا ولی دخترا..........(از نوشته های خودم) - roya15 - 23-07-2016

متنت خوب بود البته اينايي كه ميگي همش ساخته ذهن بقيست مگه ما  به دنيا اومديم كه هموني باشيم كه بقيه ميگن براي خودمون محدوديت ها و خط قرمزايي داريم كه نميخوايم ازشون رد شيم ولي نميدونم چرا بعضيا بخاطر حرف بقيه ازشون ميگذرن و بي آبرو ميشن چرا نميخواين باور كنين كه اينا فقط حرفه حـــــــــــــــــــرف نه چيز ديگه اي تو فقط سعي كن بشنوي و از كنارشون رد بشي يه گوشت در و يكي دروازه و:
 براي خودت زندگي كن وبراي ديگري زندگي باش Heart

RE: وقتی پسرا ولی دخترا..........(از نوشته های خودم) - elnaz* - 23-07-2016

مرسی عالی بود اما واقعا راست بود Heart

RE: وقتی پسرا ولی دخترا..........(از نوشته های خودم) - IM JUST TIRED - 23-07-2016

(14-09-2014، 11:39)gesooya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا اینطوریه وقتی یه دختر چن تا دوست پسر داشته باشه میگن جلفه ولی یه پسر چن تا دوست دختر داشته باشه میگن چقدر جذابه
میدونی چراچون دخترنبایدغروره خودشوبشکنه بایدپاک باشه ولی ماپسراهرغلطی میکنیم وپاکی نداریم البته بعضیامون

(08-09-2014، 13:01)♥shaqayeq♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلع!!!و نتیجش اینکه ما دخترا هیچ وقت تو زندگی نمیتونیم آزادی داشته باشیم!!
برای همین خارجیا تو بهترین زندگی ها بسر میبرن!!
Undecided:cool:
اره جوری میگی خارجیاواقعاتعریفت از ازادی چیه که بتونی راحت حامله بشی یاباکسی که دوست داری رابطه داشته باشین؟منظورتون ازازادی چیه؟

(08-09-2014، 13:10)سوزان 14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخی عامو عشق کیلو چند برید عشق حال کنید پسرارو بزارید سر کار خلید عاشق میشید؟اتفاقا دخترا خیلی هم خوشبختن
خبرندارین خیلی وقته شماسره کارین درجریانین که

(05-08-2015، 21:48)kiana-khanoomi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا وقتی ب مادرم گفتم بهم گفت جنده گوشیمم ازم گرفت تازه من هیچ کاری با عشقم نکرده بودم ولی داداشم عکسشون داشت همون میبوسیدن گفت عیب نداره پسره...مردم اون لحظه
اون مادرنیست

RE: وقتی پسرا ولی دخترا..........(از نوشته های خودم) - M... - 23-07-2016

دقییییقا آخه تبعیض تا چه حد؟
معلومه یه اینطور چیزایی تو خودت داری

RE: وقتی پسرا ولی دخترا..........(از نوشته های خودم) - elnaz* - 25-07-2016

واااااااااااااااااااااااااااااااااااای ممنون