![]() |
|
" دیالوگ های ماندگار " - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- موضوع: " دیالوگ های ماندگار " (/showthread.php?tid=269004) |
RE: " בیالوگ هـاے مانـבگار " - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 16-07-2018 بابا لنگ دراز عزیز ندان که دوستت می دارم... تمام دلخوشی دنیای من بر این است که ندانی و دوستت بدارم... وقتی میفهمی و میرانی ام چیزی درون دلم فرو می ریزد چیزی شبیه غرور... جین وبستر RE: " בیالوگ هـاے مانـבگار " - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 16-07-2018 "یه ماشین قسطی بردار نامزدتو نگه دار" دیالوگ ماندگار از سریال وضعیت سفید خدا حواسش به همه هست حتی اونایی که زیر پونز نقشه هستن دیالوگ ماندگار اکبر عبدی در فیلم رسوایی ارغوان من تو رو به دلم قول دادم نذار پیش دلم بدقول شم دیالوگ ماندگار سریال زمانه RE: " בیالوگ هـاے مانـבگار " - Đęąđ.ğïřł - 19-07-2018 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
RE: " בیالوگ هـاے مانـבگار " - Đęąđ.ğïřł - 19-07-2018 آنجلا(Mena Suvari): حالت چطوره؟ لستر(Kevin Spacey):خیلی وقت کسی از من این سوال رو نپرسیده بود! American Beauty | 1999 | Sam Mendes RE: " בیالوگ هـاے مانـבگار " - Đęąđ.ğïřł - 20-07-2018 -حتماً خاطر داداشت برات خیلی عزیزه که افتادی دنبال بدخواهش ..... سیامک: یک بار به خاطر یک دختره دو تا قولچماق ریختن روی سرم اگه داداشم نبود دخلمو آورده بودن - اون دختره چی شد ؟ سیامک : چند وقت بعد داداشم دختره رو گرفت كيفر| 1388| حسن فتحی RE: " בیالوگ هـاے مانـבگار " - The moon - 22-07-2018 گیلیس: "شما نورما دزموند هستید. بازیگر فیلم های صامت. شما خیلی بزرگ بودید." دزموند: "هنوز هم بزرگ هستم. این فیلم ها هستن که کوچیک شدن!" #sunset boulevard #Billy Wilder RE: " בیالوگ هـاے مانـבگار " - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 24-07-2018 مـا با پولی که به سختی بدست میاریم چیز هایی رو میخریم که بهشون نیاز نداریم تا آدم هایی رو تحت تأثیـر قرار بدیم که از اونها خوشمون نمیـاد ..! Fight clup RE: " בیالوگ هـاے مانـבگار " - The moon - 04-08-2018 -زمانی رو که پدرم بهم یه تفنگ داد یادم مییاد. بهم گفت نباید باهاش چیزی تو خونه رو هدف بگیرم، فکر کنم چون اونموقع تو حیاط پشتی به قوطیهای حلبی شلیک کردهبودم، اما گفت بالاخره یه روز بهم اجازه میده به پرندهها شلیک کنم و هرچی که بخوام، میتونم زاغ کبود بزنم، اما یادم باشه که کشتن مرغ مقلد یه گناهه! +چرا؟ -خب، گمان کنم چون مرغ مقلد تنها کاری که میکنه، آوازخونیه که ما لذت ببریم. اونا محصولات مزارع مردم رو نمیخورن. توی کرتهای ذرت آشیانه نمیسازن. کاری نمیکنن، جز اینکه با تمام قلبشون برامون آواز بخونن. #To Kill a Mockingbird #Robert Mulligan RE: " בیالوگ هـاے مانـבگار " - †cυяɪøυs† - 04-08-2018 آلفرد: کاملاً سقوط کردیم، اینطور نیست ارباب بروس؟
توماس وین: و چرا ما سقوط میکنیم، بروس؟ بخاطر اینکه یاد بگیریم چطوری خودمونو بکشیم بالا...!
? Batman Begins
میدونی... من نمیگم که این دنیا بدجنسه، ولی مطمئناً حس شوخطبعی زنندهای داره!
? Passengers
- عاشقشی؟
+ آره
- از کجا میدونی؟
+ چون هیچی بدون اون جور در نمیاد...
? The Age Of Adaline
RE: " בیالوگ هـاے مانـבگار " - I r A n - 05-08-2018 I'll be back (The Terminator , 1984) |