انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 291 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 291 (/showthread.php?tid=260327)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 291 - Magical Girl - 08-07-2016

(08-07-2016، 10:30)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2016، 10:26)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2016، 10:20)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2016، 10:14)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2016، 10:07)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عل عیک  :491: !
tripe laT var dashT ? bet miad =))

chetoraE ?
آره داش چاکریم  :84: 

خوبه ؟ 

مرسی ، تو چطوری ؟
fadat dada :| دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 291 6
bad nissam .. hasasiat pedaramo dar avorde vali :/ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واکسن نزدی ؟
akhe hichvakjt hasasiat nemigereftam .. :/ vali bayad bezanam azin be bad me3 inke !

+ shaD delbandam .. tavahommie man =))
gorbe nadashtam befahm cry2
totally numb =))

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 291 - Apathetic - 08-07-2016

(08-07-2016، 10:31)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

tabestune emsale ma ke kheili khube .. khonake ! harruz baroon miad دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
bara hamin pashe ham kam peida mishe :|
الان مثلا داری پز میدی و دل میسوزونی ؟ ._.
جا داره بگم تابستون منم خوب بود .. حداقل پشه نداشت :|
منتها الان خونه خودم نیستم . یه مدته دارم خونه عمم زندگی میکنم .. خونشون و محلشون پشه لنده -_-
کی میشه برگردم خونه خودمممم ((:

(08-07-2016، 10:34)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2016، 10:31)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

tabestune emsale ma ke kheili khube .. khonake ! harruz baroon miad دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منتها الان خونه خودم نیستم . یه مدته دارم خونه عمم زندگی میکنم .. خونشون و محلشون پشه لنده -_-
ey baba shadi =))
cheqad khub mani mishnasi :V

amme ham nadarim berim pishesh :/

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 291 - Apathetic - 08-07-2016

(08-07-2016، 10:35)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2016، 10:34)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ey baba shadi =))
cheqad khub mani mishnasi :V

amme ham nadarim berim pishesh :/
چیش خوبه بابا :|
البته انصافا عمه ی من نمونه س. خیلی عالیه .
ولی درکل زندگی کنار فامیلا جالب نیست .. اگه اجبار نبود اصلا پیششون نمیومدم .

ahang begid down konam :/

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 291 - saba 3 - 08-07-2016

salaaaaaammmm

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 291 - vampire whs - 08-07-2016

اِ نسخه ی جدیدو کی زدین؟O_o

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 291 - Faust - 08-07-2016

@erf@N

تگ میشه ؟ 2i8d

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 291 - Son of anarchy - 08-07-2016

(08-07-2016، 11:48)***سحر*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِ نسخه ی جدیدو کی زدین؟O_o

سلام نکردی:|

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 291 - ( lιεβ ) - 08-07-2016

چرا صدا پیشه یه پسر باید ی دختر باشه ؟ چرا ؟ چرا ؟ p343