انجمن های تخصصی  فلش خور
اگه نفر قبليت بهت گفت دوست دارم و اومد بقلت چيكار ميكننيييييييييييي - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37)
+--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- موضوع: اگه نفر قبليت بهت گفت دوست دارم و اومد بقلت چيكار ميكننيييييييييييي (/showthread.php?tid=236352)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: اگه نفر قبليت بهت گفت دوست دارم و اومد بقلت چيكار ميكننيييييييييييي - ☮ VENOM VΛDΞR ☮ - 19-07-2015

بابا یک سپاس دادم دیگه اینهمه تشکر نمی خواد Big Grin

RE: اگه نفر قبليت بهت گفت دوست دارم و اومد بقلت چيكار ميكننيييييييييييي - عاغامحمدپارسا:الکی - 19-07-2015

منم بقلش میکنم بوسش میکنم میگم عزیزم من خودم عشق دارم

RE: اگه نفر قبليت بهت گفت دوست دارم و اومد بقلت چيكار ميكننيييييييييييي - ☮ VENOM VΛDΞR ☮ - 19-07-2015

Big GrinBig Grin
منم در بازخوزد این حرکت دیگه .....  میگم ممنون

RE: اگه نفر قبليت بهت گفت دوست دارم و اومد بقلت چيكار ميكننيييييييييييي - عاغامحمدپارسا:الکی - 19-07-2015

: Big Grin کوفت

Big Grin Big Grinعشق من بودم Big Grin  برا اصلاع رسانی به عموم گفتم که بدونید

.
.
.
.
.
.
ها ها ها دروغ گفتم Tongue

(19-07-2015، 15:34)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin Big Grinعشق من بودم Big Grin  برا اصلاع رسانی به عموم گفتم که بدونید

.
.
.
.
.
.
ها ها ها دروغ گفتم Tongue

یه کم واضح تربوگو

(19-07-2015، 15:36)عاغامحمدپارسا:الکی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2015، 15:34)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin Big Grinعشقش من بودم Big Grin  برا اصلاع رسانی به عموم گفتم که بدونید

.
.
.
.
.
.
ها ها ها دروغ گفتم Tongue Big Grin

یه کم واضح تربوگو
یک شوخی بود  دوباره  بالایه همین نقل قول رو بخون

(19-07-2015، 15:38)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2015، 15:36)عاغامحمدپارسا:الکی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin Big Grinعشقش من بودم Big Grin  برا اصلاع رسانی به عموم گفتم که بدونید

.
.
.
.
.
.
ها ها ها دروغ گفتم Tongue Big Grin

یه کم واضح تربوگو
یک شوخی بود  دوباره  بالایه همین نقل قول رو بخون

زهرمارعشق کی؟

ببین جوش اوردی شوخی کردما

ببخشید

هه ن اینجامجازیه منم باشوخی گفتم.عصبانی نشدم

بیااینجایی ک من میرم:اگه نفرقبلیت بهت بگه بی تو میمیره بهش چی میگی