![]() |
|
معجزات شهدا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: معجزات شهدا (/showthread.php?tid=42327) |
RE: معجزات شهدا - ERF@N - 20-08-2013 (20-08-2013، 16:22)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منظورت از فاصله ی حرف تا عمل چی بود؟ چون اولش داشتی از دموکراسی های مختلف میگفتی ولی بعدش پریدی به حرف تا عمل؟ RE: معجزات شهدا - gomnam - 20-08-2013 حالا نیاید بگید که پس یعنی شهدا اصلا کشورشون واسشون مهم نبوده چرا بوده ما حدیث داریم حب الوطن من الایمان RE: معجزات شهدا - ss.mu - 20-08-2013 مطلب داره به سیاست میرسه RE: معجزات شهدا - gomnam598 - 20-08-2013 (19-08-2013، 13:45)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آقا پویا شما اول برو نوع نوشتن (مطنفرم) رو یاد بگیر بعد بیا اینجا به دین و امام زمان و ... اظهار نظر بفرما. RE: معجزات شهدا - FARID.SHOMPET - 20-08-2013 نقل قول: منظورت از فاصله ی حرف تا عمل چی بود؟ چون اولش داشتی از دموکراسی های مختلف میگفتی ولی بعدش پریدی به حرف تا عمل؟چون کسی که میگه دموکراسی خوبه و این چیز ها باید به دموکراسی ایمان داشته باشه و بی خود حرف نزنه بلکه انجامش هم بده. نقل قول: شهدا با شعار یا حسین به میدون اومدن نه با شعر ای ایران اینی که گفتی یعنی چی؟! چی داری میگی؟! شهدا تو قبر لریزدن با این چیزی که گفتی! این چیزی که گفتی توهیین به شهدا بود و ایران.![]() ![]() حسین (که آدم بزرگی بود از دید من) که کشته شد به دست ستمگران. با جنگ ایران و عراق شهدای می خواستن که حسین زنده بشه یا از حسین دفاع کنن یا وطن و هموطنیشون رو نگاه داری کنن!؟ حسین جای خود دارد. نمی خوام وارد جزییات تبلیغ سازی های دوران جنگ بشم چون مناسب این جا و شما نیست اقای گمنام. RE: معجزات شهدا - gomnam - 20-08-2013 شهدا پرچم یا حسین داشتن سربند یا حسین داشتن آرزوی رسیدن به کربلا رو داشتن RE: معجزات شهدا - gomnam598 - 20-08-2013 (20-08-2013، 16:47)zolale qasemi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آقای آیدین تو میتونی برای 2 ماه دیگه زندگی ما چیزی مثل قران بنویسی؟؟انقدر دقیق و پر برکت؟؟ (20-08-2013، 16:51)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوهو یارو باباتوخشکو خالی صدا میکنی که حالا داری امام شیعیانو با اسم کوچیک صدا میکنی؟؟ RE: معجزات شهدا - AyDiN.S - 20-08-2013 (20-08-2013، 16:54)gomnam598 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من نه اصلا وقتش رو دارم و نه اصلاحوصله دارم .کتاب وایکینگا هم که 2000سال پیش درست شده بود دقیق و پربرکت بود RE: معجزات شهدا - gomnam - 20-08-2013 آقا آیدین اگه بخوای هم نمی تونی RE: معجزات شهدا - gomnam598 - 20-08-2013 (06-08-2013، 11:45){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بزرگترین معجزه دنیا قرآن بوده و هست که خوده غربی ها هم دارن اینو میگن تو قبول نداری پسر بعد میخوای بیای در مورد شهید و شهادت و معجزه اینها حرف بزنی؟؟ |