انجمن های تخصصی  فلش خور
شـــ♥ـــمآ بودید چیــــکآر میـ♥ـکردید؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: شـــ♥ـــمآ بودید چیــــکآر میـ♥ـکردید؟ (/showthread.php?tid=28832)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: تست هوشششششششششششش!بهنظرت جواب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - M.H2 - 20-02-2013

من که دخترم دختر رویا ها ندارم UndecidedUndecidedUndecidedUndecided
حالاگیریم پسر رویا هاAngelAngelAngelAngelAngel
خوب رو پای هم بشینن اول دوست صمیمیم بشیم بعد رو پاش پسر رویاهام بشینAngelAngelAngel بعد هم پیرزن رو پاش بشین:301::301::301::301::301::301:
چی فک کردی به من میگن محی انیشتین

RE: تست هوشششششششششششش!بهنظرت جواب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - sara:aramis - 20-02-2013

j_jahangard و setare* و A.O و ... R.m ... و salar1000 و باران..... و ERFAN.1 و Fatemeh2012 وM.H2
بابت دادن نظر از همتون ممنونمHeart

RE: تست هوشششششششششششش!بهنظرت جواب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - destiny - 20-02-2013

پیاده میشم ماشینو میدم دوستم پیر زنه رو برسونه خودم با عشقم زیر بارون قدم میزنم

RE: تست هوشششششششششششش!بهنظرت جواب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - ronika 021 - 20-02-2013

avalan to kavir baron nemiad dovoman shomare 3

RE: تست هوشششششششششششش!بهنظرت جواب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - sara:aramis - 20-02-2013

destinyوronika 021 بابت نظر دادنتون ممنونم

ronika 021 جون من که گفتم از اون جایی که کپی کردم اینجور بود شما جوابتو بده ببخشید دیگهSmileSmileSmileSmile

RE: تست هوشششششششششششش!بهنظرت جواب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - palete rangi - 20-02-2013

منم با نظر باربد موافقم هم فکرش خیلی خوب بود هم اینکه فهمید کجای مسئله ایراد داره
آفررررررررررررررررررررررررینSmile

RE: تست هوشششششششششششش!بهنظرت جواب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - شکوفه2 - 20-02-2013

یه راه حل دیگه
اون دوستم که چندبارجونمونجات داده اینقدعاقل هست که بدونه جون یه نفرمهم ترازشغلشه
بعدش اون دخترارزوهابرای اینکه بفهمیم چقددوستمون داره بدنیست یه کم منتظربمونه
پس اول پیرزن رومیرسونم بعدش اولین ماشینی که سر راه دیدمو میگم بره دنبال اون دوتا

RE: تست هوشششششششششششش!بهنظرت جواب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - sara:aramis - 21-02-2013

شکوفه2وpalete rangi
بابت دادن نظر ممنونم

RE: تست هوشششششششششششش!بهنظرت جواب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - caps lock - 21-02-2013

Big Grinدوستمو
(19-02-2013، 13:46)sara:aramis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تست هوشششششششششششش!بهنظرت جواب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1- فرض كن سوار يه ماشيني هستي كه فقط گنجايش 2 نفر رو داره.

بعد تو داخل يه كويري داري ميري كه داره بارون مياد.

زير يه بالكن 3 نفر ايستادن با توجه به توضيحات تو كدوم يكي رو ميتوني سوار كني

(فقط يه نفر چون گنجايش ماشين 2 تاست يكي راننده و يكي ديگه)

اوليش يه پيرزنه كه حالش وخيمه كه هرچه سريعتر بايد بره بيمارستان وگرنه امكان مرگش زياده.

دومي دوست صميميته كه خيلي خيلي شما با هم رفيق هستين و 2 بار جونتو از مرگ حتمي نجات داده و الان تو مديونشي كه اگه اين دوست دير برسه به شركتش اخراج ميشه.

سومي زن آرزوهاته كه هميشه دوست داشتي باهاش زندگي كني و جز اون با هيچكس ازدواج نميكني فقط اين زنه.

حالا تو كدوم يكي از اينها رو سوار ميكني؟
SmileHeartExclamation

RE: تست هوشششششششششششش!بهنظرت جواب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - پیشی کوچولو - 21-02-2013

من ماشین رو می دم به دوستم که پیرزنه رو برسونه وخودم هم با همسرم زیر بارون قدم می زنمShyShyShy